kancia
Użytkownik
Naciśnij na klawiaturze Print Screen, otwórz worda albo painta i wklej. Gotowe ????Witam.Ja mam problem.Czy niewiecie jak można zrobić rzut ekranu strony moneybookers bo też odemnie tego zadaja.Pozdrawiam
Naciśnij na klawiaturze Print Screen, otwórz worda albo painta i wklej. Gotowe ????Witam.Ja mam problem.Czy niewiecie jak można zrobić rzut ekranu strony moneybookers bo też odemnie tego zadaja.Pozdrawiam
Jeśli skorzystasz z bonusu to musisz obrócić przed wypłata w twoim przypadku te 100zł co Ci zostanie ale możesz grać też single duble itp. o różnych kursach tylko nie będą wliczane to obrotu a tylko wspomniane triple.Panowie chciałbym założyć konto w Tobet i mam pytanie odnośnie bonusu. Załóżmy, że wpłacam 100zł i otrzymuję 50zł bonusu. Chcę go teraz obrócić i gram trebla po kursie 1,8 lub większym. I czy jeśli przegram ten kupon, to pieniądze które zostałyby mi na koncie, czyli w tym przypadku 100zł muszę jeszcze w jakiś sposób obrócić czy mogę grać po dowolnych kursach przed wypłatą.
ja mam cały czas "w trakcie"Dostałem dokładnie to samo. Jeśli będzie to faktycznie trwać kilka dni, to podziękuję (z bólem, ale jednak) temu bukowi.
Pirelli: jaki masz status wypłaty? U mnie niby "Zatwierdzono", a dokumentów jeszcze nie wysyłałem.
W 90% bukmacherach tak jest. Jedynego buka jakiego znam z którego wypłacałem bez żadnej weryfikacji to właśnie bet-at-home.przy wpłacaniu nie potrzebna weryfikacja ale przy wypłacie już tak
do 72 godzin, mi parę dni wstecz odpisali 3.dnia, żebym dosłał wymagane dokumenty, bo mieli jakieś "ale" do wysłanych... Potem jak dosłałem zrzut ekranu, choć wcześniej go odrzucili, a wysłałem to samo, to po mailu w ciągu 5 minut konto było zweryfikowane...jak długo trzeba czekac na wiadomość od nich czy wszystko jest wporządku
Jeżeli postępujesz zgodnie z ich życzeniami powinno być bez problemu. Nie ma się co dziwić, że inni mają problemy, skoro za wszelką cenę chcą oszukać bukmachera. Morał jest taki: rób, co mówi buk, a będzie dobrzeTobet zaskoczył mnie na
Ok 3h od wysłania dokumentów konto zweryfikowane.
Patrząc na przygody innych gdzie czekają na to kilka dni(tydzień) na prawdę spore zaskoczenie.
niby w jaki sposob mialbym go oszukac ? chce poprostu wyplacic swoje pieniadze i tyle...Jeżeli postępujesz zgodnie z ich życzeniami powinno być bez problemu. Nie ma się co dziwić, że inni mają problemy, skoro za wszelką cenę chcą oszukać bukmachera. Morał jest taki: rób, co mówi buk, a będzie dobrze