Dzieki edi. Z moich wyliczeń przy kawie wychodzi że powinienem mieć zapłacone za 26 czwórek, ale mogę się mylić. No i trójki, więc troche ponad 2 tysiące powinno wyjść, jak odbiorę to napiszę ile bylo dokładnie. Dzisiejszy zestaw sobie daruję, bo nawet nie mam czasu usiąść nad nim, w sobotę zaatakuję pewnie na ligę niemiecką. Przyglądać można się tez z1, bo tam tez już ladna suma się uzbierała. Jakbym wczoraj typowal z1, w podobny sposob co z 3 to najprawdopodobniej ucieklby mi tyko Juventus.
Co najwazniejsze nie ma 6, wiec mozna grać dalej, ciekawe co innym uciekło, ale pewnie Lisy, lub Bayer z CSKA, bo zauważyłem że jednak kumulacje są rozbijane gdy sa niskie wyniki. Dlatego ja zawsze typuje jeden mecz wysoko, czasem nawet trochę sensacyjnie, tak samo w totolidze, jak dają mecz gdzie jest wyraźny faworyt, np. City- Aston to ja go gram 1x2, bo sensacja w takim spotkaniu eliminuje 95% grajacych z gry o trzynastke.
Co najwazniejsze nie ma 6, wiec mozna grać dalej, ciekawe co innym uciekło, ale pewnie Lisy, lub Bayer z CSKA, bo zauważyłem że jednak kumulacje są rozbijane gdy sa niskie wyniki. Dlatego ja zawsze typuje jeden mecz wysoko, czasem nawet trochę sensacyjnie, tak samo w totolidze, jak dają mecz gdzie jest wyraźny faworyt, np. City- Aston to ja go gram 1x2, bo sensacja w takim spotkaniu eliminuje 95% grajacych z gry o trzynastke.