>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trustly - radze uważać

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Sprawa wygląda tak:
W Sobotę gdzieś tak w południe zrobiłem depozyt na Skrill, 220 zeta, nie dużo, ale nie o to chodzi. Do teraz pieniędzy nie ma ani na koncie pko, ani na MB :] Metoda wpłaty to oczywiście Trustly.
Najdziwniejsze i najciekawsze jest to, że dziesiątki razy przelewałem wcześniej kasę tą metodą i zawsze wszystko grało. Teraz też wszystko się na 100% zgadzało, nr.konta itp. itd. Ale kase po prostu wcięło :-|
Obecnie czekam (od soboty) na email od skrilla, jestem ciekaw jak to się skończy.
także radzę uważać na wpłatę tą metodą, bo naprawdę kabaret co się dzieje.

S 440

straszaksam

Użytkownik
jak już jesteśmy w temacie, to pozwolę sobie zapytać... wpłacając przez SOFORT (rozumiem, że to działa na podobnych zasadach co Trustly?) ktoś miał kiedyś podobny problem?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Sprawa wygląda tak:

W Sobotę gdzieś tak w południe zrobiłem depozyt na Skrill, 220 zeta, nie dużo, ale nie o to chodzi. Do teraz pieniędzy nie ma ani na koncie pko, ani na MB :] Metoda wpłaty to oczywiście Trustly.

Najdziwniejsze i najciekawsze jest to, że dziesiątki razy przelewałem wcześniej kasę tą metodą i zawsze wszystko grało. Teraz też wszystko się na 100% zgadzało, nr.konta itp. itd. Ale kase po prostu wcięło :-|

Obecnie czekam (od soboty) na email od skrilla, jestem ciekaw jak to się skończy.

także radzę uważać na wpłatę tą metodą, bo naprawdę kabaret co się dzieje.
Co jak co ale uważał bym na tą metodę. Logujesz się podając dane do swojego konta na stronie która nie jest bankiem. Jak dla mnie to powinno być zabronione.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Jak już wszedłem to napisze mój przypadek-Kiedyś tez zleciłem wpłatę ta metoda i kasa była dopiero we wtorek.Te trustly ma zawiechy,zwłaszcza w weekendy(tez wpłacałem w weekend) W skrillu Wam odpiszą(tak jak mi) żeby czekać do 48h ROBOCZYCH.Nic nie zrobicie- kasa będzie JUTRO.

M 0

marek_de45

Użytkownik
jak już jesteśmy w temacie, to pozwolę sobie zapytać... wpłacając przez SOFORT (rozumiem, że to działa na podobnych zasadach co Trustly?) ktoś miał kiedyś podobny problem?
ja zaryzykowałem płatność przez Sofort i nic się nie zadziało złego - płatność szybka, poza tym na plus to, że nie trzeba mieć karty kredytowej do transakcji. W skrócie moja opinia na plus.

J 0

jan_bez_zmian

Użytkownik
Wydaje mi się, że nie do końca Sofort działa jak Trustly. Co prawda to moja opinia bo przyzwyczaiłem się do Soforta, nie miałem podobnego problemu. Także polecam, bo natychmiast środki są potwierdzane o drugiej stronie.

Do góry Bottom