>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

TUF 13 Finale: Guida vs Pettis 4 czerwca 2011

Status
Zamknięty.
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Walka wieczoru: Finał TUF 13
170 lbs.: Anthony Ferguson (169 lbs) vs. Ramsey Nijem (170 lbs)
Główna karta:
155 lbs.: Clay Guida pokonał Anthonyego Pettisa przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27)
185 lbs.: Ed Herman pokonał Tima Credeura przez TKO (uderzenia w parterze), 1. runda, 0:48.
205 lbs.: Kyle Kingsbury pokonał Fabio Maldonado przez jednogłośną decyzję (3 x 29-28)
170 lbs.: Chris Cope pokonał Chucka O’Neil’a przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27).
Pozostałe (transmisja na Facebooku):
155 lbs.: Jeremy Stephens pokonał Danny’ego Downesa przez jednogłośna decyzję (2 x 30-26, 30-27)
145 lbs.: George Roop pokonał Josha Grispiego przez TKO (prawy sierpowy na korpus), 3. runda, 3:14
170 lbs.: Shamar Bailey pokonał Ryana McGillivraya przez jednogłośną decyzję (3 x 30-27)
170 lbs.: Clay Harvison pokonał Justina Edwardsa przez niejednogłośną decyzję (28-29, 29-28, 29-28).
135 lbs.: Scott Jorgensen pokonał Kena Stone’a
 przez KO (uderzenia w parterze), 1. runda, 4:01.
135 lbs.: Reuben Duran pokonał Francisco Riverę przez poddanie (duszenie zza pleców), 3. runda, 1:57.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ferguson kolejny raz stopuje rywala przez uderzenia, ciekawy zawodnik może z niego być.
Co do walki Pettis - Guida. Straciłem dobre zdanie na temat Guidy. Pod okiem Jacksona zatracił swoją efektowność. Obalał i to by było na tyle, bo Pettis z dołu w moim przekonaniu był aktywniejszy. No, ale to USA, tam najbardziej punktowane są zapasy. Kilka razy niewiele zabrakło, a mielibyśmy poddanie. Szkoda Pettisa, ale on napewno jeszcze wróci, jest bardzo młody, ma czas. Szkoda, że nie weszło, chociaż za dużo nie zagrałem. Jackson zepsuł kolejnego widowiskowego zawodnika. No i wkurza mnie to ciągłe skakanie Guidy, nie tylko w walce, ale generalnie, skacze jak *****any...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom