>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Top Eleven - Facebook

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Witam Panowie, gra z Was ktoś może w piłę na fejsie &quot;top eleven&quot;. Jak tak miałbym parę pytań do doświadczonych graczy:)

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Grałem Ci ja w to ale jakiś rok temu, więc nie wiem co się tam pozmieniało. Wciągnęło niesamowicie ale do czasu...

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Aż dziw bierze, że na tylu chłopa jeden się odezwał:) kurde chyba mnie to teraz spotkało, naprawdę najlepszy menadżer piłkarski na jaki kiedykolwiek trafiłem. To nic jak już nie grasz to nie będę pytał:)

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
E to Ty Hellraiser to już weteran:) ja dopiero zacząłem. Słuchaj mam pytanie. Czy jak ustawię zawodnika na nie &quot;jego&quot; pozycji to jest to duży błąd? i jeszcze jedno, czy za każdym razem zmieniasz taktykę pod konkretnego przeciwnika?

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Ja miałem 13 poziom ;) Praktycznie w każdej lidze tylko jeden sezon spędziłem.
Jest to znaczący błąd. Dlatego trzeba mieć dość uniwersalnych piłkarzy z kilkoma możliwymi pozycjami, by w razie kontuzji czy kartek móc swobodnie rotować składem.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Pany może Wy będziecie wiedzieć o co kaman, wyskakuje mi taki komunikat w pracy:
http://i.imgur.com/XaosPfY.png, możecie powiedzieć o co chodzi? Tak jest już od 3 tygodni... zarówno na Firefox, operze, chrome jak i na IE.
Dodam jeszcze, ze wszystkie wtyczki są aktualne, adobe zaktualizowany, java to samo. Komunikat wyskakuje nawet przy zamknietym programie antywirusowym i wyłaczonych wszystkich ochronach, jak ochrona poczty, plików, www, anti- spam, anti-spy, zaporze.

Do góry Bottom