>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turcja 2010/2011

Status
Zamknięty.
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Süper Lig
Spotkanie: Genclerbirligi - Fenerbahce
Typ: Over 3.5
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ostatnie spotkanie w ramach 24 kolejki Tureckiej Super Ligi. Gençlerbirliği, które bez wątpienia ostatnio jest na fali wznoszącej, pomimo tego, że sa na 14 pozycji, gra całkiem nieźle. W ostatnich 6 spotkaniach aż 5 zwycięstw, fenerbache natomiast dzielnie toczy bój o mistrzostwo Turcji z Trabzonspor i także drużyna z Istambułu jest na fali, bowiem od 8 spotkań jest niepokonana (7 zwycięstw , 1 remis ). Ostatnio bardzo przekonująca wygrana 2:4 na wyjeździe z Besiktasem. Dziś liczę na bardzo zacięte spotkanie pomiędzy tymi drużynami w drużynie Fenerbache ma kto strzelać bez wątpienia wszyscy licza na Nianga czy Alexa. Myślę, że dziś zobaczymy niezłe soptkanie a Fenerbache wygra 1:3.

Połowa spotkania: 2:2

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja - Superliga
Spotkanie:
Vestel Manisaspor - Besiktas Stambuł
Wynik: 0:0 ⛔
Typ:
Obydwie drużyny strzelą gola
Kurs:
1,61
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Dzisiaj o godz. 19 czasu polskiego rozpocznie się mecz 25. kolejki tureckiej Superligi pomiędzy Vestel Manisaspor a Besiktasem Stambuł. Oba zespoły zajmują miejsca w górnej połowie tabeli Super League (Besiktas 6 z 35 pkt., Manisaspor 9 z 34 pkt. na koncie), oba mają jeszcze teoretyczne szanse na miejsce premiowane udziałem w europejskich pucharach (4 w tabeli Kayserispor zgromadził do tej pory 43 pkt. a do końca sezonu pozostało jeszcze 10 kolejek). Gospodarze dzisiejszej potyczki w poprzedniej kolejce pokonali na wyjeździe wspomniany Kayserispor 2:1, natomiast goście przed własną publicznością polegli 1:2 z drugim w tabeli Trabzonspor BK (oba zespoły kończyły ten mecz w dziesiątkę). Moim zdaniem trudno wytypować wynik końcowy tego spotkania, ponieważ z jednej strony Manisaspor z pewnością jest podbudowany psychicznie po ostatnim zwycięstwie z mocnym rywalem, z drugiej strony jednak Besiktas jest silniejszy kadrowo (nazwiska takie jak Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Nihat Kahveci czy Guti robią wrażenie). Za gospodarzami przemawia również chęć odegrania się na gościach za porażkę 2:3 u siebie w Pucharze Turcji. Co ciekawe, Manisaspor po raz ostatni nie strzelił bramki w lidze 20.11.2010 r. w meczu z Bursaspor (0:2) a Besiktas 13.02.2011 r. w spotkaniu z Ankaragucu (0:1), poza tym jeżeli chodzi o H2H to w ostatnich 4 potyczkach oba zespoły strzelały, dlatego też w moim przekonaniu bramkarze obu ekip zostaną również w dzisiejszym meczu pokonani.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Manisaspor - Besiktas | Typ: Remis - 3,20 ✅ 0-0

Wiadomo, że przy obstawianiu remisów potrzebna jest duża doza szczęścia. Dzisiaj jednak zdecydowałem się na postawienie na podział punktów. Manisaspor nie zdołał ugrać ani punktu w ostatnich domowych potyczkach z Trabzonsporem i Fenerbahce. W sumie nie można za to wieszać na nim psów, ale na pewno trzecia z kolei porażka u siebie byłaby już bardzo niekorzystna dla sytuacji w klubie. Sporym zaskoczeniem było zwycięstwo Manisasporu na stadionie wyżej notowanego Kayseri. Widać zatem, że forma jest nierówna i gospodarzy stać na naprawdę dobre, ale i słabe zawody. Manisaspor to najrzadziej remisujący zespół (1). Na własnym terenie Manisaspor nie zakończył meczu bez rozstrzygnięcia ani razu! Aktualna seria bez podziału punktów to 8 spotkań. Kiedyś musi to nastąpić. Dzisiaj trener gospodarzy ma do dyspozycji pełny skład.
Beisktas zawodzi nieco swoich kibiców, którzy spodziewali się spektakularnych wyników po transferach dokonanych zimą. Okazuje się, że to wielka lipa i póki co goście wręcz obniżyli loty pomimo dużych wzmocnień. Dzisiaj Besiktas będzie sobie musiał radzić bez dwóch ważnych obrońców: Ismaila i Erhana. Niepewny jest za to występ Gutiego i Almeidy oraz Nobre. To poważne problemy kadrowe i nie spodziewam się, żeby faworyt bukmacherów był w stanie zgarnąć komplet punktów w tym starciu. Liczę na remis. Besiktas na wyjeździe remisował tylko raz. Seria bez podziału punktów w tym przypadku to także 8 spotkań.
Liczę na to, że obie drużyny wreszcie podzielą się punktami. Wiele na to wskazuje, mecz powinien być zacięty i wyrównany. Raczej żadna ekipa nie osiągnie wyraźnej przewagi, co przekłada się na większe szanse na remis.
Tabela H2H pokazuje, że w 13 meczach tylko raz mieliśmy brak rozstrzygnięcia.
Typ tak naprawdę na przełamanie.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Manisaspor- Besiktas 0:0 ⛔
typ: 2/2
3.50
Bet365

Analiza
Dziś w spotkaniu 25 kolejki Tureckiej Superligi Manisaspor podejmie na wlasnym stadionie Besiktas. Manisaspor to druzyna o dziwo lepiej spisujaca sie na wyjazdach. Jej bilans w spotkaniach na wlasnym stadionie wynosi 5-0-7, gdy na boisku przeciwnika idzie im lepiej, bo 6-1-5. Besiktas natomiast niezle spisuje sie na wyjazdach 5-1-5. Besiktas jesli chce zagrac w europejskich pucharach w przyszlym sezonie musi zaczac gonic czolowke. Do czwartego miejsca dajacego mozliwosc gry w lidze europejskiej traci bowiem az 8 punktow. Manisaspor cel postawiony przed sezonem chyba juz osiagnal, raczej utrzyma sie w lidze. Musialaby sie stac nie lada katastrofa. Besiktas dwa ostatnie wyjazdowe spotkania w lidze wygral. Licze, ze dzis podtrzyma dobra passe i rowniez siegnie po 3 punkty, ktore temu klubowi sa bardzo, bardzo potrzebne. Ostatnie spotkanie miedzy obiema druzynami na boisku Manisasporu rowniez padlo lupem Besiktasu , ktory wygral 2:1 . Dzis licze na podobny rezultat.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Rzecznik prasowy Beşiktaşu Mete Düren, że wszystkie dokumenty związane z rozwiązaniem kontraktu z doświadczonym obrońcą İbrahimem Üzülmezem trafiły do tureckiej federacji, więc 37-letni zawodnik nie jest już zawodnikiem klubu ze Stambułu.
Decyzja klubu ma związek z niesportowym zachowaniem piłkarza w czasie lutowego meczu ligowego z Ankaragücü. Kapitan Beşiktaşu w przerwie meczu przegranego w ostrych słowach skrytykował swoich kolegów. Szczegóły tamtej sytuacji nie są znane, ale doszło do poważnej kłótni między zawodnikami.

M 55

meggie1

Użytkownik
Bursaspor - Antalyaspor [7/10] ⛔ 2:3
typ:1
kurs: 1,73
Bursa nie wygrała już od czterech spotkań, w poprzednich spotkaniach mieli spore problemy ze zdobyciem bramki. Jest to drużyna, która miała walczyć o mistrzostwo, jednak ostatnie mecze te plany im pokrzyżowały.
Myślę że dziś wygrają, nawet jeśli będzie to tylko 1:0, a Kennemu Millerowi uda zdobyć się w końcu gola. Najwyższa pora pokazać, że potrafią jeszcze wygrywać, a zdobycie mistrza w zeszłym roku nie było tylko przypadkiem.

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja - Superliga
Spotkanie: Gaziantepspor - Ankaragücü 3:2 ✅
Typ: 1
Kurs: 1,719
Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza:
Dziś o godz. 13 czasu polskiego odbędzie się mecz tureckiej Superligi Gaziantepspor - Ankaragücü. Drużyna gospodarzy zajmuje gwarantującą udział w rozgrywkach Ligi Europejskiej czwartą pozycję w tabeli, goście plasują się na miejscu dwunastym z dziewięciopunktową przewagą nad strefą spadkową. Piłkarze Gaziantepspor wygrali 5 ostatnich meczów u siebie, dzisiaj powinni podtrzymać tę passę. Wierzę, że będą gryźli trawę by odnieść zwycięstwo, ponieważ depcze im po piętach piąty w tabeli Kayserispor, który ma do nich zaledwie 3 punkty straty. W dodatku będą chcieli zmazać plamę na honorze po wyjazdowej porażce 0:3 z Besiktasem Stambuł w Pucharze Turcji. Wprawdzie Ankaragücü potrafi wywozić punkty z boisk ligowych potentatów (zremisowali m.in. z Trabzonsporem i Bursasporem), jednakże w moim przekonaniu dziś przegrają.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Spotkanie: Besiktas JK - Genclerbirligi Ankara
Wynik: 2:2 ⛔
Typ: Besiktas JK
Kurs: 1,55
Bukmacher: Bet-at-home

Beskitas to moim zdaniem duże rozczarowanie sezonu, personalnie wydawali się bardzo mocni, skład jak na średnią ligę europejską mają bardzo dobry, przynajmniej z nazwisk. Aktualnie zajmują szóste miejsce, a dopiero czwarte daje LE. W piątek zagrają z Genclerbirligi Ankara, 12 zespołem Süper Lig, spadek im nie grozi a wysokie miejsce w lidze tym bardziej. Motywacja powinna być przede wszystkim po stronie gospodarzy, to oni mają cień nadziei na &quot;puchary&quot;, to czwarte miejsce o którym wspominałem wyżej zajmuje aktualnie Gaziantepspor, zespół, który w sobotę zmierzy się na wyjeździe z Fenerbahce więc z wiceliderem, nie liczyłbym tu na niespodziankę. Przy zwycięstwie Beskitasu i porażce Gaziantepsporu, strata zespołu ze Stambułu do strefy dającej awans do LE mogła by się zmniejszyć do czterech punktów. Kolejnym atutem Beskitasu jest własny stadion, tam poza Fenerbahce i Trabzonsporu rzadko kto z nimi ma szanse powalczyć. Na sam koniec powrócę do tych składów, trener Bernd Schuster, ma do dyspozycji takich zawodników w ataku jak: Simao, Hugo Almeida, Nihat, Nobre czy Quaresma, czy przy takiej ofensywie można się kogoś obawiać?

l0k0 1,5K

l0k0

Użytkownik
Spotkanie: Besiktas JK - Genclerbirligi Ankara
Typ: Besiktas JK
Kurs: 1,55
Bukmacher: Bet-at-home
Ja mam trochę inną teorię odnośnie Beiktasu i pozwolę sobie przytoczyć:
otóż Besiktas może i wygra spotkanie z Genclerbirligi ale... To nie jest ostateczność w walce o puchary, ponieważ... Besiktas jest w półfinale super pucharu Turcji, który gwarantuje udział w eliminacjach do LE. Co ciekawsze, to własnie z sobotnim przeciwnikiem zagrają rewanż we środę. Co ciekawsze pierwszy mecz wygrał Besiktas 3-0 !!! i ma prawie gwarancję finału. Więc teraz tak: jeśli Genclerbirligi odpada z pucharu prawie &#39;oddając&#39; mecz Besiktasowi to... Dlaczego Besiktas nie odpuści im meczu w lidze i prawie zagwarantuje udziału w LE?

Myślę, że nie posunąłem się za daleko w swoich przypuszczeniach. Po prostu wydaje mi się, że Gencleri odda puchar Besiktasowi a wywalczy awans w lidzie. A żeby tego dokonać, być może Besiktas &#39;odpuści&#39; im w lidze.

Ogólnie rzecz biorąc bardzo &#39;śliski&#39; mecz dla mnie i osobiście będę próbował remisu lub x2 co praktycznie, na 6 kolejek przed końcem zagwarantowało by Gencleri awansu do LE.

A jeśli okaże się, że Besiktas ten mecz &#39;odpuścił&#39; to tym bardziej proponuję grać w środę x2 w pucharze.

Pozdrawiam!

sparta 309

sparta

Użytkownik
otóż Besiktas może i wygra spotkanie z Genclerbirligi ale... To nie jest ostateczność w walce o puchary, ponieważ... Besiktas jest w półfinale super pucharu Turcji, który gwarantuje udział w eliminacjach do LE. Co ciekawsze, to własnie z sobotnim przeciwnikiem zagrają rewanż we środę. Co ciekawsze pierwszy mecz wygrał Besiktas 3-0 !!! i ma prawie gwarancję finału. Więc teraz tak: jeśli Genclerbirligi odpada z pucharu prawie &#39;oddając&#39; mecz Besiktasowi to... Dlaczego Besiktas nie odpuści im meczu w lidze i prawie zagwarantuje udziału w LE?
Myślę, że nie posunąłem się za daleko w swoich przypuszczeniach. Po prostu wydaje mi się, że Gencleri odda puchar Besiktasowi a wywalczy awans w lidzie. A żeby tego dokonać, być może Besiktas &#39;odpuści&#39; im w lidze.
Ogólnie rzecz biorąc bardzo &#39;śliski&#39; mecz dla mnie i osobiście będę próbował remisu lub x2 co praktycznie, na 6 kolejek przed końcem zagwarantowało by Gencleri awansu do LE.
A jeśli okaże się, że Besiktas ten mecz &#39;odpuścił&#39; to tym bardziej proponuję grać w środę x2 w pucharze.
Pozdrawiam!
albo ja nie rozumiem tego toku myslenia albo mylisz Genclerbirligi z z Gaziantepspor.
Besiktas w Pucharze gra z tą drugą drużyną w lidze z tą pierwsza ktora nie walczy o LE, ma 10pkt przewagi nad strefa spadkową i 13pkt straty do miejsc gwarantujacych LE.. więc nie walcza w lidze juz praktycznie o nic.
W drugim półfinale gra Genclerbirligi z Istanbulem BB (pierwszy mecz 1-1). Rewanz graja u siebie
Takze ja bym tu sie doszukiwał odpuszczenia meczu z lidze przez Genclerbirligi by wywalczyć awans do finału, ktory moze im dać miejsce w LE pod warunkiem wygrania w finale z Besiktasem lub ... przegranej ale wtedy Besiktas musi zajac miejsce gwarantujące LE...
Więc brew pozorom odpuszczenie dziś przez Genclerbirligi daje im wiecej sil na czwartkowy rewanz w polfinale pucharu ale takze zbliza Besiktas do miejsc dajacych LE czyli wtedy bez względu na wynik meczu finałowego Genclerbirligi zagra w LE

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Pozdrawiam!
Człowieku, nie pisz jeśli kompletnie nie wiesz o czym &quot;tworzysz&quot;. Dziś grają Gencelbirligi, a Puchar, miejsce w lidze itp przytoczyłeś dla zespołu Gaziantepsporu - spory błąd :|
E: Sparta mnie uprzedził ;)
A co do meczu - jak najbardziej Besiktas! Szóste miejsce póki co to spore rozczarowanie, a mając w składzie kilku znakomitych grajków celowali dużo wyżej. Poza tym Schuster, który trenerem jest naprawdę dobrym. 7 punktów straty to czwartego Gaziantepsporu, 6 spotkań do końca sezonu (w tym Galata u siebie czy Bursa na wyjeździe) - kiedy wygrywac jak nie dzis? A goście mają spore szanse na finał pucharu i potyczkę z Besiktasem, ale u nich sytuacja po pierwszym meczu jest wyrównana - jeśli ktoś odpuści to tylko GSK;)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Fenerbahce - Gaziantepspor

Fenerbahce, które w dalszym ciągu walczy o mistrzostwo ma bardzo trudne zadanie. Trabzonspor jest bowiem w bardzo dobrej dyspozycji i wygrywa mecz za meczem. Na chwilę obecną gospodarze muszą liczyć na wpadkę lidera. Przede wszystkim trzeba jednak się skupić na własnych meczach i zwycięstwach. Dzisiejszy rywal nie jest łatwy. Gaziantepspor zajmuje bowiem 4. pozycję i jak najbardziej liczy się w walce o europejskie puchary. Można śmiało stwierdzić, że to solidna ekipa, choć ostatnio gra przeciętnie. Zwycięstwo z Ankaragucu w dobrym stylu, ale wcześniej dwie porażki, w tym bolesna pucharowa z Besiktasem (0-3). Można śmiało powiedzieć, że Gaziantep jest ekipą swojego boiska. Obecnie notuje tam kapitalną serię 5 zwycięstw z rzędu. Na wyjeździe nie jest już tak różowo, ostatnie dwa mecze to porażki z, bądź co bądź, przeciętniakami.
Wydaje się, że walczące o tytuł Fenerbahce udowodni swoją wyższość nad rywalem i zrewanżuje się za porażkę z pierwszej rundy. Trzeba w tym miejscu dodać, że gospodarze są najlepiej grającą drużyną u siebie. Stadion Surku Saracoglu jest w tym sezonie twierdzą, bowiem Fenerbahce notuje tam bilans 10-3-0. Liczę na to, że po dzisiejszym meczu gospodarze choć na moment zasiądą na fotelu lidera. Trabzonspor ma trudny mecz z Bursasporem i być może wreszcie zgubi punkty. Trzeba to wykorzystać, bo do końca sezonu nie pozostało wiele czasu.
Fenerbahce 2-1 Gaziantepspor

botshek 360

botshek

Użytkownik

MANISASPOR VS. GALATASARAY SK

Typ: 2 DNB
Kurs:1,75✅✅✅
Pinnacle

Galata na gorącym miejscu i wcale nie jest pewne utrzymania. Ostatnie trzy mecze to porażki, ale z drużynami o zdecydowanie lepszej dyspozycji i potencjale (Trabzon, Fenerbace). Dziś szansa na wzbogacenie dorobku punktowego i dogonienie w tabeli bezpośredniego rywala. Manisaspor zremisował ostatnie spotkanie i przegrał dwa przed nim, ale przeciwnicy byli słabi, wręcz mało wymagający(Konyaspor, Kasimpasa - obie drużyny już raczej pogodziły się ze spadkiem), dlatego upatruję szansy na wygraną bądź co bądź wielkiej firmy jaką jest Galata.​

takjakby 3

takjakby

Użytkownik
Eskisehirspor - Trabzonspor - 2 - 1.70 - Tobet
wynik: 0:0
⛔
Drużyna Trabzonsporu walczy o tytuł mistrzowski. Posiada dwa punkty przewagi nad drugim w tabeli Fenerbahce. Jeżeli myśli o wywalczeniu tytułu nie może dzisiaj przegrać. Ostatnie pięć wygranych świadczy o tym, że drużyna jest zdeterminowana i gotowa do walki o trzy punkty.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Bucaspor - Fenerbahce

Już od wczoraj czaiłem się na ten mecz i w sumie szkoda, że nie zagrałem, bo dziś kursy są już niższe. Nie trudno wywnioskować, dlaczego dzisiaj to goście są zdecydowanym faworytem. Trabzonspor w piątek zremisował swój mecz i otwiera to ogromną szansę dla Fenerbahce, którą po prostu trzeba wykorzystać. Zwycięstwo zapewni im fotel lidera na 4 kolejki przed końcem ligi. Trabzonspor nie ma w zwyczaju częstego wtapiania i jest ciężkim przeciwnikiem w walce o końcowy tryumf. Fenerbahce otrzymało od losu szansę zdania się na własne siły. Teraz już wszystko zależy od nich. Liczę więc na to, że dzisiaj goście zepną się i zagrają na 100%, bo upragniony tytuł jest już na wyciągnięcie ręki. Obie drużyny z pierwszych dwóch miejsc mają podobną skalę trudności terminarza i ten, kto lepiej poradzi sobie ze słabszymi drużynami zgarnie Mistrzostwo Turcji za sezon 2010/2011.

Typ: 2
Bucaspor 1-3 Fenerbahce
✅
(3-5)

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Spotkanie: Bucaspor VS Trabzonspor 1:2 (HT 0:1) ✅✅✅
Typ: Połowa/Koniec 2/2 (Trabzonspor/Trabzonspor)
Kurs:1,83
Buk: Bwin

Analiza:

Sprawa wygląda prosto. Trabzonspor musi wygrać wszystkie mecze do końca czyli 3 spotkania i modlić się o stratę punktów przez Fenerbache i zdobycie mistrzostwa kraju. Drużyna Bucasporu jest już praktycznie w 2 lidze, gdyż zajmuje miejsce w strefie spadkowej i traci 7 punktów do bezpiecznej pozycji.
Myślę, że Trabzon od początku rzuci się na rywala i będzie chciał szybko objąć prowadzenie i dowiezie je spokojnie do końca. Bucaspor w ostatnich 3 meczach zdobył 1 punkt, natomiast Trabzonspor w ostatnich 8 meczach tylko raz nie zanotował zwycięstwa. Liczę tu na szybkie rozstrzygnięcie i prowadzenie 1 lub 2 do 0 już w pierwszej połowie przez gości i po przerwie spokojne kontrolowanie spotkanie.
Tak więc mój typ to prowadzenie Trabzonu do przerwy i dowiezienie tego wyniku do końca !!

Pozdrawiam

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do przerwy 0:1, wynik końcowy 1:2. Mimo nerwówki na koniec spotkania typ zdecydowanie na ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Panowie wiem że z innej beczki ale... co decyduje w lidze tureckiej o mistrzostwie przy równej ilości punktów?? Zagrałem sobie kuponik z mistrzami krajów i jest tam m.in. typek na Fenerbahce.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
W przypadku, gdy dwa ( lub więcej ) zespoły mają tą samą liczbą punktów , o kolejności w tabeli podczas sezonu zadecyduje:
1. Różnica goli
2. Gole strzelone
Po zakończeniu sezonu o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Head-to-head (mecze bezpośrednie)
2. Różnica goli
3. Gole strzelone

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Więc tak nie będę dużo się rozpisywał, bo info już krąży po forach buk...ich. Tak więc:
Zarówno 3 jak i 4 miejsce w lidze tureckiej gwarantuję start w eliminacjach LE. Jest jednak małe ale.....drużyna zajmująca 3 lokatę rozpoczyan eliminacje w 3 rundzie, a nie w 2 jak drużyna z 4 lokaty. Gospodarze tak czy inaczej zajmą 3 lub 4 miejsce, pytanie tylko czy pokuszą się o podium i późniejszy czas rozgrywek w eliminacjach LE i automatycznie dłuższy okres na przygotowania. Gaziantepspor nie ma nic do stracenia, gdyż w lidze tureckiej w przypadku takiej samej ilości punktów o kolejności decyduje bilans bramkowy. I on jest zdecydowanie na korzyść Bursasporu. Tak więc zakladam, że oba zespoły jutro zagrają na własnych stadionach o zwycięstwo.
Dodatkowo Besiktas, który już ma zagwarantowany start w LE poprzez zdobycie pucharu Turcji dzisiaj zagra bez wielu podstawowych zawodników, którzy są wyeliminowani bądź to przez kontuzje, bądź to dostali wolne od trenera. Dzisiaj na pewno nie zagrają: I. Toraman (29/3),F. Ernst (28/2), I. Koybasi (18/1) , C. Gonen (15/0) ,T. Sivok (11/0) , Guti (22/7) , Simão (15/5) , E. Güven (7/0) , E. Gülüm (10/0) , Mert Nobre (21/6) , Bobo (20/8), M. Ferrari (7/0)

Wynik: 0:0 ⛔
Kurs:1.83

Buk:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom