>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TOOL typy

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
25)
RG 2013
Spotkanie: Hajek vs Kudla
Typ: Kudla +1,5s ⛔⛔⛔6:2, 5:7, 6:0, 6:4 -szkoda trzeciego seta
Kurs: 1,90
Buk: Bet At Home
Stawka: 4/10

Rozliczenie:
⛔4

26)
Kudla win Pinnacle 2,90 Stawka: 2/10⛔⛔⛔

Analiza:
Obu zawodników grałem w maju (kilka typów wyżej) i bardziej doceniam talent Denisa Kudli niż rzemieślnika Hajka. Różnie może być w tym meczu, ale Hajek wygrywa mecze, w których rywale nie grają twardo i mają swoje problemy. Kudla przeszedł przez kwale i na pewno ma wielką motywację. Amerykanin na pewno jest na fali wznoszącej, a to co widziałem ze strony Czecha w Dusseldorfie na pewno nie powala.

Rozliczenie:
⛔2

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
27)
Spotkanie: Pfizenmaier vs Minella
Typ: Minella⛔⛔⛔ 7:5,6:1 wielkie rozczarowanie
Kurs: 2,46
Buk: Pinnacle
Stawka: 6/10

Rozliczenie:
⛔6

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
28)
Spotkanie: Troicki vs Blake
Typ: Blake ⛔⛔⛔3-0
Kurs: 3,85
Buk: Expekt (w razie kreczu Troickiego)
Stawka: 2/10

Rozliczenie:
⛔2

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
29)
NBA PO
Spotkanie: Indiana Pacers vs Miami Heat ⛔⛔⛔96-114
Typ: Indiana Pacers
Kurs: 2,06
Stawka: 8/10

Rozliczenie:
⛔8

30)
Over 180 pkt Pinnacle 1,78 Stawka: 6/10 ✅✅✅ 200pkt

Rozliczenie:
✅4,68

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
31)
Spotkanie: Tsonga vs Bedene
Typ: Bedene +2,5 s⛔⛔⛔ 6:2,6:2,6:3
Kurs: 2,23

Rozliczenie:
⛔4

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
32)
Spotkanie: Halep vs Suarez Navarro
Typ: Suarez Navarro ✅✅✅ 1:2 w setach

Kurs: 1,86

Analiza:
Halep błysnęła formą w Rzymie i to było jej 5. minut. Wcześniej nie grała nic szczególnego. Dziś zagra z regularną Hiszpanką, z którą ma bilans 2:3, a na clayu 0:2. Navarro ma dobre wyniki w tym roku, ale znowu nie udało jej się wygrać żadnego turnieju, mimo, że ostatnio np osiągała finał w Oeiras w Portugalii. Wydaje mi się, że Rumunka po wystrzałowym turnieju nieco zbladnie i nie będzie w stanie walczyć z bardzo solidną Hiszpanką o wygraną.

Rozliczenie:
✅6,88

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
33)
Spotkanie: Klizan vs Russell
Typ: Russell +2,5s ✅✅✅ pierwszy set 3:6, ale krecz przystanie 2:1
Kurs: 2,00 (kurs skoczył do góry, więc większe value)

Analiza:
Faworytem jest af kors Klizan, ale Słowak ostatnio gra kiepsko. Na ostatnich 6 spotkań wygrał tylko 1 mecz (z Montanesem). Fakt, że rywale to nie byli kelnerzy, ale jednak... Klizan na clayu w tym roku tylko 3/5. Co prawda bilans weterana z USA wygląda jeszcze tragizniej w tym sezonie, ale... Widziałem go w meczu z Troickim w Duesseldorfie i pokazał się bardzo ładnie. Przegrał 2:1, ale walczył i miał świetne momenty. Obecnie nie postrzegam Klizana jako lepszego niż Serba i myślę, że Russell ugra tego 1.seta. Brak mu już szybkośći i mocy, ale gra niesamowicie dokładnie, regularnie i cierpliwie - dodatkowo bez dużej ilości UE.

Rozliczenie:
✅0 KRECZ

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
35)
Spotkanie: Przysiężny M. vs Williams R
Typ: Williams ⛔⛔⛔ 3:1 Michał ....:p
Kurs: 2,03

Analiza:
Po raz trzeci od kwalifikacji gram przeciwko Polakowi:p Jak na razie Michał mnie ograł 2:0, ale do trzech razy sztuka. Mecz będzie rewanżem za spotkanie z kwalifikacji, które Polak wygrał 6:4,6:4 i wyrównał H2H na 1:1. Był to wyrównany mecz i różnie mógł wyglądać wynik, ale zadecydowały niuanse. Dziś zasadniczą różnicą będzie dystans na którym się spotkają - 3 sety. Williams wg mnie kondycyjnie jest lepiej przygotowany do długich meczów, Polak skasować może już czek za 1.rundę i nie oczekuję, że stać go na coś więcej mimo, że naprawdę ma wielką szansę wygrać ten mecz, bo rywal jest w jego zasięgu. Typuję wynik na 3:1 lub 3:2 dla Williamsa.

Rozliczenie:
⛔4

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
37)
Spotkanie: Dołgopolov vs Tursunov
Typ: Tursunov +2,5s ✅✅✅ 6:7,4:6,6:7
Kurs: 1,61

Rozliczenie:
✅4,88

38)
Spotkanie: Dołgopolov vs Tursunov
Typ: Over 38g ⛔⛔⛔ 36g i 5 niewykorzystanych setboli Dołgo :p
Kurs: 2,06
Stawka: 5/10

Rozliczenie:
⛔5

Analiza:
H2H z ostatnich 3 lat na remis 1:1. Ostatnio zagrali 1-go maja na mączce w Monachium, a mecz wygrał Ukrainiec 2:0. Istotne jednak jest to, że obie partie rozstrzygnęły się w TB. Dołgo to chimeryczny zawodnik, który ze stanu 2:0 może zrobić 2:3. Obecnie gra dużo lepiej niż a początku roku, ale to nadal nie jest pewny zawodnik. Tursunow najlepszy występ na mączce w tym sezonie zaliczył w Barcelonie, gdzie wygrał 4 spotkania (pokonał Ferrera) i uległ Belluciemu po 3. setach. Zapowiada się długi mecz...

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
40)
Spotkanie: Tomic vs Hanescu
Typ: Tomic ⛔⛔⛔ 5:7,6:7, 1:2 krecz Tomica
Kurs: 3,27

Rozliczenie:
⛔2

MAJ - AKTUALIZACJA PO 40 TYPACH:

Skuteczność ( zwroty traktuję jako✅ ): 55% (22/40)
Tenis: 48% (15/31)
Koszykówka NBA: 88% (8/9)

Yield:
11,35%

Suma stawek vs Suma wygranych:
185,00 vs 21,00

Sredni kurs:
2,13

Refleksje:
Yield i skuteczność spadły wraz z początkiem Roland Garrosa ???? Szukałem niespodzianek w pierwszych rundach i sporo na tym straciłem, ale jestem dobrej myśli, bo już widzę, że tendencja wraca do normy. Wciąż świetna skuteczność na NBA, które gram za wysokie stawki.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
42)
Spotkanie: Paire vs Baghdatis
Typ: Baghdatis +2,5s ✅✅✅ 3:1
Kurs: 1,7
Stawka: 10/10

Rozliczenie:
✅7

43) Baghdatis win Pinnacle 5,07 Stawka:3/10 ⛔⛔⛔

Rozliczenie:
⛔3

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
44)
Spotkanie: Gimeno Traver vs Troicki
Typ: Troicki ✅✅✅ 2:3 w setach , ale gdyby Victor trzymał nerwy na wodzy to mogło być 0:3
Buk: Sportingbet
Kurs: 1,73

Rozliczenie:
✅5,84

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
45)
Spotkanie: Bautista vs Chardy
Typ: Bautista⛔⛔⛔
Kurs: 3,40
Stawka: 5/10

46) Bautista +2,5s Pnnacle 1,45 10/10⛔

Analiza:
Mecz 50/50, a kurs mega wysoki. Hiszpan to ciekawy,nietuzinkowy gracz, choć akurat w tych meczach, które oglądam nie zachwyca (Muller w DUE,Mayer w MON). Handi Francuza to publiczność i większe przetarcie w tym sezonie na mączce. Bautista nie jest typowym hiszpańskim ziemniakiem, gra przyzwoicie na każdej nawierzchnii. Na RG pokonał 3:0 Mullera z LUX, z którym kilka dni wcześniej się męczył w Niemczech i w 1. rundzie wyglądał ok. Chardy ograł 3:0 Beckera, którego nie traktuję poważnie:p

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
47)
Spotkanie: Sijsling vs Robredo
Typ: Sijsling +2,5s ✅✅✅
Kurs: 1,56

48)
Typ: Sijsling win ⛔⛔⛔
Kurs: 3,97

Analiza:
Holender od turnieju w Dusseldorfie prezentuje się świetnie. Nie jest ziemniakiem, ale maxymalnie wykorzystuje swoje atuty: serwis, siłę, FH, volley. W Niemczech pokonał Hajka, Kohiego i Koroleva,a w półfinale uległ Nieminenowi po 3. setach. Gdyby Sijsling był przebijaczem nie miałby dziś szans, ale dlatego, że gra jak gra ma duże szanse z Robredo. To będzie mecz taktrycznie podobny do starcia Brands vs Nadal, tyle że wykonawcy inni i efekt końcowy również może być inny.

Do góry Bottom