>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trzy aktualnie najciekawsze buki

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
Chciałbym rozszerzyć swoją działalność bukmacherską na więcej niż jednego buka jakim do tej pory jest bwin. Poszukuję 2-3 buków do których w chwili obecnej najbardziej opłaca się wpłacić pieniądze... Jakie waszym zdaniem powinienem wybrać?
Chodzi mi o aktywne w tym momencie promocje, szeroką (waszym zdaniem najlepszą) ofertę, ogólne wrażenia i opinie nt. bukmacherów.

Więc? ;)

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
dzięki za przesunięcie tematu do odpowiedniego działu ;)
a moglibyście podać jakieś uzasadnienie? osobiście myślałem o Expekcie, mają tam promo 100%...

typper 2

typper

Użytkownik
expekt - bezproblemowy buk, wpłacasz - wypłacasz kiedy chcesz, oferta i kursy b. dobre
bet365 - super live mają ;]
pinnacle sports - bez limitów, bogata oferta

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
na chwilę obecną bonus 100% w expekcie wydaje mi sie bardziej &quot;przyjazny&quot; niż ten w bet365... mylę się?
poprawcie mnie jeśli sie pomylę:
wpłacam 100 zł do expekta i dostaje drugą stówę w bonusie... żeby mieć kasę dostępną muszę zagrać w ciągu 6 miesięcy za łączną kwotę 600 zł po kursie min. 1,5 (AKO też się liczy czy każdy pojedynczy kurs musi być pow. 1,5?)
i jeszcze jedno... co to dokładnie oznacza: Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.? - wycinek z regulaminu promocji

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Betclick - promocja fajna, wpłaty/wypłaty nie ma u nich problemu szybko,przejrzysta strona, kursy cos w stylu bah i bwin, przejrzysta strona,oferta tak szeroka na zadarzenia jak np. w expekt chyba nie ale i tak mozna bukowi zaufac

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja polecam unibet i expekt-bardzo dobre kursy,a unibet dodatkowo potężna oferta
Co z tego, że oferta potężna. Jak na &quot;nietypowe&quot; zakłady walą limity ostre lub całkowicie anulują zakłady...
Najlepsze buki dla mnie ze względu na: wypłacalność, dobre kursy, ofertę limty itp. to
pinnacle (oferta mogłaby być większa na sporty &quot;europejskie&quot;, większe limity na sporty typu siatka- gdzie czasami jest max. stake 32€)
bet365 całościowo jest ok ( choć limity po pewnym czasie też przychodzą)
expekt ( choć jedno konto mi mocno zlimitowali i każdy zakład idzie do akceptacji)
bwin tutaj jedynie super oferta zakładów &quot;nietypowych&quot; gdzie nie ma na żadnym innym buku. No minus to limity... Ale są na to &quot;sposoby&quot;.
Poza tą kategorią jest betfair bo to nie jest buk.
Nie wspominam o bukach azjatyckich bo dla mnie to też inna kategoria...

Do góry Bottom