>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

trading w przerwie meczu

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
psychologia = wynik meczu do przerwy + przebieg meczu. gdy totenham ma wyrazna przewage nad przeciwnikiem, a mimo wszystko jest remis do przerwy wtedy kurs na remis wzrosnie. gdyby bylo 1:0 dla totenhamu do przerwy nie to, ze kurs na remis by byl maly to pewnie jeszcze troche by spadl. te pare tickow by sie dalo zarobic. poprostu kierowalem sie zasada, ze co by sie nie dzialo, kurs na remis w trakcie tych 15 min albo wzrosnie albo bedzie w miare stabilny na poziomie poczatkowym. swoja droga dziwne, ze takie glupoty wypisuja ludzie i maja takie strategie na jak by nie bylo renomowanym forum o tradingu.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
dalem BACK na remis (przed gwizdlkiem na przerwe) w meczu Liwerpul - Niukastyl po kursie 3,05 za 700funtow liczac, ze spadnie do 3,0 w trakcie przerwy i wtedy LAY za 712 funtow.

A 6

akh

Użytkownik
Obserwowałem dzisiejsze spotkania pod tym kątem. W przypadku wybranego przez Ciebie meczu, kursy sie nie zmieniły, wiec nie zarobiłeś...
W spotkaniu Huddersfield-Carlisle(1-1 do przerwy), kurs na remisł wzrósł z 2,90 na 2,94, natomiast w meczu Southampton-Bristol City(0-0 do przerwy), kurs na remis spadł... uwaga... z 3,05 na 2,88.
Po przeanalizowaniu kilkunastu spotkań pod kątem tego tematu, wciąż uważam, że za wcześnie na wyciąganie wniosków. Natomiast, po ciekawym początku, gdzie można było doszukiwać się jakiś zależności i wierzyć w sukces tej strategii, powoli przestaje w nią wierzyć.
Pozdrawiam
EDIT:
tuz po gwizdku przyjelo robiac green-booka 12 funtow.
Kursy zapisałem tuż przed gwizdkiem i pozostały niezmienione. Zatem odsprzedałeś już po rozpoczęciu drugiej połowy, co już było obarczone jakimś ryzykiem.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
wlasnie sie zastanawiam czy nie zamknac tego tematu. to jest zdradliwe, bo w sumie to zarobilem te 12 ale po gwizdku to rownie dobrze mogla pasc bramka, a przy graniu tego na wieksza skale jak nie wyjde przed rozpoczeciem to w koncu doczekam sie tego gola wiec bez sensu. kursy sobie skacza jak chca.

bartek159 67

bartek159

Użytkownik
Przecież pisałem wcześniej żebyś nie grał samych remisów. W przerwie meczu można łapać ticki nie tylko na MO ale również na CS czy U/O. Ja na razie gram stawką 2€, ponieważ ciągle się uczę i bardziej liczę na naukę niż zarobek. Fakt faktem dzisiaj w przerwie green na całe 0,10€ ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
ja jestem uparty i bede sie trzymal tych remisow. daje sobie jeszce te 2 kolejki w uk noworoczne. psotaram sie cos ugrac na meczach:
leicester (f) - portsmoouth
man utd (f) - blackburn
derby - west ham (f)
bolton (f) - wolvs
l orient - charlton (f)
(f) faworyci

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
po dwoch meczach wyciagnalem jedyny sluszny wniosek. bede robil to na czym sie znam. tyle w tym temacie. dziekuje. dobranoc. szczesliwego nowego roku ????

Do góry Bottom