>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TRIOBET 2 euro

bludek 367

bludek

Użytkownik
http://www.triobet.com/en-us/mobile

i teraz pytanie czy za to sie placi, za sciagniecie nie ale czy za kozystanie bo mamy tam livescore i inne bajery ???
Płacisz operatorowi komórkowemu za połączenie z netem i za ilość pobranych pakietów, czyli za pobranie aplikacji i za każde użycie jej płacisz operatorowi swojej sieci komórkowej.

edit: zanim sie zdecydujesz sprawdz czy Twoj telefon jest na liscie telefonow, ktore poprawnie obsluguja aplikacje.

http://www.triobet.com/en-us/mobile?page=compatibility

B 0

browar112

Użytkownik
Cezi nie pier***l glupot!!! ja jestem polakiem i co??dostalem kase!! wiec najpierw sprawdz zanim cos powiesz.

C 174

cezi77

Użytkownik
Slow na wiatr nie rzucam i sprawdzilem:

Rules to get 2 EUR bonusmoney and participate in a prizedraw
  • Customer has to have a TrioBet account.
  • Customer has to download and install TrioBet Mobile application.
  • Customer has to log in to TrioBet Mobile application.
  • Customer has to make minimum one bet over TrioBet Mobile application turning 15th May and 15th June 2008.
  • Each customer and phone number is valid only for one crediting of bonusmoney, ie 2 EUR per customer and per phone number.
  • Only residents of Estonia, Latvia and Lithuania can participate.
  • Other general terms and conditions apply.

B 0

browar112

Użytkownik
ja dostalem od nich maila i dostalem od nich 2 euro to czemu mialaby byc zablokowana?? moze teraz zablokowali ja te eruo dostalem jakies 2 tygodnie temu

R 0

radk

Użytkownik
mieliscie problemy z połaczeniem sie z internetem w tym programie. Bo jak włączam program to wyskakuje czy chce sie połączyć z internetem ja daje tak a potem wyskakuje błą ze nie mozna sie połączyc

R 125

roger12

Użytkownik
ej a żeby dostać te 2 euro to trzeba składać jakiś depozyt czy wystarczy założyć konto i jakie są warunki tej promocji??
To tylko można tego softa ściągnąć na telefon czy jak?

Do góry Bottom