>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Totolotek chamskie i beszczelne traktowanie!

ino500 4

ino500

Użytkownik
Witam jestem nowym graczem Totolotka po kilku zakładach po 100 zł i kilku wygranych kuponach wczoraj nagle nie mogłem zagrać nic nawet za 1zł i wyskakiwała informacja &quot;twój limit stawek został przekroczony&quot; dodam że limit był ustawiony na 3000, a moja łączna kwota obstaw wynosiła 950zł. Obstawiam przez apkę 6% podatku. Kontakt oczywiście online nieczynny, fb nie udzielają takich informacji. Następnego dnia kontakt online udzielił informacji, gdy pytałem o szczegóły i przyśpieszenie procedury zwiększenia limitu nawet czat został zamknięty. tak bezczelnym i chamskim traktowaniem nie miałem do czynienia w sts czy efortunie, przeniosłem się tam ze względu na bonus.
Miał ktoś podobną sytuację z tym bukmacherem i czy limitują często, czy są problemy z wypłacaniem pieniędzy?
Z góry dzięki za każdą informację i ostrzeżenie.

:zoltakartka:????

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Przecież polskie buki, zwłaszcza internetowa usługa to parodia, nie traktuj tego powaznie. Bardziej poważna jest ta loteria Chipsów ... która i tak jest zwykłym fake&#39;em, a czym musi być to...

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
twój limit stawek został przekroczony
Są albo byli tu tacy, którzy zachwalali polskie buki, a szczególnie ich uczciwość oraz to, że klient może dochodzić swoich praw na drodze prawnej.
Tak dla przypomnienia o tym piszę...

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Są albo byli tu tacy, którzy zachwalali polskie buki, a szczególnie ich uczciwość oraz to, że klient może dochodzić swoich praw na drodze prawnej.

Tak dla przypomnienia o tym piszę...
Buk limitujac Ci konto albo wywalajac bez podania powodu nie łamie żadnego prawa

To chodzi o jakość usługi, a jakość to nie prawo. Polskie buki internetowe nie mają żadnej jakości i nie ma nawet sensu się nad tym rozwodzić. Tak było, jest i będzie!

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
czy to że zostałeś zlimitowany dotyczy tego ,że grałeś przez apkę i już tą możliwością (6 % podatku) nie możesz nic postawić , czy grając normalnie (bukmacher zabiera 12 % podatku) tez już nic nie możesz postawić, co grałeś ? jakie sporty ?

ino500 4

ino500

Użytkownik
czy to że zostałeś zlimitowany dotyczy tego ,że grałeś przez apkę i już tą możliwością (6 % podatku) nie możesz nic postawić , czy grając normalnie (bukmacher zabiera 12 % podatku) tez już nic nie możesz postawić, co grałeś ? jakie sporty ?
Grałem po 1-3 zdarzenia a zazwyczaj hokej nhl, ahl, kosza- wysokie kursy powyżej 3 np. PC Toruń oraz baseball i po 50-100zł zazwyczaj 100zł i wczoraj nic nie mogłem postawić nawet za 1zł dziś bo burzliwej rozmowie na czacie i pisaniu na ich e-maili niby mam możliwość obstawiania, nie wiem czy wszytsko i na jak długo. Gram przez apke z podatkiem 6% zawsze, chyba że są dni gra bez podatku to przez stronę. Nie ukrywam przez kilka dni ponad 500+ ???? zysku, ale czy to jest powód by robić coś takiego?
W nocy weszły by mi 2 kupony i lekko bym miał 200-300zł zysku i co teraz buk mi odda?-w życiu.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Grałem po 1-3 zdarzenia a zazwyczaj hokej nhl, ahl, kosza- wysokie kursy powyżej 3 np. PC Toruń oraz baseball i po 50-100zł zazwyczaj 100zł i wczoraj nic nie mogłem postawić nawet za 1zł dziś bo burzliwej rozmowie na czacie i pisaniu na ich e-maili niby mam możliwość obstawiania, nie wiem czy wszytsko i na jak długo. Gram przez apke z podatkiem 6% zawsze, chyba że są dni gra bez podatku to przez stronę. Nie ukrywam przez kilka dni ponad 500+ ???? zysku, ale czy to jest powód by robić coś takiego?
W nocy weszły by mi 2 kupony i lekko bym miał 200-300zł zysku i co teraz buk mi odda?-w życiu.
&quot;Oddadzą&quot; Ci jak przestaniesz tam w ogóle grać, napisz aby wypie.. oczywiście po wypłacie kasy i rezygnacji z ich usług
...to co może być granie singli i wyższych kursów przez apkę, za dużo wygranych bo skuteczność wyższa kilka kuponów?
Nie jesteś żadnym zagrożeniem dla takiej firmy nawet jakbyś wygrał ..uj wie go ile. Po prostu to jest amatorska firma (obsługa internetowa w pełnej okazałości to niski poziom, a jeszcze &quot;lepiej&quot; u ich przełożonych). A co się wiąże z tym że ich decyzję są amatorskie i niezrozumiałe dla nich samych. Pewnie ten pseudo &#39;opiekun&quot; Twego konta wpadl na taki pomysł, aby Twoje konto było zawsze na minusie, to on może w tedy dostanie 50 złotych premi. W taki o to sposób Ci &quot;pomógł&quot; grać (wygrać bądź przegrać). Tacy ludzie tam pracują, więc się nie dziw że coś jest dziwne i nie zrozumiałe. A pretensje trzeba mieć do pracowników którzy &quot;nadzorują&quot; niby takich opiekunów kont, bo są jeszcze bardziej od nich &quot;zdolni inaczej&quot;.

S 245

sparks88

Użytkownik
Pewnie ten pseudo &#39;opiekun&quot; Twego konta wpadl na pomysł aby Twoje konto było zawsze na minusie to dostanie 50 złotych premi. W taki o to sposób Ci &quot;pomógł&quot;.
???? nie wierzę .. haahaha

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
???? nie wierzę .. haahaha
A myślisz że jakie standardy tam obowiązują i na jakich warunkach oraz za jakie stawki tam pracują ludzie. Tam jest brud, smród, nędza i ciągle tylko gorzej.

madman01 19,2K

madman01

Użytkownik
Omijam tego buka, kilka tygodni temu wyslali mi info o jakims bonusie po wpłacie, 5 dni temu wyslalem im wiadomosc, za zapytaniem o ten bonus czy aktualny, dostalem odpowiedz pana pytanie zostalo skierowane do dzialu bonusów, i na tym koniec, nie dostalem odp, czy mi sie nalezy, po prostu mnie chyba, olali, ale to ich problem stracili klienta, moze odpowiedzą w czerwca za tydzien moze dwa ale wtedy bede juz mial na nich wyje...ne!

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Omijam tego buka, kilka tygodni temu wyslali mi info o jakims bonusie po wpłacie, 5 dni temu wyslalem im wiadomosc, za zapytaniem o ten bonus czy aktualny, dostalem odpowiedz pana pytanie zostalo skierowane do dzialu bonusów, i na tym koniec, nie dostalem odp, czy mi sie nalezy, po prostu mnie chyba, olali, ale to ich problem stracili klienta, moze odpowiedzą w czerwca za tydzien moze dwa ale wtedy bede juz mial na nich wyje...ne!
Olali ?
Tam tak pracują i to jest normalne. Traktuj to tak jakbyś pisał do producenta guzików, choć producent guzików zachował by się zapewne odpowiednio i profesjonalnie
Nie traktuj takich bukmacherów jak jakąś poważną instytucje finansową, nawet jak parabank itp. To trzeba traktować jak najmniej istotną rzecz, sprawę, zajęcie. Oni drugiej strony, czyli odbiorcy nie traktują jako klienta finansowego, z którym muszą współpracować aby zarobić, tylko jakby to była loteria/zdrapka w jakimś browarze. Takie tam są standardy i nikt tego nie zmieni z miejsca klienta.

Otrzymane punkty reputacji: +4
crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Limity - skuteczne narzędzie bukmachera do walki z graczem przeciwko wygranym a tym samym straty bukmachera,stosowanym przez wszystkie firmy,wolniej,szybciej ,ale zawsze,to mniej więcej tak jak dobry pokerzysta jest zdziwiony ,że nikt do stołu nie chce z nim usiąść.
Totolotek po opisie faktycznie zrobił to szybko i skutecznie
Kto myśli ,że może buka na okrętkę ogrywać to jest w dużym błędzie...........

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Limity - skuteczne narzędzie bukmachera do walki z graczem przeciwko wygranym a tym samym straty bukmachera,stosowanym przez wszystkie firmy,wolniej,szybciej ,ale zawsze,to mniej więcej tak jak dobry pokerzysta jest zdziwiony ,że nikt do stołu nie chce z nim usiąść.
Totolotek po opisie faktycznie zrobił to szybko i skutecznie
Kto myśli ,że może buka na okrętkę ogrywać to jest w dużym błędzie...........
No pewnie tak gdzieś pisali, a ten powtarza to dalej i kolejny tez, bo ktoś uwierzy że w tym przypadku chodziło o strach przed &quot;super graczem&quot;

Debilizm totalny...

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
No pewnie tak gdzieś pisali, a ten powtarza to dalej i kolejny tez, bo ktoś uwierzy że w tym przypadku chodziło o strach przed &quot;super graczem&quot;

Debilizm totalny...
Jak masz coś mądrego do napisania w temacie to napisz,a ode mnie i moich postów odp się

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Jak masz coś mądrego do napisania w temacie to napisz,a ode mnie i moich postów odp się
No napisałem abyś nie powtarzał ploty, jak na tym opierasz tylko swoją odpowiedź, a tak naprawdę nie wiesz nawet o co chodzi

Do góry Bottom