>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

testy

K 0

kacperek126

Użytkownik
Witam, wpadłem dzisiaj na pewien pomysł gry... Jest to progresja, będę grał na betfair z uwagi na wyższe kursy - jeśli nie jest to dobre miejsce na taki temat to proszę o przeniesienie w inne miejsce (jestem nowym userem, nie do końca się orientuję w tym). Od jutra zamierzam testować system (wirtualnie) i rezultaty tu zamieszczać. Szerzej o strategii napiszę w nast. poście.:razz:

szybkijony 2

szybkijony

Użytkownik
Hmm nie wiem czy to coś ma związanego z tradingiem oprócz tego ze będziesz grał na Betfair . Moim zdaniem progresja czy to na betfair czy na zwykłym serwisie bukmacherskim to szybka śmierć . Dużo było już takich którzy kombinowali z progresją i w kazdych przypadkach kończyło się tak samo .

K 0

kacperek126

Użytkownik
Ta genialna strategia miała polegać na kupowaniu over 2.5 gola w okolicach 12, 13 min. przy wyniku 0:0 - wtedy wiadomo kurs jest większy niż na początku meczu i dodatkowo wyższe kursy na betfair (value). Jeśli nie wchodzi to na kolejnych progach zwiększamy stawkę wg mojego algorytmu opracowanego w Excelu. Niestety z uwagi na studia, testy mojej strategii wstrzymane...
PS:
BUKMACHERKA TO HAZARD - TYLKO TRADING!!!

K 0

kacperek126

Użytkownik
to co robisz to nie jest trading;p tylko zwykła progresja
wiem:], bo to miało być tylko takie &quot;testowanie&quot; na kartce papieru, dla sprawdzenia czy coś by wyszło - w życiu bym tego nie stawiał za pieniądze...
Jakby jakiś moderator mógł usunąć ten wątek, będę wdzięczny.

Do góry Bottom