Jak progresja potrafi być przewrotna. Na początku najrentowniejsza na over 1,5 gola w 1.połowie wskoczyła już na siódmy próg.. Spróbujemy dziś z tą Hiszpanią, dobrze by było żeby 2 wpadły do przerwy...
W końcu ! ????
Elegancki plusik, yield wrócił na 27 %, myślę, że zadowalająco. Teraz czekamy na parzystą sumę goli bo ostatnio same nieparzyste ???? PS. Zapomniałem dopisać wyniku... Getafe - Valencia 0-3
Teraz spadło bo kolejna nieparzysta suma goli. Ale to nic. Osobiście od początku nie byłem za tą progresją, aale test to test
Ma ktoś pomysł jak stawkować AH2 ? Bo w moim przypadku gra na to jest bez sensu.
Yield 17,5%.
Jest i parzysty wynik ????
Jednak przekonuje to do wniosku, że ta progresja nie ma sensu. Siódmy próg i po wygranej nadal minus. Po spojrzeniu na tą tabelkę tylko jedno przychodzi mi do głowy: jest ryzyko jest zabawa ale i jest zysk !
Tak jak mówiłem po 20 spotkaniach coś tam pozmieniam. 4 progresje na plus, 2 na minus i je wykluczam. Pomyślę nad innymi opcjami, aby zmniejszyć ryzyko tego że cały mecz jest na czerwono.
Szczerze mówiąc to 20 spotkań, to trochę mało, żeby wprowadzać jakieś modyfikacje.
Pograj chociaż z 50, bo ten minus np. w parzystej sumie goli to zwykły pech, zdaje się.
Już nawet pomijając ten minus to jakoś mi nie odpowiada progresja na parzyste/nieparzyste. Pewnie nie jeden to stwierdził ale progresja to taka zabawa w stylu CO CIĘ NIE ZABIJE TO CIĘ WZMOCNI ????