crossmen
Użytkownik
Walisz rybami chłopczeNo napisałem abyś nie powtarzał ploty, jak na tym opierasz tylko swoją odpowiedź, a tak naprawdę nie wiesz nawet o co chodzi
Ploty to możesz sobie z sąsiadami powielać.

Walisz rybami chłopczeNo napisałem abyś nie powtarzał ploty, jak na tym opierasz tylko swoją odpowiedź, a tak naprawdę nie wiesz nawet o co chodzi
To zrobiłeś Ty, a nie ja "fachowcu" od limitów i kazamatowWalisz rybami chłopcze
Ploty to możesz sobie z sąsiadami powielać.![]()
jakby nie bylo to by kolega wyzej nie pisal ze sie da.heh no właśnie nie można, najlepszego już nie ma wśród nas ????
Ok, ale po co ten offence.@PaNiKa
Żeby grać z sensem trzeba mieć Kwit
A nie każdy go ma! Więc zastanowić się co mówisz....
A co znowu coś wiesz ze słuchu i domysłów? Ty żyjesz, ale za najniższą krajową jak 80% tego forum na 100%, Twoje rady i opinie są bezwartościowe bo to zwykłe "jebanie farmazonow". Takie czyste fantazjowanie i nic więcejOk, ale po co ten offence.
Dlatego warto zastanowić się i podzielić opinie ludzi, którzy grają grubo i z sensem oraz takich, którzy grają raz na tydzień top ligi za 2-10 pln z ako 10000.
Nie porównujmy zabawy do regularnych zarobków.
Dlatego warto dodać, że moja opinia dotyczy ludzi, którzy "dorabiają" sobie do pensji ostro lub żyją z tego.
To, że nasi bukmacherzy są dobrzy dla Kowalskich, którzy tak jak napisałem wyżej klepią taśmę za 2 PLN - ok.
Ale na pewno nie pozwalają na nawet lekkie szaleństwa względem wygranych i stawek, a to jest już śmieszne i dyskwalifikuje ich na wstępie.
Lepiej popatrz na siebie i swój trolling. Jesteś tu miesiąc i tylko negujesz innych. Czepiasz sie czy nawet obrażasz udając przy tym wszystko wiedzącego. Nikt Ci nie da wyciągu z konta, skrilla czy swoich statystyk gry byś uwierzył w dobrą gre. Dla takich osób jesteś nikim.A co znowu coś wiesz ze słuchu i domysłów? Ty żyjesz, ale za najniższą krajową jak 80% tego forum na 100%, Twoje rady i opinie są bezwartościowe bo to zwykłe "jebanie farmazonow". Takie czyste fantazjowanie i nic więcej
Już tu jeden był w temacie o brokerach przed rozwinięciem tematu co wiedział wszystko o grze w brokerach , niby grał tam od lat itp itd a okazało się że on to tylko wie tzn jemu tak nakazuje jego logika
Byl to jedynie stek urojonych bzdur nie popartych żadnym realnym doświadczeniem
To samo jest z Tobą....
Dołączył: 25.04.2017 -A co znowu coś wiesz ze słuchu i domysłów? Ty żyjesz, ale za najniższą krajową jak 80% tego forum na 100%, Twoje rady i opinie są bezwartościowe bo to zwykłe "jebanie farmazonow". Takie czyste fantazjowanie i nic więcej
Już tu jeden był w temacie o brokerach przed rozwinięciem tematu co wiedział wszystko o grze w brokerach , niby grał tam od lat itp itd a okazało się że on to tylko wie tzn jemu tak nakazuje jego logika
Byl to jedynie stek urojonych bzdur nie popartych żadnym realnym doświadczeniem
To samo jest z Tobą....
A hu...mnie interesuje gra innych człowieku! Ja nic od nikogo nie chce, mam wyj...na cały świat, religie itp, Pilnuje swego bebzona i zyciaLepiej popatrz na siebie i swój trolling. Jesteś tu miesiąc i tylko negujesz innych. Czepiasz sie czy nawet obrażasz udając przy tym wszystko wiedzącego. Nikt Ci nie da wyciągu z konta, skrilla czy swoich statystyk gry byś uwierzył w dobrą gre. Dla takich osób jesteś nikim.
Jestem tu od grubo ponad 10 lat a bany dostaje na własne życzenie ze względu że zakładam że nigdy nie odezwę się do takich ludzi jak tu, bo nie trawie kazamatow i farmazonow... Wy sami 2+2 nie znacie, a mówicie że słyszeliście że to jest 4On juz tutaj jest od dawna, co jakis czas nowe konta, bo co chwile dostaje bany
Dajcie IGNORE i po klopocie, szkoda nerwow na czlowieka, ktory nie potrafi dyskutowac z ludzmi.