>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Towarzysko: Polska vs. Serbia (23.03.2016)

Status
Zamknięty.
D 0

dzyn

Użytkownik
Milik strzeli

Podobnie jak koledzy powyżej skłaniam się dzisiaj do następującego typu.
Arkadiusz Milik od ponad miesiąca strzela gola w każdym spotkaniu w którym występuje na boisku. Dokładniej od 21.02.2016 strzela przynajmniej jednego gola, a dwukrotnie zdarzało mu się ustrzelić 2 bramki (z będącym na 16. pozycji w tabeli holenderskiej Eredivisie - SBN Excelsior oraz z AZ Alkmaar, który zajmuje trzecią lokatę w tabeli).
Jak zapewne wszyscy dobrze wiemy, w ubiegłym tygodniu Milik otworzył wynik w meczu na szczycie z PSV Eindhoven, strzelając gola już w 2 minucie spotkania, a następnie dołożył do tego jeszcze asystę pod koniec meczu (8 asysta w sezonie!). Dzięki temu zwycięstwu Ajax wyszedł na czoło tabeli.
Podsumowując:
- łączny bilans na przestrzeni ostatniego miesiąca w lidze to 7 bramek i 1 asysta.
- łączny bilans od początku sezonu w lidze to 16 bramek i 8 asyst
Można stwierdzić forma strzelecka rośnie!
Oczywiście można też powiedzieć, że mecz ligowy to nie mecz reprezentacji. Jednak główna uwaga serbskich obrońców zapewne będzie spoczywać na Robercie Lewandowskim, który jest jeszcze w lepszej formie niż Arek Milik. W ten sposób nasz drugi napastnik powinien mieć jeszcze więcej swobody jak w poprzednich spotkaniach reprezentacji. Zwłaszcza tych w eliminacjach.
Typ:
Milik Arkadiusz (strzelec gola) - 2.85 Unibet ⛔ (było blisko - Milik trafił w słupek)

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Jedyne co może dzisiaj zgubić Polaków to zbytnia pewność siebie i poczucie bycia lepszym od rywala. Fakt iż Serbia na wyjazdach z nikim mocnym ostatnimi czasy nie wygrała, ale mecz towarzyski ma na celu sprawdzenie wielu nowych taktyk i rozwiązań przed Euro. Dlatego nie wynik jest tu do końca ważny, a to jak zaprezentują się piłkarze i w jakiej są dyspozycji.
Lepiej niech Polska przegra, albo zremisuje i wyniesie coś sensownego z tego meczu, niż gładko wygra i taka dumna nie znająca swoich słabych stron pojedzie na Euro.
Adam Nawałka nie ma szczęścia do Poznania. W listopadzie 2013 r. jego drużyna rozegrała tu drugi mecz za kadencji i zremisowała bezbramkowo z Irlandią.
Dzisiaj w tym meczu &quot;na wodzie&quot; może być wszystko...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Polska powyżej 1,5 gola (2,20) Unibet ⛔ ⛔ .....
Nie ma się co zbytnio rozpisywać na ten temat odnośnie tego meczu, ale ja to widzę tak. Składy wiadome, więc trzeba grać. Mimo że to ten mecz jest o pietruszkę, to na pewno w jakimś stopniu jest sprawdzianem naszej reprezentacji. Awans na euro już jest, ale każdy mecz trzeba traktować jak priorytet i przechodzić do niego w pełni skoncentrowanym i w pełni zdeterminowanym. Dzisiaj co prawda po drugiej stronie Serbia, ekipa która też czasem potrafi namieszać. Ale to raczej Polska będzie dyktować warunki w tym meczu. Pogoda nie rozpieszcza, ale ja jednak wierzę że Polskę na 2 gole jak najbardziej stać. Milik, w wyjściowej jedenastce. W Ajaxie strzela jak szalony. Możliwe, że i dziś coś tam od siebie dołoży o Lewym nie wspominając. Niech wygra Polska a mimo tego mecz niech także będzie zacięty.
e: pogoda wcale nie taka zła..

instynkt 13

instynkt

Użytkownik
Mecz trochę taki &quot;blady&quot; i bez polotu, ale czego tu można było się spodziewać... Dobrze, że weszli w ten rok z wygraną.
Poza tym mam nadzieję, że Pan Szpakowski nie będzie komentować na Euro. Szanuję go jako komentatora, ale już swoje zrobił przez tyle lat. Po prostu się wypalił.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Ja się trochę rozczarowałem przebiegiem meczu, to wycofanie się na swoją połowę mnie dobiło ???? Serbowie zmarnowali tyle okazji, aż dziw, że zachowaliśmy czyste konto.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom