Mcbride nie ma żadnych szans w tej walce, ostatnio wygrał jedną walkę 3 RUNDOWĄ i to SD. Wcześniejsze 4 przegrał 2 przed czasem (Golota, Mollo) i 2 na pkt z zackiem pagem ???? który na 21 wygranych ma tylko 7 przed czasem i ze Skeltonem UD 3 rundówka, choć z tego co czytam była to kontrowersyjna walka, Mcbridowi nie zaliczyli knockodowna w rundzie 2. Jednak to, że mcbride posłał na dechy Skeltona nic nie znaczy, bo on już był na dnie jezeli chodzi o formę. ???? .
Mcbride na pewno nie ma kondycji na cały dystans i padnie teraz tylko pytanie kiedy.Ja typuje 7-9 runda. Mcbride myślę, że jako tako się przygotuje i widzę dużą szansę, że wytrwa do drugiej połówki walki z powodu jego warunków-wzrostu. </br> Adamek raczej nie przepada za dużymi zawodnikami, zreszta kto lubi walczyć z wyższym o głowę zawodnikiem ???? Góral go wymęczy przez pierwsze 4-5rund trenując sobie wchodzenie w półdystans z takimi wielkimi i potem będzie kwestia kilku rund, aż Mcbride padnie.
Trudno jest wytypować, bo wszystko zależy od nastawienia i formy Mcbride'a. Będzie słabo przygotowany to nawet może popłynąć w pierwszych 4 rundach.
Myślę, że walka zakończy się w 6-7rundzie. Ja u buka wysyłam zakład wygrana adamka przed czasem runda 7-9 (kurs 4zł). Ale to tak na prawdę już jest zgadywanka (forma mcbride'a), a nie typ poparty analizą.