Dyscyplina
iłka nożna,TURCJA: Superliga
Spotkanie:Orduspor-Kasimpasa
Typ:1
Kurs:2.45
Godz:16:00
Buk:
Expekt
W ostatnim meczu Orduspor odniósł porażke na wyjeździe z Trabzonspor 1-0 w , teraz mają nadzieję wygrać i rozpocząć marsz w górę w tabeli. Zauważyłem,że trener Hector Cupe nie był bardzo przejęty i nawet nie zrobił żadnej zmiany gdy jego drużyna przegrywała. Następnie po meczu w środku tygodnia opuścił klub i zrozumiałem, że on naprawdę nie interesował go wynik meczu.Była to ich piąta kolejna porażka,a na wyjeździe nie wygrali od 20 meczów. Nowym trenerem Orduspor został Cevat Guler i będzie to jego pierwszy mecz. Każdy wie, że nowy trener należy w piłce nożnej w pierwszym meczu daje dużo motywacji drużynie. Dla tych, którzy nie wiedzą, Guler Cevat jest bardzo doświadczonym trenerem w Turcji.Pięć lat temu, kiedy trener (Kalli Felkamp) Galatasaray musiał zrezygnować z powodu swoich problemów zdrowotnych, Cevat Guler objął zespół w na ostatnie 6 tygodni i zdobył mistrzostwo Turcji. Nie mam wątpliwości, że będzie zmotywuje zespół.W kadzre na ten mecz u gospodarzy zabraknie:Obrońca Ferhat,Muslum,Yigit Gökoglan i Ibrahim Kas.Kasimpasa nostatnio notuje słabe wyniki w ostatni weekend przegrali u siebie z Akhisar Belediye 0-1,którzy w tabeli są jedno miejsce wyżej niż Orduspor i była to ich druga porażka z rzędu.Zagrają dzisiaj bez
omocnik Sarmov,Yalcin,Elyasa dwóch z nich to podstawowi obrońcy zespołu.Kasimpasa będzie osłabiona w defensywie ,u gospodarzy jest nowy trener więc są dobrze zmotywowani zmotywowani,muszą wygrać dzisiaj aby ich zespół utrzymał się w
Super League.W piłce nożnej trzeba zrozumieć, że zespół, który potrzebuje zwycięstwa ma zawsze większą szansę.Kursy mówią mi stawiaj na Orduspor dzisiaj.