cytat z dnia 24 kwietnia 2019 11:23 przez mark1973
Anton Lander prawdopodobnie nie bedzie gral w Ufie bo Bars Kazań ma do niego prawa i chce go wymienic na kogoś z Lokomotivu tak by nie wzmacniać konferencyjnego rywala
cytat z dnia April 24, 2019, 2:12 p.m. przez rasijskij
No no @mark1973 , Stefan da Costa bliski przejścia do klubu z Jarosławia
KLUB | PRZYBYLI | OPUŚCILI KLUB |
Avangard Omsk |
|
|
Avtomobilist Jekaterynburg |
|
|
Admirał Władywostok |
|
|
AK Bars Kazań |
|
|
Amur Chabarowsk |
|
|
Barys Astana |
|
|
Vityaz Podolsk |
|
|
Dynamo Mińsk |
| |
Dynamo Moskwa |
|
|
Dynamo Ryga |
| |
Jokerit Helsinki |
|
|
Kunlun RS |
| |
Lokomotiv Jarosław |
|
|
Metallurg Magnitgorsk |
|
|
Neftechimik Niżnekamsk |
|
|
Salavat Yulaev Ufa |
|
|
Severstal Czerepowiec |
|
|
Sibir Nowosybirsk |
|
|
SKA St. Petersburg |
|
|
Spartak Moskwa |
|
|
Torpedo NN |
| |
Traktor Czelabińsk |
|
|
Sochi |
|
|
CSKA Moskwa |
|
|
cytat z dnia 8 lipca 2019 09:10 przez suomi
Mats Zuccarello - 31-letni Norweg !! podpisał umowę z Wild na 5 sezonów za łączną sumę 30 mln dolarów <ściana> Nie rozumiem tego ruchu zupełnie....
Jak dla mnie to zmiana na plus dwa lata SKA z niczym i w najważniejszych meczach klapa totalna. Zerknąłem na skład SKA to tak jakoś chyba nie jest za dobrze? Ogólnie spoglądając na transfery to rzucają się dwa kluby w oczy Avto i Magnitka wzmocnienia konkretne.cytat z dnia 9 lipca 2019 22:04 przez mark1973Aleksiej Kudaszowzostał nowym trenerem reprezentacji Rosji i klubu SKA, zastąpi na tym stanowisku Ilje Worobjewa
Gwoździem do trumny dla Worobieja był mimo wszystko brak złota w mistrzostwach świata, przede wszystkim brak finału, bo brąz przy tym składzie to porażka. SKA mimo wszystko bym nie lekceważył, obsada bramki została na tym samym poziomie, a kto wie czy nie wystrzeli talent Koszetkowa , z obrony bedzie brakować Gavrikowa, ale trzon pozostał, uzupełniony jest szwedem i kilkoma przyzwiotymi rosjanami, w ataku sporo rotacji i będzie odczuwalny brak Gusiewa, ale beda mieli kim straszyć, o to jestem spokojny, rozwinał sie Barabanow, Kuzmenko, Karpov, został Jakupow, Plotnikow, Koskiranta, , doszeli Kagarlicki, Kemppainen,Lehtera i Tkaczjow a przede wszystkim robią miejsce pod czapa płac która ruszy za rok.cytat z dnia 10 lipca 2019 09:48 przez patryk10
Jak dla mnie to zmiana na plus dwa lata SKA z niczym i w najważniejszych meczach klapa totalna. Zerknąłem na skład SKA to tak jakoś chyba nie jest za dobrze? Ogólnie spoglądając na transfery to rzucają się dwa kluby w oczy Avto i Magnitka wzmocnienia konkretne.
SKA juz sobie robi porzadek i mysle ze w perspektywie dobrze na tym wyjda, gorzej beda mieli w CSKA gdzie wielu graczy ma astro umowy i na wschodzie, Omsk, Magnitka i Avto tez maja wysokie budzety i tam trzeba bedzie ciąc, chyba ze władze KHL podniosa limit w miedzyczasie co by mnie nie zdziwiło. Astana w ataku zbudowana od nowa zobaczymy jak sprawia sie Knihgt, Helevka i Pakarinen, papiery maja na granie mysle ze Skabelka wiedział kogo bierze, zobaczymy w praniu co z tego bedzie, obrona zostala praktycznie nieruszona. Ogólnie mimo ze media w Rosji przezywaj a ze tak duży wyjazd rosyjskich graczy za ocean to mysle ze w tej lidze jest sporo rosyjskich talentow, ktore zostały i w tym sezonie eksplodują i nie uwazam ze liga na tym straci a poza tym jest napływ bardzo ciekawych graczy z innych lig europejskich i z za oceanu tez, takze ogólnie dla mnie wartośc sportowa na plus. Jak to sie przełozy na wyniki poszczeglnych druzyn zobaczymy i popiszemy co do osłabień to narazie słabiej niz sezon temu wygada póki co Niznekamskcytat z dnia 10 lipca 2019 10:56 przez rasijskijRacja. Zapomniałem o czapce płac. Już niedługo przekonamy się jak będzie w Petersburgu, ale wydaje mi się że początki mogą okazać się trudne dla "Wojskowych". Z drugiej strony - co myślicie o osłabieniach? Według mnie Barys Astana pozbył się swoich wszystkich najlepszych graczy, którzy zaprowadzili ich w 2018/2019 do play-offów.