Przestrzegam przed Totolotkiem i ich zakładami przez internet! Dziś miałem taką oto sytuację. Postanowiłem zagrać sobie parę systemów z tych samych zdarzeń. Dodałem do kuponu 12 meczów i chciałem zagrać za drobne wszystkie systemy od 2 z 12 do 11 z 12. Wpisałem na początku pewną kwotę na każdy system, klikam na zagraj zakład i dostaję po chwili informację: "za wysoka wygrana, zmniejsz stawkę lub kurs". Ok to zmniejszam jedno i drugie, po czym parę razy podobny komunikat. W końcu udało się zagrać za jeszcze mniejsze pieniądze niż chciałem i dostaję piękny komunikat, że zakład został zagrany. Wchodzę w historię konta, a tam połowa systemów pograna parę razy! Co za tym idzie, wydałem więcej pieniędzy niż chciałem.... to chyba nie w porządku, kiedy dostaję komunikat "zakład nie przyjęty zmniejsz stawkę blebleble" to oczekuję, że zakład został nie przyjęty! Czy ja mam zgadywać który system został przyjęty a który nie, jeśli nie ma informacji o konkretnych systemach nie przyjętych lub przyjętych tylko ogółem dostaję informację "Zakład nie przyjęty"? Sprawa zgłoszona do supportu, po 20min dostaję odpowiedź, że od nich wygląda wszystko ok i nie wycofują zakładów zawartych przez internet. Takie rzeczy to oczywiście tylko w Polskich naziemnych bukach! Okradają klientów i tyle! Odradzam tam grę!
Totolotek poszedł po rozum do głowy i po mojej ostrej interwencji mailowej nagle w 20min okazało się, że mogą anulować zakłady zawarte przez internet (anulowali wskazane przeze mnie) oraz podobno poprawią działanie strony. Za to mają dużego plusa! W razie problemów z nimi, sugeruję ich postraszyć antyreklamą.