0 damyan Użytkownik Styczeń 7, 2007 #1 Czy ktoś tutaj gra w tą gre? Aktualnie jest 17sta edycja a ja poszukuję gangu z respem 250 :/ gram od wczoraj ...
Czy ktoś tutaj gra w tą gre? Aktualnie jest 17sta edycja a ja poszukuję gangu z respem 250 :/ gram od wczoraj ...
0 new Użytkownik Styczeń 7, 2007 #2 Grałem baaaardzo dawno temu, ale gra szybko sie nudzi - strasznie liniowa... Teraz gram w plemiona, fajna gra ????
Grałem baaaardzo dawno temu, ale gra szybko sie nudzi - strasznie liniowa... Teraz gram w plemiona, fajna gra ????
0 emde Użytkownik Styczeń 7, 2007 #3 Grałem baaaardzo dawno temu, ale gra szybko sie nudzi - strasznie liniowa... Kliknij aby rozwinąć... Ja też grałem bardzo dawno temu chyba w 3 lub 4 edycję ???? Poważnie gra się szybko nudzi :zoltakartka:
Grałem baaaardzo dawno temu, ale gra szybko sie nudzi - strasznie liniowa... Kliknij aby rozwinąć... Ja też grałem bardzo dawno temu chyba w 3 lub 4 edycję ???? Poważnie gra się szybko nudzi :zoltakartka:
2,8K mazaq Forum VIP Styczeń 9, 2007 #4 Łooo ile ja czasu spędziłem nad ta grą ???? Grałem chyba pięć edycji, najwyższe miejsce to ósme To były czasy ...
Łooo ile ja czasu spędziłem nad ta grą ???? Grałem chyba pięć edycji, najwyższe miejsce to ósme To były czasy ...
14 daimler Forum VIP Maj 3, 2008 #5 no to panowie kto w to gra ? ja tam czasem zagram z nudow, moze jakis wspolny gang z fb.com ?
0 rans Użytkownik Maj 3, 2008 #6 mam pytanie odnośnie tej gry - skąd goście biorą tyle kredytów że na allegro sprzedają za np 17zł 250 kredytów . I mają łączną ilość kredytów równą z 400 tysięcy ?? bo sam bym tym pohandlował - ale nie wiem skąd je wziąć ?
mam pytanie odnośnie tej gry - skąd goście biorą tyle kredytów że na allegro sprzedają za np 17zł 250 kredytów . I mają łączną ilość kredytów równą z 400 tysięcy ?? bo sam bym tym pohandlował - ale nie wiem skąd je wziąć ?