R.O'Sullivan vs M.Fu
Zakłady z handicapem: Fu, Marco (+2.5) @ 1.52
Zakłady z handicapem: Fu, Marco (+1.5) @ 1.94
Zwycięzca meczu: Fu, Marco @ 2.61
Ronnie faworytem buków chyba tylko z przyzwyczajenia. Forma Rakiety nawet nie zbliża się do jego optymalnej, na dobrą sprawę to w półfinale zjawił się tylko dzięki niefrasobliwości Lianga a potem słabej formie Robbo (i dużemu szczęściu). Tym czasem Fu chyba w swojej formie życiowej, przed świętami w cuglach wygrał Scottish Open, teraz super run w Mastersie i na wyciągnięcie tytuł, bo w półfinałach wszyscy w jego zasięgu. Myślę, że trudnie niż z Trumpem już mu nie będzie, a jego już ograł po świetnym meczu.
J.Perry vs B.Hawkins
Zdobywca najwyższego brejka: Perry, Joe @ 2.24
Nie wiem czemu Perry jest dogiem do wyższego brejka. Joe złapał dobrą formę w tym tygodniu, zdmuchął Binghama (6-1) a wczoraj Dinga (6-1) i przy tym trochę powbijał: na koncie 3 setki i parę innych podejść (116, 77, 76, 107, 55, 56, 127). Hawk jeszcze bez setki w tym turnieju (79, 89, 85, 50, 63, 60, 62) i raczej się nie zanosi, zresztą on zdecydowanie bardziej przedkłada efektywność nad fajerwerki, w razie jakiejś komplikacji szybko odstawia niż na siłę forsuje wbicie. Dla mnie value w takim kursie.
Kursy z Marathonu