>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tur Turek - Polonia Warszawa

Status
Zamknięty.
hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Jeśli taki topic już istnieje prosze o usunięcie tego topicu + przenieisenie mojej analizy Wink

TUR TUREK-POLONIA W. 2 1,50 (toto-mix)

Mało znana (a właściwie niewiem nawet która to liga) drużyna Turek podejmować będzie 1-ligowca Polonie W. W ekstraklasie Polonie zajmuje ostatnie miejsce z bilansem 2-2-7 i ze zdobyczą 8 goli.Ostatni mecz Polonia niespodziewanie wygrała z Groclinem i myśle ze to uskrzydli Polonie.Dla mnie łatwe zwycięstwo Poloni W.
Też obstawiałbym zwycięstwo Polonii w tym meczu. Wygrana z Groclinem doda Polonistom wiary w siebie i jeśli tylko zagrają z taką konsekwencją jak z Groclinem to nie powinno być problemu. Jeśli się nie mylę to Turek leży w Wielkopolsce, a w tym sezonie Polonia z drużynami z Wielkopolski jeszcze nie przegrała. Najpierw wyjazdowa wygrana z Lechem, później remis u siebie z Amiką no i wreszcie zwycięstwo w sobotę z Groclinem. W pierwszym meczu z Turkiem Polonia wygrała 2:0 więc jeśli tylko nie zadowolą się wcześniejszą wygraną to o zwycięstwo Polonii jestem spokojny.

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Wydaje mi sie że zwycięztwo Poloni jest raczej pewne. Świadczy o tym głównie fakt że te
dwa zespoły dzieli różnia 2 lig (Polonia 1 liga, Turek 3 liga). Kolejnym faktem który
zasługuje na uwage jest wyjazdowe zwycięztwo na Dyskobolią, Warszawiacy potrafili sie
zmobilizować i zdobyć 2 bramki w końcowych 10 min. które przesądziły o ich wygranej.
Mecz zaliczyłbym do pewniaków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom