katastrofalny buk, naslabszy ze wszystkich stacjonarnych
poczatkowo przyjmowal zaklady za 1000 zl , z biegiem czasu coraz gorzej , ostanio wygralem z 1 tys 4500 na czysto ,pieniedzy do dzis nie odebralem a juz mija 6 dni ( maja 10 dni)
kazdy zaklad powyzej 300zl pani puszczajaca kupony musi dzwonic zapytujac czy mozna puscic zaklad a dzis spotkala mnie kolejna niespodzianka
chcialem zagrac 4z6 kursy po 1,8 za 1300zl i puscilem za...............300
wiec pomysllaem ze rozbije sobie na 2 kupony 2z3 i jeden mi puszczono drugi juz nie a pan powiedzial pani z punktu ze wiecej tych numerow puszczac nie moze
a byly to zaklady na koszykowke nba i
tenis z madrytu
wiec jak taki bukmacher ma sie utrzymac ( mam na mysli ktos kto ma placone 5-6 % od zagranych kuponow skoro nie przyjmuje takowych kuponow a pania trzeba zrobic wyplate i zaplacic zusy wiec nie zdziwmy sie jak ten buk niedlugo padnie bo nie zarobi gosc na lokal , place dla pracownikow a gdzie jeszcze zarobek dla siebie
inny znajomy ma inny punkt wiec kombinuje by mi puscic takowe kupony gdyz on ma zysk od wplywow ,osttanio rozdzielilismy 13 kuponow za 100zl i poszlo,da sie jednak TIPSPORT jest dla graczy ktorzy wysylaja kupony za 2 zl a dzis pani mnie poinformowala ze musi dzwonic z kazdym kuponem powyzej 2 zl wiec pomysllaem ze puszcze 100 kuponow po 3 zl ????
jednym slowem zenada