2,85j Mogło być o wiele lepiej i było, ale zachciało mi się grać kopaną. :? Jest w końcu mały plus i na tym kończę pierwszy epizod odrabiania wczorajszej wtopy.
Lech Poznań vs Jagiellonia Białystok Lech Poznań @ 1,53
Bolton Wanderers vs Norwich City Bolton Wanderers +0,5 AH @ 1,22 Tottenham vs Liverpool Tottenham +1 AH @ 1,20
Fulham vs Manchester City Manchester City @ 1,57 Hartlepool vs Bury Hartlepool lub remis @ 1,25
Siena vs Juventus Juventus DNB @ 1,30
AKO: 5,71
Stake: 2,86j
Win: 16,34j
Z racji, że większą część soboty będę po za domem; taka mała tasiemka, żeby dzisiaj Lech się lepiej oglądało oraz na weekend. Jeżeli nie będzie żadnych większych niespodzianek, to wierzę, że ma szansę powodzenia. 2,86j
0,00j Dzisiaj nic nie ryzykowałem, bo nie chcę nic stracić, ponieważ chcę skorzystać z oferty Bet365 - live free bet w klasyku ligi angielskiej. Aczkolwiek zwycięstwo Lecha cieszy, ponieważ nie byłem pewny tego meczu do końca.
4,86j Czysto rozrywkowo zagrane kupony, które dzisiaj przyniosły minus. Aczkolwiek jutro zamierzam skorzystać z oferty Bet365 na jutrzejszy klasyk na Old Trafford, z którego mam nadzieję, że skorzystam.
0,00j
Obiecałem, że nie będę grać na siłę, a więc dzisiaj nic nie gram. Postanowione. ???? Nie będę grał jakiś typów tylko dlatego, bo nic tak naprawdę dzisiaj z kopanej nie ma.
Wczoraj otworzyłem konto w kolejnej firmie bukmacherskiej - Betclic. Właśnie z tego powodu, od teraz będę podawał gdzie zagrałem dane kupony, aby było jasne skąd są te kursy.
wrzesień #53