powiedz czego nie rozumieszma ktos odpowiedzi do tego quizu?? wszystko bylo by ok gdyby pytania byly w jezyku polskim, nie rozumien niektorych pokerowych zwrotow w jezyku angielskim.. ale jakos trzeba sobie poradzic z tym quizem..
dzwoni tylko automat podający kod atomatycznie po rejstracjiCzy aby dostać pieniądze? Goście z liquida do nas dzwownią, w celu potwierdzenia danych?!
Na stronie głównej pisze, że tylko domowy. A udało się komuś na komórke? ????dzwoni tylko automat podający kod atomatycznie po rejstracjiCzy aby dostać pieniądze? Goście z liquida do nas dzwownią, w celu potwierdzenia danych?!
i chyba nic więcej nie dzownią.
Bynajmniej mi nie dzwonili
NIE. Można tylko stacjonarny.Na stronie głównej pisze, że tylko domowy. A udało się komuś na komórke? ????
Tak z pewnością ???? , ja kiedyś czekałem żeby Andy był dostępny przez 1,5 misiąca ????Polecam promocje na LTD.com Na kase czeka sie max. 1 dzien :spokodfhgfh:
nom z tą ich dostępnością faktycznie jest cięzko. Kiedyś do niego pisałem mimo że był dostepny ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi :/Tak z pewnością ???? , ja kiedyś czekałem żeby Andy był dostępny przez 1,5 misiąca ????Polecam promocje na LTD.com Na kase czeka sie max. 1 dzien :spokodfhgfh:
hmm a nie pot 5$ = 1 pkt??Napisze z pamieci. Pot 5$ = 0.5 pkt
masz racje, pomyliłem się.hmm a nie pot 5$ = 1 pkt??Napisze z pamieci. Pot 5$ = 0.5 pkt
[/quote]Punkty Titan Poker Points zbierane są w trakcie gier opartych na tak zwanym “pobraniu prowizji” w trakcie każdego rozdania. . Dla przykładu, jeśli pobrana została prowizja w wysokości $0,50 to wszyscy gracze, którzy uczestniczyli w rozdaniu, niezależnie od tego czy mieli swój wkład w puli, otrzymają 1 Punkt. Jeżeli w czasie rozdania pobrane zostało $3 prowizji, wszyscy uczestniczący gracze otrzymają po 9 Punktów. Wyjaśnienie: pobrana prowizja odnosi się do całkowitej sumy prowizji pobranej od wszystkich uczestniczących w grze, nie od każdego z graczy z osobna.
Punkty Titan Poker można również zdobyć w turniejach. Za każdy $1 opłaty turniejowej, gracz otrzyma 20 Punktów.