>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Testując pewien system...

V 3

verq

Użytkownik
Witam (Bukmacher Bet-at-home)
Zacznę od tego, że będę testował pewien system w grze LIVE. Mianowicie, nie wiem czy do końca mogę nazwać to system ale...
Będę grał tylko piłkę nożną, ale dwudrogowo. System polega na tym, że gramy na live &quot;Kto strzeli następną bramkę?&quot; i &quot;Kto będzie prowadził do końca pierwszej połowy?&quot;. Nie gramy typu X, tylko typ 1 i 2. Jednak kursy muszą po obu stronach być powyżej 1,99, czyli 2,00 i więcej. Wtedy w przypadku &quot;Kto strzeli następną bramkę?&quot; tylko remis bezbramkowy (0:0) może nam przysporzyć klęski. Zaś w drugim przypadku (&quot;Kto będzie prowadził do przerwy?&quot;) jest większe ryzyko, ale też są większe kursy.
Dlaczego powyżej 1,99? Wtedy zawsze nam się zwróci, grunt żeby stawiać typ 1 i 2, bez tego ten system nie ma zastosowania.
Temat będzie prowadzony &quot;na sucho&quot;. Nie mam wystarczającego budżetu do gry. Jeśli uda się w przyszłości zamierzam go zastosować.
Temat będzie podzielony na dwie strefy. Pierwsza czyli &quot;Kto strzeli następną bramkę?&quot;. Wtedy przy kuponie będę zamieszczał słowa &quot;Easy to type&quot;, zaś w drugim przypadku czyli &quot;Kto będzie prowadził do przerwy?&quot; - &quot;Hard to type&quot;. W trakcie tego co pisałem już znalazłem jeden ciekawy mecz, typ wszedł. No to zaczynamy.
Kupon #1 - Easy to type - (AC Siena - SSC Napoli) (Przerwa) ✅
Typ 1: AC Siena ✅
Stawka: 100,00 zł
Kurs: 4,05
Ewentualna wygrana: 405,00 zł ✅
Kupon #2 - Easy to type - (AC Siena - SSC Napoli) (Przerwa) ⛔
Typ 2: SSC Napoli ⛔
Kurs: 2,00
Ewentualna wygrana: 200,00 zł ⛔
----------
Statystyki
Zysk: 205,00 zł ✅

V 3

verq

Użytkownik
Kupon #3 - Easy to type - (FSV Frankfurt - FC Ingolstadt 04) (Przerwa) ⛔
Typ 1: FSV Frankfurt ⛔
Kurs: 2,35
Ewentualna wygrana: 235,00 zł ⛔

Kupon #4
- Easy to type - (FSV Frankfurt - FC Ingolstadt 04) (Przerwa) ✅
Typ 1: FC Ingolstadt 04 ✅
Kurs: 2,50
Ewentualna wygrana: 250,00 zł ✅
-----------

Statystyki

Zysk: 255,00 zł ✅

sylar 87

sylar

Użytkownik
Słabo coś go testujesz :p czyżby ostatni mecz troszkę odebrał chęci? gol w 88&#39; :p dawaj dalej ???? wygląda dość obiecująco ????

Do góry Bottom