cytat z dnia 30 października 2019 09:15 przez cowboy
jaki madry po szkodzie? ktos tu napisal ze cracovia bedzie grac takim skladem jak z pogonia, a od poczatku meczu bylo... 7 zmian i to jest FAKT, a nie moja opinia, sam mozesz sobie to sprawdzic. ktos tutaj innych wprowadzil w blad, tyle. ja tez sobie moge napisac ze dzisiaj w skladzie pogoni zagra wypozyczony po cichu Ronaldo i mam takie pewne informacje, ale to tez byloby klamstwo.
o, kolejny. dobra, masz ta slynna ANALIZE: napoli - atalanta over 9.5 bramek, bo milik sie odblokowal i sam zapakuje hattricka, a atalanta strzelila kolejke temu 7 goli, razem mamy 10. podoba sie analiza? bo przeciez wazne byle pisac te smieszne analizy, nie wazne czy z sensem czy nie, wazne ze jest. nie wazne czy kupon wejdzie czy nie, wazne zeby postawic, co? :v
eh, ludzie. nabijanie to jest to wlasnie pisanie analiz, czyli rozpisywanie sytuacji z tabeli na 15 zdan, byleby dluzej, kto ile zdobyl tutaj tak lubianych 'oczek' i oczywiscie wszystkie liczby slownie - no bo dluzej. i nie:
'cracovia wygrala 2:0 z pogonia'
tylko oczywiscie:
'zespol z czestochowy pod okiem fenomenalnego trenera marka papszuna pokonal na stadionie imienia floriana krygiera tamtejszych gospodarzy, niespodzianke sezonu, podopiecznych runjaica kosty portowcow z jednobramkowym zapasem - az dwa do zera.
tak wyglada 99% analiz na tym forum ktorymi sie tak zachwycasz. zero danych, sciana tekstu. 'ten wygra z tym bo jest wyzej w tabeli' rozpisane na 200 slow. no i czasami dorzucone jakies fejkowe info jak to ze skladem cracovii. po co? nie wiem...