>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TOOL typy

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Witam,

To moje drugie podejście do prowadzenia własnego tematu ze statystykami. Pierwszy zamknąłem po kwartale i mimo, że pierwsze 2 miesiące były udane i temat awansował do VIP typów, wszystko zepsułem niepotrzebnie ryzykując i zwiększając stawki. Odetchnąłem, odkułem się i wracam do gry. Tym razem idę po rozum do głowy i zamierzam inaczej grać i redagować temat.

BTW: Dzięki wszystkim za ciepłe słowa, wsparcie i wymianę poglądów.

Kluczowe informacje:

- Dyscypliny: Tenis, Koszykówka, Piłka nożna, Sporty walki

- Typy: Większość typów będzie podparta analizami, czasami będą suche typu (brak czasu). Nie gram taśm, ani nawet dubli, a także kursów poniżej 1,3.

- Bukmacher: Unibet, Pinnacle, czasami najwyższy kurs u innych buków

- Stawkowanie: Będę podawał stawki w skali od 1/10 do 10/10, co będzie sugerowało jak bardzo jestem przekonany do danego typu. Proszę pamiętać, że typ 10/10 nie oznacza all in, ale najwyższą obraną stawkę.

- Statystyki: Będę zamieszczał statystyki (yield, % wygranych, średni kurs) i aktualizacje po każdej serii 20 typów. Na pewno pojawią się też refleksje i komentarze.

Przykład:

Turniej: ATP Pustki Cisowskie
Spotkanie: Didi vs Tool
Typ: Didi (+4,5 gemów)
Kurs: 2,50
Bukmacher: Pinnacle
Stawka: 4/10
Wynik: 6:0,6:0✅✅✅

Rozliczenie:
Wygrana: (2,5 x 4) - 4 = 6
Bilans: +6
Yield: (+6: 4) * 100% = 150,0%

Otrzymane punkty reputacji: +1
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
1)
ATP Roland Garros Kwalifikacje
Spotkanie: Kudla D. vs Diez S.
Typ: Kudla ✅✅✅ 6:3,6:2
Kurs: 1,36
Buk: Unibet
Stawka: 6/10

Analiza:
Pojedynek dwóch młodych zawodników. Kudla jest zdecydowanym faworytem. Jest o ponad 130 miejsc wyżej w rankingu i sezon ma jak najbardziej na plus. Diez najwyżej sklasyfikowany był na 222 miejscu. Nie tak dawno skreczował w meczu z Mekticem i nie widzę aby miał jakieś szanse w tym meczu. Denis w dobrej formie, świetnie pokazał się na challu w Tallahassee, gdzie ograł Dev Varmana, Arguello, Harrisona i Stebe.

Rozliczenie:
✅2,16

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
4)
NBA PO
Spotkanie: SAS vs Memphis Grizzlies
Typ: SAS ✅✅✅ 93:89 (po dogrywce)
Kurs: 1,47
Buk: Pinnacle
Stawka: 8/10

Rozliczenie:
✅3,76

5)
Typ: SAS wygra 1.kwartę ✅✅✅ 15:13
Kurs: 1,63

Rozliczenie:
✅3,78

6)
Typ: Under 182 pkt e:182 pkt :p dogrywka popsuła sprawę ZWROT
Kurs: 1,89
Stawka: 3/10

Rozliczenie:
✅0,0

Analiza:
http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-playoffs-2013-a-90948-23.html#post3622304

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
7)
ATP Dusseldorf
Spotkanie: Nieminen J. vs Bautista R
Typ: Nieminen ✅✅✅ 6:4,5:7,6:3
Kurs: 1,45
Stawka: 8/10

Analiza:
Fin bardzo dobrze zagrał w 1. meczu z Lacko. Wygląda na to, że jest w dobrej dyspozycji i służy mu to miejsce i te twarde, ciężkie piłki (tymi samymi będą grać na RG). Hiszpan gra po miesięcnej przerwie i widać to na korcie. W meczu z Mullerem obudził się po godzinie i musiał gonić wynik. Na clayu Bautista ma w tym roku bilans 2/2, a Nieminen 5/4. Hiszpan nie jest typowym latynoskim ziemniakiem i patrząc na sposób poruszania się obu zawodników nie mam wątpliwości, że Fin powinien to spokojnie wygrać.

Rozliczenie:
✅3,6

Otrzymane punkty reputacji: +5
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
11)
NBA PO
Spotkanie: Miami Heat vs Indiana Pacers
Typ: Over 181,5pkt ✅✅✅103:102 OT (ale bez dogrywki też by weszło - 184)
Kurs: 1,91

Rozliczenie:
✅3,64

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
12)
ATP Dusseldorf
Spotkanie: Hajek A. vs Sijsling I.
Typ: Sijsling ✅✅✅ 3:6,1:6
Kurs: 1,92
Buk: Unibet

Analiza:
Biorę już dzisiaj, bo kurs jest ok i myślę,że lepszy nie będzie. Hajek dostał 2 wygrane właściwie w prezencie i bez walki (Donskoy,Brands), a Holender grał dobrze z lepszymi zawodnikami i pokazał charakter w meczu z Kohlim. Zdaję sobię sprawę, że Sijsling to nie ziemniak, ale jego dyspozycja jest ok, a Hajek nigdy mnie jakoś szczególnie nie przekonywał.

Rozliczenie:
✅3,68

Otrzymane punkty reputacji: +2
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
13)
ATP Dusseldorf
Spotkanie: Pella G. vs Troicki V.
Typ: Pella ✅✅✅ 7:6,7:5
Kurs: 2,5
Buk: Expekt
Stawka: 2/10

Analiza:
Ponawiam typ przeciwko Troickiemu. Nie widziałem jego meczu z Zemlją, ale moim zdaniem ma problemy zdrowotne i to powinno się nasilać.Ostatnio o nim pisałem, więc się nie powtarzam. Dla &quot;Pei&quot; to może być turniej życia.

Rozliczenie:
✅3

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
14)
ATP Dusseldorf
Spotkanie: Monaco J. vs Kamke T.
Typ: Kamke +5g ZWROT 6:3,6:4 Kamke pokpił sprawę w 2.partii gdzie od stanu 2:0 przegrał 5 gemów
Kurs: 1,5

Analiza:
Dużo było napisane o tym meczu, ale dorzucę swoje 3 grosze. Moim zdaniem to będzie równy mecz, ciężko powiedzieć kto wygra, ale na pewno granie na Niemca ma sens patrząc na dysproporcje kursowe i dyspozycję oby zawodników. Ja proponuję bezpieczny typ, który powinien wejsć nawet jeśli Monaco wygra 2:0, w co osobiście bardzo wątpię.

Rozliczenie:
✅0

15)
Kamke +1,5 seta Pinnacle 2,07 Stawka: 2/10 ⛔⛔⛔

Rozliczenie:
⛔2

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
16)
ATP Dusseldorf
Spotkanie: Pella G. vs Monaco J.
Typ: Pella +5,5 g ✅✅✅ 4:6,6:7
Kurs: 1,59

Rozliczenie:
✅2,36

Analiza:
Ostatnio lekko pograłem na &quot;Peję&quot; z Troickim i obecnie uważam, że młody Argentyńczyk może nawet wygrać ten turniej, bo dla niego jest to główny cel, a dla reszty przystanek przed RG. Monaco w 2 poprzednich meczach nie musiał grać na maxa, wykorzystywał błędy rywali. Kamke grał mu ciągle z FH na środek, więc go poganiał po kątach i było po meczu. Gdyby Niemiec był bardziej opanowany, to 2. set mógł spokojnie być jego, bo prowadził 2:0. Monaco w wywiadzie na koniec żalił się, że jest strasznie zimno i nigdy nie grał w takich warunkach. Pella gra już tu długo i jak widać mu to nie przeszkadza. Pomijając średnią formę jego rywali i tak pokazał się z dobrej strony w wielu wymianach.

17)
Pella +1,5 s Pinnacle 2,47 Stawka: 2/10 ⛔⛔⛔ e: było blisko

Rozliczenie:
⛔2

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
19)
NBA PO
Spotkanie: Miami Heat vs Indiana Pacers
Typ: Handi Pacers +10pkt ✅✅✅ 93:97
Kurs: 1,61
Buk: Bet365

Rozliczenie:
✅3,66

20)
Typ: Pacers win✅✅✅ miałem przecucie, że znowu będzie zacięty mecz i tym razem Indiana to wygra
Kurs: 4,18

Rozliczenie:
✅6,36

Refleksje:
Jak na razie gram sam tenis i NBA i wydaje się, że to dobra droga, bo skuteczność jest bardzo dobra. Przed nami Roland Garros, na którym się teraz skupiam i sądzę, że jestem dobrze przygotowany do tego turnieju, bo śledziłem mnóstwo rozgywek na mączce przed French Open.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
MAJ - AKTUALIZACJA PO 20 TYPACH:

Skuteczność ( zwroty traktuję jako✅ ): 80% (16/20)
Tenis: 71% (10/14)
Koszykówka NBA: 100% (6/6)

Yield:
35,68%

Suma stawek vs Suma wygranych:
87,00 vs 31,04

Sredni kurs:
1,94

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
21)
RG 2013
Spotkanie: Carreno Busta vs Federer
Typ: Carreno Busta +2,5s⛔⛔⛔za wysokie progi i lekcja pokory 2:6,2:6,3:6
Kurs: 3,05

Analiza:
Hiszpan ma smykałkę do gry na mączce i w tym roku pokazał, że jest w tsanie płynnie zmienić poziom z challi na duże turnieje ATP. Powalczył z Wawrinką, wygrał z Fogninim, Andujarem czy Bennetau. Jasne, że Fedex to półka wyżej, ale ja gorąco liczę, że Hiszpan pokaże dziś dobry tenis i ugra seta. Roger tylko 7 meczów w tym roku na ziemi stoczył a Carreno Busta... sami sprawdźcie:smile: Polecam!

Rozliczenie:
⛔2

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
22)
RG 2013
Spotkanie: Dev Varman vs De La Nava
Typ: Dev Varman ✅✅✅ 6:3,6:3,7:5
Kurs: 2,18
Stawka: 3/10

Analiza:
Obaj przeszli kwalifikacje wygrywając 3 mecze i tracąc w nich 1 seta. Lekkim faworytem jest Hiszpan, ale ja gram a Hindus, bo podoba mi się jego poruszani po korcie, ma chłopak umiejętności na lepszą pozcję w ATP, a Munoz to typowy średniak. To, że potrafi grać na cegle, Hindus udowodnił pokonując w ostatnim meczu kwali faworyzowanego Odesnika 6:3,6:4.

Rozliczenie:
✅3,54

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
23)
RG 2013 Panie
Spotkanie: Sabine Lisicki - Sofia Arvidsson
Typ: Arvidsson +1,5 s ⛔⛔⛔2:0
Kurs: 3,44

Analiza:
Szukam niespodzianki, bo faworytką jest Lisicki i większość jest za gładkim 2:0. Szwedka na ziemi tragicznie wygląda w tym sezonie - 0/3, ale poza tym to całkiem przyzwoita zawodniczka. Na pewno poświęciła trochę czasu na przygotowania do RG i myślę, że tragedii z jej strony nie będzie. Niemka nie jest moją ulubioną zawodniczką, nie przekonuje mnie, bo jest strasznie chimerczna i zdażają się jej sety - podarunki dla rywalek. Nie spodziewam się, że Arvidsson wygra, ale set jest możliwy, a kurs cudny.

Rozliczenie:
⛔2

24)
Spotkanie: V.Razzano - C.Feuerstein
Typ: Feuerstein ⛔⛔⛔2:0
Kurs: 2,43

Analiza:
Razzano to cień zawodniczki sprzed roku, kiedy to ograła panią Serenę Williams. Ostatnie 5 meczów na ziemi ma z bilansem 1/4. Niemkę oglądałem w ostatnim jej starciu przed RG z Scheepers. Przegrała ten mecz, ale zostawiła po sobie dobre wrażenie. Mecz 50/50, ale kurs na Niemkę dużo lepszy, więc jest value.

Rozliczenie:
⛔2

Do góry Bottom