>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tu nie ma lipy! - Hardcorowy Koksu pompuje bonus do 200PLN w Betsafe!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Powiem że jestem zainteresowany tą promocją a w związku z tym 2 krótkie pytanka do Marcina:
1. Ten kurs obrotowy 1.50 dotyczy każdego zdarzenia czy całego kuponu (ako) ?
2. Jest jakiś określony odgórnie czas na dokonanie obrotu ?
Z góry thx za info ;).
1. Może być AKO.
2. Nie ma.
@raiders
Podaj login z betsafe na priv, sprawdzimy co i jak.

Otrzymane punkty reputacji: +4
martsixa 16

martsixa

Użytkownik
Hej Ja rownież założylem konto na tym buku. Musialem o bonus prosić na livechat bo odrazu go nie otrzymałem ale wszystko ok bonus przyznali. Stan konta 400zl POLECAM

czoker 137,1K

czoker

Użytkownik
Bonus jest aktywny, a kod FORUMBUK wpisujemy przy depozycie, a nie przy rejestracji.
Rejestrować należy tylko przez promocyjny link podany w pierwszym poście.

edit: 5 minut temu sprawdzałem i mam 400PLN na koncie.

1. Rejestrujemy się z linku podanym w 1 poście.
2. Wpisujemy kod referencyjny (opcjonalnie) FORUMBUK
3. W sekcji wpłata mamy do wpisania pole &quot;kod promocji&quot; tam musimy już wpisać FORUMBUK
4. Wpłacałem przez MB.
5. Kasa od razu na koncie.

Obrót tylko depozytem po kursie 1.50.

edit: w załączniku potwierdzenie
Zrobiłem dokładnie tak samo, pieniądze od razu na koncie.
Świetna promocja, polecam

nas 78

nas

Użytkownik
czy nadwyżki wygrane podczas obracania bonusa można wypłacac ? (tak jak to jest w przypadku np. betsson ?)

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Obrót tylko depozytem ? Czyli załóżmy wpłace 200, dostanę 200 i postawię zakład za 200 który nie wejdzie to mogę wypłacić 200zl?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Szybkie pytanie jakie dokumenty wymagane sa do pelnej weryfikacji bo czytalem gdzies ze chca 2 dokumenty tozsamosci plus wyciag bankowy moze ktos te informacje potwierdzic???

hope88 3

hope88

Użytkownik
DOkument tożsamości, dokument potwierdzający adres tj np rachunek, i wyciag z rachunku zawierający wpłate do betsafe i dane wplacajacego:cool:

czoker 137,1K

czoker

Użytkownik
Az tyle papierow nie za duzo chca???Wlasnie a moneybookers kwalifikuje sie do promocji???
To jest dużo?

Przy próbie pierwszej wypłaty cofneli mi pieniądze na konto, od razu dostałem maila odnośnie weryfikacji. Zweryfikowali mi dokumenty w ciągu godziny.
Wypłaciłem, pieniądze po 3 godzinach na MB.
Uprzejmy support, zawsze dostępny on line.
Wielki ✅ dla tego bukmachera.

I 0

i_like

Użytkownik
wpłacam 200zl, dostaje 200zl. Mam 400zl; obstawiam zakład po kursie 2,00. wygrywam 800zl. Ile z tego mogę od razu wypłacić bez obrotu?

zwirek365 13

zwirek365

Użytkownik
A czy moim depozytem muszę również obracać? czy jest on od razu do wypłaty. bo chciałbym założyć tam konto. Wpłacić 200 i postawić gratisowe 200 na 1 meczyk i w razie porażki, nie chciałbym już ryzykować swoich pieniędzy, bo rożnie mi to wychodzi ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
A czy moim depozytem muszę również obracać? czy jest on od razu do wypłaty. bo chciałbym założyć tam konto. Wpłacić 200 i postawić gratisowe 200 na 1 meczyk i w razie porażki, nie chciałbym już ryzykować swoich pieniędzy, bo rożnie mi to wychodzi ????
Nie ma tak łatwo:]Musisz też postawić swój depozyt.

P 0

pasiak90

Użytkownik
Witam, czy będzie ewentualna możliwość przedłużenie promocji? Marcin-Odra dało by radę coś wymodzić?

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Witam, czy będzie ewentualna możliwość przedłużenie promocji? Marcin-Odra dało by radę coś wymodzić?
Przyłączam się bardzo Marcin-Odra albo inny moderator do prośby kolegi. Dopiero kolo 7-8 maja będę miał 200 PLN a chciałbym w pełni wykorzystać tą promocję. Bardzo ładnie prosimy ????

Z 0

zadro

Użytkownik
Mam pytanie z obrotem należy zdążyć do 6 maja czy ma się dłuższy czas na to?
Nie musisz sie spieszyc

Do góry Bottom