>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Toto 13 holenderski totalizator

K 0

komar26pl

Użytkownik
Witam wszystkich prosze was o pomoc mieszkam w Holandi i od casu do czasu gram w toto.nl holenderski &quot;bukmacher&quot;
Co tydzien jest gra typu TOTO 13 - 13 WYBRANYCH MECZY na weekend z odpowiednia kumulacja gdziee w tym tygodniu wynosi ona 200tys. euro
Chciałbym wam zaprezentowac oferte na ten tydzien i prosiłbym was o ocene tych meczy jakies typy analizy przemyslenia cos co mogłoby mnie naprowadzić na wytypowanie 13 prawidłowych trafien ????
Gram systemem gdzie z 13 meczy moze być 5 podwojnych typów PROSZE WAS O POMOC O TO MECZE:

Liga BELGIJSKA

KV Kortrijk vs Standard Luik

SV Zulte Waregem vs SC Lokeren

KV OostendeKV vs Mechelen

Liga DUŃSKA

Randers FC vs FC Nordsjælland

Esbjerg fB vs FC Kopenhagen

2 Liga NIEMIECKA

SC Paderborn 07 vs VfL Bochum

1.FC Heidenheim vs TSV 1860 München

1. FC Union Berlin vs Fortuna Düsseldorf

Liga NORWESKA

FK Haugesund vs Stabæk IF

Strømsgodset IF vs Molde FK

Liga ROSYJSKA

FC Terek Grozny vs Kuban Krasnodar

FK Krasnodar vs Spartak Moskou

Liga SZWEDZKA

AIK Solna vs IF Elfsborg

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Ja Ci gwarantuję że trafiając dokładnie 1x2 tych 13 meczy za 1 euro wygrasz więcej niż to Twoje gwarantowane 200k. Daj sobie z tym spokój.

Otrzymane punkty reputacji: +1
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Ja Ci gwarantuję że trafiając dokładnie 1x2 tych 13 meczy za 1 euro wygrasz więcej niż to Twoje gwarantowane 200k. Daj sobie z tym spokój.
i dodatkowo nie musisz się z nikim dzielić . a tutaj jak nie daj boże trafi 3-4 osoby to z 200 tysi zrobi sie po 50 ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tu masz wątek o Totalizatorze piłkarskim:
http://forum.bukmacherskie.com/f191/wszystko-o-toto-lidze-39506.html
................
komar26pl, poszukaj w necie kontaktu z jednym z najlepszych w Polsce speców od totalizatora piłkarskiego - o nicku Strateg1.
Ten gość jest współautorem ( ich części teoretycznej) pierwszych polskich programów komputerowych do Totogola i Totalizatora ( Totoligi) , napisanych wg jego wskazań.
...............
Holenderski Totalizator Piłkarski:
https://www.toto.nl/nl/web/toto
...............
program TOTO WIZARD:
http://www54.zippyshare.com/v/41614123/file.html
który ma opcję robienia piłkarskich systemów pełnych i skróconych - zarówno 2-way i 3-way, z gwarancją od 10z13 wzwyż.

Otrzymane punkty reputacji: +8
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Masz na FB staż dłuższy ode mnie, więc nie pisz takich &quot;gwarancji&quot; ???? bez policzenia ako, gdyż na najbliższe zakłady wg oferty, ako po kursach o najwyższym wg buka prawdopodobieństwie wynosi raptem 428.35 - więc przy stawce 1€ ew. da tylko 427.35€ zysku.
Sam zobacz te kursy: https://www.toto.nl/nl/web/toto

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
spoko tylko trafienie najnizszego ako to jak trafienie 6 w totka, w dodatku trafi to 100 osób więc dalej gwarantuję Ci że ako z tej jego &quot;13&quot; wyniesie ok 200.000 a i tak nie masz pewności że trafisz to jako jedyny. Zresztą zobaczymy.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Ale ja to liczyłem, zresztą możesz liczyć ile chcesz i grać w Polsce w toto ligę i wygrywać. Trafiłeś kiedyś tą 13 albo chociaż 12? Niestety ale uwierz mi że jeżeli trafisz te 13 meczy na buku to wygrasz więcej niż tam.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Czy bierzesz pod uwagę, że istnieją &quot;podpórki&quot;?
Rozchodziło się o to że z tych meczów trafiona 13 da mniej niż zagranie tego samego u buka (a w większości wypadków nie trafisz tego sam i gwarantowana nagroda już jest dzielona). Każda &quot;podpórka&quot; mnoży Ci stawkę w totolidze a liczyliśmy ako jakbyś grał za 1 euro i wtedy wygrana 200tys euro daje ako 200 000 jak już weźmiesz 2 &quot;podpórki&quot; to zapłacisz 4 euro i ako wyniesie 50 000.
Potęgowanie też rozumiem ale zdarzy się że wejdą 2 mecze z tych 13 po kursie 5 lub 6 (oczywiście wejdą tez niższe niż 2.5) więc nie ma sensu potęgować kursu 2.5.
Zresztą zobaczymy po weekendzie jakie wyjdzie ako z tej trafionej &quot;13&quot; a raczej już &quot;12&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Czy w tym &quot;Toto&quot; holenderskim, są zasady podobne jak w bliskoznacznych zakładach tj. &quot;Supertoto&quot;, &quot;Toto-Liga&quot;?
W takim razie jak zwykle w podobnych zakładach, za &quot;podpórki&quot; zapłacisz więcej ale wydatnie zwiększysz możliwość trafienia. Mało tego. Możesz zaznaczyć podpórki trzydrogowe.
Wyślij AKO z typami dwudrogowymi (bo z trzydrogowymi oczywista, nie możesz). Kursy będą prawdopodobnie nie tylko poniżej 2.00 ale poniżej 1.50.
I zerknij tylko na potencjalną &quot;wygraną&quot;.
Zresztą, wyślij to AKO na&quot;czyste&quot; typy. Może wyślij równolegle do zakładów wysyłanych przez Autora tego wątku? Wtedy, porównamy to w bolesnej praktyce.

Pula do podziału? A przykładowe 50 000 Euro to niewiele?

Zwróć jeszcze uwagę, że w podobnych (nie wiem czy w holenderskiej) &quot;totoligach&quot;, masz prawo się kilka razy pomylić. i też otrzymujesz wygraną.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Czy w tym &quot;Toto&quot; holenderskim, są zasady podobne jak w bliskoznacznych zakładach tj. &quot;Supertoto&quot;, &quot;Toto-Liga&quot;?
W takim razie jak zwykle w podobnych zakładach, za &quot;podpórki&quot; zapłacisz więcej ale wydatnie zwiększysz możliwość trafienia. Mało tego. Możesz zaznaczyć podpórki trzydrogowe.
Wyślij AKO z typami dwudrogowymi (bo z trzydrogowymi oczywista, nie możesz). Kursy będą prawdopodobnie nie tylko poniżej 2.00 ale poniżej 1.50.
I zerknij tylko na potencjalną &quot;wygraną&quot;.
Zresztą, wyślij to AKO na&quot;czyste&quot; typy. Może wyślij równolegle do zakładów wysyłanych przez Autora tego wątku? Wtedy, porównamy to w bolesnej praktyce.

Pula do podziału? A przykładowe 50 000 Euro to niewiele?

Zwróć jeszcze uwagę, że w podobnych (nie wiem czy w holenderskiej) &quot;totoligach&quot;, masz prawo się kilka razy pomylić. i też otrzymujesz wygraną.
No to ja nie rozumiem co tu robisz? Idz graj w polska toto lige albo nie wiem czy jeszcze jest ale na unibecie bylo cos podobnego. Ja tylko udowodnie ze wygrana z trafienia tych meczow na buku wyniesie wiecej niz w tej totolidze. Ja sie nie chce absolutnie klocic ale Ty mi piszesz o kursach np. na 1x czy tam x2 a w tym wypadku to nic nie zmienia bo Ty w totolidze placisz wiecej za kupon a mi maleje ako w buku. A po co ja mam Ci wysylac teraz typy? Skoncza sie wszystkie mecze i zaznaczymy kursy na jakies wyszukiwarce typu oddsportal wygrywajace typy i nam wyjdzie ako. Jeszcze pozniej sprawdzimy jakie byly wygrane 1 stopnia w tej holenderskiej toto lidze i bedziesz mial rzeczywiste wygrane z trafienia tej 13.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Aby łatwiej przyszło to zweryfikowanie &quot;gwarancji&quot; by xsuchyx co do ako 200.000
&quot;Ja Ci gwarantuje ze trafiajac dokładnie 1x2 tych 13 meczy za 1 euro wygrasz wiecej niz to Twoje gwarantowane 200k.&quot;
podam kursy 1x2 z piatku 24.07 tych 12 spotkan wg bet365, a pobrane przeze mnie tego w/w dnia ze strony rosyjskiego portalu statystycznego http://en.24score.com/ oraz dodam wyniki tych 12 rozegranych spotkań:
Liga BELGIJSKA
KV Kortrijk vs Standard Luik 2-1 2.6-3.4-2.6
SV Zulte Waregem vs SC Lokeren 3-1 2.38-3.4-2.88
KV OostendeKV vs Mechelen 3-1 2.5-3.3-2.8
Liga DUNSKA
Randers FC vs FC Nordsjælland 3-0 1.85-3.5-4.2
Esbjerg fB vs FC Kopenhagen `1-2 3.6-3.25-2.1
2 Liga NIEMIECKA
SC Paderborn 07 vs VfL Bochum 0-1 2.15-3.3-3.4
1.FC Heidenheim vs TSV 1860 München 1-0 2.05-3.3-3.6
1. FC Union Berlin vs Fortuna Düsseldorf 1-1 2.2-3.2-3.4
Liga NORWESKA
FK Haugesund vs Stabæk 2-2 IF 2.5-3.4-2.7
Strømsgodset IF vs Molde FK ? mecz przełożony
Liga ROSYJSKA
FC Terek Grozny vs Kuban Krasnodar 1-1 2.2-3.2-3.4
FK Krasnodar vs Spartak Moskou 0-1 2.0-3.5-3.6
Liga SZWEDZKA
AIK Solna vs IF Elfsborg 4-2 2.38-3.4-2.88
.................
Ako 12 zdarzeń wg w/w kursów i wyników to @124.960
Zatem próg tego ako 200.000 zostałby osiągnięty już przy kursie 1.6 z 13. przełożonego meczu.
...........
Organizatorzy ustalili?/wylosowali? zastępczy wynik tego przełożonego meczu jako 1
https://www.toto.nl/web/toto/uitslagen-toto-13
i bank został rozbity, gdyż obecny Jackpot to tylko 10.000€
Może autor wątku mieszkający w Holandii poda ilu graczy trafiło tę 13-tkę...

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
No i chyba jak widać po kursach z tego przełożonego meczu:
18:00Stromsgodset - Moldepostp.2.513.212.62

kurs wyniósłby najmniej 312 tys przy założeniu kursu 2.5.
Wydaje mi się że różnica ponad 100 tys to bardzo dużo, tym bardziej, że nigdy nie masz gwarancji że trafisz tą &quot;13&quot; jako jedyny.

Otrzymane punkty reputacji: +24
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie bierzesz jednak pod uwagę tego, że grając tym samym zestawem par z gry TOTO-13 ale u buka na ako i przy N dla jednego spotkania - buk nie wystawiłby jednak zastępczego rozstrzygnięcia i w tej konkretnej sytuacji ew. wygrana pochodziłaby tylko z kursów 12-stu rozegranych spotkań, a nie 13-stu typowanych meczów.
Mecze bywają bowiem czasem przekładane/odwoływane i to też trzeba uwzględniać w swoich prognozach.
........................
W wolnym czasie zrób więc może takie samo zestawienie jakie ja dziś zrobiłem co do kursów i wyników 30. kolejki, ale z poprzednich kolejek TOTO-13 (więc np. week 29 czy 28 na https://www.toto.nl/web/toto/uitslagen-toto-13) wobec tego że tam rozegrano komplet meczów.
Jest bowiem bardzo prawdopodobne że będzie to ako over 200k

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Nie bierzesz jednak pod uwagę tego, że grając tym samym zestawem par z gry TOTO-13 ale u buka na ako i przy N dla jednego spotkania - buk nie wystawiłby jednak zastępczego rozstrzygnięcia i w tej konkretnej sytuacji ew. wygrana pochodziłaby tylko z kursów 12-stu rozegranych spotkań, a nie 13-stu typowanych meczów.
Mecze bywają bowiem czasem przekładane/odwoływane i to też trzeba uwzględniać w swoich prognozach.
........................
W wolnym czasie zrób więc może takie samo zestawienie jakie ja dziś zrobiłem co do kursów i wyników 30. kolejki, ale z poprzedniej kolejki TOTO-13 (więc week 29 na https://www.toto.nl/web/toto/uitslagen-toto-13) wobec tego że tam rozegrano komplet meczów.
Jest bowiem bardzo prawdopodobne że będzie to ako over 200k
No super, to równie dobrze możesz za to co wygrasz z tych 12 spotkań zagrać 13 mecz all in. Weź pod uwagę też punkt widzenia z innej strony bo ja Ci mogę powiedzieć, że mogłeś mieć na ten mecz przełożony zagrane w toto13 np x lub 2 i co wtedy? Za trafioną 12 otrzymasz jakieś &quot;frytki&quot; a u buka masz trafione ako 124 tys. Niestety ale te toto ligi i tym podobne były modne jak nie było szerszego dostępu do bukmacherki, nie tylko internetowej ale także i naziemnej czego pewnie większość nie pamięta, gdyż pierwsze punkty profesjonala (fortuny) były około 1997 roku, wcześniej chyba był totolotek. Nie o to się jednak rozchodzi, a o to, że tak to jest wyliczone, że nie wygrasz więcej niż na buku i chyba jedynymi co w to jeszcze grają są przyzwyczajone do tradycji dziadki.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Aha i zaznaczyłem wygrywające typy z week 29
19/07
18:00 Aarhus - Brondby
Tip: 1 (1X2) Final result
2:1 3.44
19/07
17:30 KuPS - Inter Turku
Tip: X (1X2) Final result
1:1 3.19
19/07
17:30 VPS - Rovaniemi
1:1 3.17
18/07
20:00 FK Rostov - Terek Grozni
1:1 3.02
19/07
17:00 M. Saransk - Lokomotiv Moscow
Tip: 2 (1X2) Final result
0:1 2.02
19/07
01:30 Orlando City - New York Red Bulls
0:2 2.74
19/07
04:00 Real Salt Lake - Houston Dynamo
2:0 2.19
19/07
04:30 Portland Timbers - Vancouver Whitecaps
1:1 3.37
19/07
03:00 FC Dallas - DC United
2:1 1.67
19/07
15:00 Norrkoping - Goteborg
2:2 3.16
19/07
17:30 Helsingborg - AIK
3:1 3.32
18/07
20:00 Zurich - Young Boys
1:1 3.37
19/07
13:45 Thun - Grasshoppers
3:5 2.77
ako w bet365: 799 280 nie wspomnę, że w marathonie: 1 275 165
tak więc &quot;lekka&quot; różnica jest niż to ako 200 tys

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] że nie wygrasz więcej niż na buku i chyba jedynymi co w to jeszcze grają są przyzwyczajone do tradycji dziadki.
I tu się mylisz.
&quot;Dziadki&quot; grywają tasiemce, zupełnie podobne do takich jakie właśnie zaproponowałeś do gry, jako alternatywę dla Toto 13.
Możemy bowiem sobie teoretyzować. Natomiast gracz doświadczony nie zagra na poważnie &quot;taśmy&quot;. Bukmacherski leszcz zagra i przegra.
Wszystko wygląda pięknie, ale w teorii.
Nawiążę tutaj do cech pozytywnych, które posiadają zakłady typu &quot;Toto-Liga&quot;, a jakie wcześniej wymieniłem.

Otrzymane punkty reputacji: +24
Do góry Bottom