Mógłbym Ciebie zapytać o to na PW/GG ale kogoś może też to interesować.Gdy grywałem sporo , Bardzo dużo korzystałem właśnie z Tipsportu ze względu na dużą liczbę promocyjnych kursów , dlatego polecam graczom grającym w ziemniakach aby częściej odwiedzali punkt i sprawdzali czasami ich Super typ na którym idzie nawet dużo większe kursy wyciągnąć niż w internecie.
Gdy grywałem sporo , Bardzo dużo korzystałem właśnie z Tipsportu ze względu na dużą liczbę promocyjnych kursów , dlatego polecam graczom grającym w ziemniakach aby częściej odwiedzali punkt i sprawdzali czasami ich Super typ na którym idzie nawet dużo większe kursy wyciągnąć niż w internecie.
Dlatego byłem ciekawy. Nie bardzo ogarniam sprawy "ziemniaków". A już tym bardziej Tipsport, w którym nigdy w życiu nie grałem...Niestety w żadnym bukmacherze naziemnym nie znajdziesz bardziej opłacalnego od grania w internecie od którego nie odtrącasz podatku i jest to nie legalne na swój sposób , także każdy sobie może wybrać czy woli grać legalnie z podatkiem czy bez , każdego indywidualna sprawa. Napisałem tylko że warto obserwować kursy dla tych którzy wybierają pomiędzy bukmacherami naziemnymi czyli STS , Fortuna itd. a nie internetowych.