>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Test

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Witam, gram już długo, a szczerze mówiąc jestem na wielkim minusie! Każdy moja próba wygrania z bukiem kończyła się fiaskiem. Powodów jest pare:
- gra va bank
- złe stawkowanie (w późniejszej fazie grania)
- ZBYT MAŁY KAPITAŁ!

Jako, że obecnie jestem spłukany, rozpoczynam test. Zaczynam grać wirtualnie z kwotą 500zł i będę stawkował 5%-10% kapitału na kupon. W pierwszej fazie będzie to głownie 5%, choć nic nigdy nie wiadomo. Statystyki będę ukazywał z końcem każdego miesiąca. Jeżeli w ciągu następnego miesiąca lub dwóch będę na plusie to zaczne grać, jeśli nie - spróbuje innej metody oczywiście najpierw ją przetestuje ;).

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Jeśli mogę coś zasugerować to 5% to zdecydowanie zbyt dużo;-) Z doświadczenia i kilku rozmów na ten temat polecam próbowania 2-3% i stawkowania go później, dzięki temu dłuższa pechowa seria pozwoli Ci i tak pozostać w grze.
Przykładowo, uznajesz, że twoje max na kupon to 2% czyli 10 zł. Następnie stawiasz typ powiedzmy za stawkę 2/10, czyli 2zł;-)
Pozdrawiam!

voriax 12

voriax

Użytkownik
Pamietaj na wygrywanie nie ma schematu,nie pomogą progresje itp. schematy jeśli nie masz rzetelnej wiedzy i odrobiny farta.
Po przegranym zakładzie nie stwiaj aby się odegrac, odegranie się nie powinno istniec w takiej grze. Odpowiednie stawki są kluczem do sukcesu. Ustal sobie dzienny limit ile możesz &quot;zainwestowac&quot; i skrupulatnie się tego trzymaj ( dni bywają różne , w danym dniu potrafi przegrac np.90% faworytów swoje mecze a ty stawiając na nie nic nie wygrasz i nie bedziesz miał za co dalej grac). Ustalanie ile % moge postawic nic nie da np. masz fajny mecz jestes pewien ,że dana drużyna wygra to postaw na to max z puli dziennej. Nie liczy się ile kuponów wtopisz , a zysk,np. wtopisz 50 kuponów po 2 zł ,a trafisz 1 po kursie 2,5 za 50zł to i tak będziesz na +

Do góry Bottom