następnie po 33 kuponie piszesz tak :Stawkipodaje w przedziale 0-2k.
po następnych 37 kuponach wracasz ponownie do stawkowania w złotówkach,a nie jednostkach ???? np. tutajLudzie narzekali i ogolnie przeszkadzalo im moje stawkowanie wiec musze znow ZACZAC od nowa (tak to wasza wina) bo zmieniam stawkowanie w skali 1-10j
nie rozliczach wszystkich zakładów przykładSophie Mestah - Nicole Gibbs @ 2.75
stawka: 160zł Bet365
wygrana: 440zł
-160zł
Z innego tematu to mnie rozwaliło ????Federer 2-0 @ 4.00 10/10j 40j Bet365
Zwrot to zwrot ???? i nie wlicza się do niczego.Typy trafione: 19 ( 63,3 % ) - zwroty zaliczam do trafionych, bo przecież nie powodują przegranego kuponu
a za drugim razem zaKupon 8
Panfil/Radwanska - Tsonga/Cornet @ 1.40
stawka: 2000zł Bet365
Mam 12zl do gry wiec podejme kolejna probe radykalnego wzbogacenia sie ! Niebawem wkleje kupon
CEL -> VIPY
Człowiek zapyta,a tutaj od razu napinka i zarzuty hejterstwa ????Zajmij sie czlowieku soba. wklejasz tu posty z niewiadomo jak odleglego czasu i probojesz mnie z hejtowac.
Nie potrzebnie tracisz czas. Lepiej napisz na jutro ksiazke o meczu
Youzhny M. - Haase R.
Najlepiej trylogie. Materiałoów na ten mecz nie powinno tobie zabraknac.
Czekam na rezultaty twojego owocnego myslenia!
to zapytaj w PW, a nie robisz cyrki na czerwono na połowę ekranu... przypomnij sobieCzłowiek zapyta,a tutaj od razu napinka i zarzuty hejterstwa
Owszem raz a nie kilkanaście. Zapamiętam na przyszłość PWto zapytaj w PW, a nie robisz cyrki na czerwono na połowę ekranu... przypomnij sobie
jak mecz w Pinku dałeś jako zwrot, gdy był przegrany i tłumaczyłeś się, że nie zauważyłeś...
żyj i pozwól żyć.