>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

trading na live

klammer 0

klammer

Użytkownik
Gram tak juz od dluzszego czasu i dalej bede tak gral tylko teraz przezucam sie na koszykowke bo tutaj trafienie surbeta jest jeszcze latwiejsze i niemozna stracic 100% najwyzej 10-15 co przy kilku meczach i tak wychodzi na +
Proba nie polegala na tym czy mi sie uda czy nie, tylko chodzilo o te zmieniajace sie w koszykowce kursy o ktorych pisales i sie sprawdzilo to co myslalem, w poczatkowych minutach te kursy skacza tak ze surebet murowany.

piotrek2222 0

piotrek2222

Użytkownik
tak ze 100 zdarzeń w sensownym przedziale czasu i dopiero wtedy można powiedzieć cokolwiek o systemie :]

ale komu z was by się chciało tyle siedziec nad tym :]( testowanie nowego sposobu gry, już z założenia nie ma przynosić zysku, tylko dać odpowiedź czy sposób jest coś wart )

Więc nie dziwcie się że ktoś się z was zlewa, jak piszecie posty ze zagraliscie i juz za pierwszym weszło :jezora:

dukat 7

dukat

Użytkownik
Powiem tak. Wg mnie nie trzeba zagrać powiedzmy 100 zdarzeń, żeby przekonać się, czy dana metoda jest skuteczna. Użyłem pojęcia metoda, gdyż tradingu, i jego odmian nie można nazwać systemem. Wbrew pozorom w tradingu wszystko zależy od tradera. Dobry trader nawet z najgorszej metody wyjdzie na plus. Ale z drugiej strony nie można o czymś mówić, jeśli się nie ma pojęcia o czym się mówi. Uprawiam trading od ponad roku i jeśli się wie, w jakie rynki inwestować i w jakiej sytuacji, to można zrobić GREEN BOOKA (bo tak się to nazywa, a nie żadne surebety na live) praktycznie na każdym meczu. No i bujdą jest, że w tradingu jak zyskujesz to powiedzmy 10% kapitału, a jak tracisz to 80 czy 100%. Ja gram tak, że jak zyskuje, to ok 5% zaś jak coś nie idzie po mojej myśli to wtedy trace coś ok 5%. Raz więcej, raz mniej, wszystko zależy od zachowania na rynku.
Pozdrawiam
P.S. I proszę nie piszcie, że robicie surebety na live, bo to razi, nawet bardzo.....

klammer 0

klammer

Użytkownik
Zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci, zreszta to samo napisalem, w tradingu mozna stracic 5-10% podczas gdy grajac innymi systemami albo nawet bez systemu, stawiajac na pewniaki mozna stracic 100%. Zaden system czy jak kto woli metoda nie jest do konca skuteczna, ale granie tradingu na livie pozwala na zmniejszenie strat. Stawiajac na pewniaka ktory przegrywa to juz tylko mozna trzymac kciuki za cud a na livie mozna to skontrowac.

Do góry Bottom