>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Test na progresję na gole

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Witam
To mój pierwszy taki test na forum, nie będę ukrywał że zainspirował mnie swoim wątkiem wudar72. Postanowiłem brać pod lupę mecze, które buki uważają jako underowe od linii 2,5 , choć nie będzie to zasadą. Jako, że jest to tylko symulacja, pozwoliłem sobie na 6 oddzielnych progresji, w razie niepowodzenia podwajam stawkę. Robię to dlatego, żeby sprawdzić które są teoretycznie zyskowne, które mniej, a które prowadzą do bankructwa. Mecz meczowi nierówny, ale matematyka zawsze zostaje matematyką. Progresje będą dotyczyły zakładów : AH 2 , over 2.5, 2 lub 3 bramki w meczu, parzysta ilość goli, over 1,5 w 1. połowie, 1 gol w 1. połowie. Wszystkie te wydarzenia można zobaczyć w sąsiednim wątku, ale chciałem to wytestować samemu, na własnych meczach. Wszystkie kursy od Bet365. Udało mi się już sprawdzić dwa mecze, oba przyniosły zysk, zobaczymy jak to będzie dalej ;)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Proszę o wszelkie porady i komentowanie, jest wielu użytkowników posiadających ogromną wiedzę i doświadczenie w grze. Na dziś wybrałem mecz Korony z Podbeskidziem. Kursy nie są za wysokie, bukmacher dał taki sam kurs na over i under 2.5 . Prawdopodobne wydają mi się zakłady na 1. połowę, w meczach Koronki zawsze się coś dzieje od początku (niekoniecznie dobrego).
Korona Kielce - Podbeskidzie BB
AH2 - 1.425 stawka 0,5j
Over 2,5 - 1.9*0,5j
2,3 bramki - 2*0,5j
parzysta ilość goli - 1.9*1j
1H over 1.5 - 2.75*0,5j
1H 1gol - 2.5*0,5j
Nie zaplanowałem jeszcze na ilu meczach odbędzie się próba.

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Udało się, pierwsze zwycięstwo w sezonie ????
Na jutro Benfica z Zenitem, wszystkie kursy w załączniku

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 107

krisu3

Użytkownik
Ładnie i przejrzyście, będę obserwował co z tego wyjdzie ???? Rozumiem, że to test sprawdzający, która z tych progresji jest najlepsza i są traktowane oddzielnie, ale interesujące rzeczy wychodzą w kolumnie &quot;bilans&quot;. Może jeśli łącznie z 6 progresji mecz da zysk, to warto zacząć potem znowu od pierwszego progu wszystko ???? Wtedy przy odrobinie szczęścia można mieć czarną serię pudeł w jednej z linii a dzięki reszcie być nadal na pierwszym progu (lub jakimkolwiek niższym niż powinien być) ????

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Póki co ciągle na zielono ???? Liczę, że w końcu w pierwszej połowie padnie jeden gol bo wchodzimy na 4. próg. Co do dzisiejszych meczy rozmyślałem pomiędzy Benficą z Zenitem i Olympiakosem z Atletico. Gdybym zagrał ten drugi wielkiej różnicy by nie było aczkolwiek wskoczył by 4. próg w progresji na parzystą ilość goli.
Chciałem na noc zagrać mecz z ligi amerykańskiej Philadelphia-Seattle, ale nie ma kursów na wszystkie progresje. A szkoda, bo wydaje mi się, że jest do niej odpowiedni. Wybrałem mecz z Copa Sudamericana, nie spodziewam się dużej ilości bramek, aczkolwiek ten jeden gol w 1. połowie wydaje mi się prawdopodobny. Cóż, zobaczymy.
Proszę o wskazówki, uwagi, komentarze ????

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
W końcu udało się zakończyć 1. połowę z jedną bramką ???? Co ciekawe, w meczu Philadelphia- Seattle, padł taki sam rezultat. Póki co yield 43%, chociaż to za mała próba na takie statystyki ????
Interesująco wygląda mecz azjatyckiej Ligi Mistrzów, Seoul- WS Wanderers. Kurs na over 2,5 to 2,35. Jednak brakuje tam kursów na resztę. A szkoda bo moim zdaniem prawdopodobne że parę bramek tam może wpaść.
Wybór padł na mecz z ligi chińskiej, kursy nie powalają, ale myślę, że to bezpieczny mecz dla tej progresji.
Myślę nad czymś z LM na wieczór, ale średnio jest co grać. Maribor - Sporting ? Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że tam padnie max. 1 bramka.
Może Bilbao - Szachtar ? Zobaczymy... ;)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Wynik 1-2 (1-1), do mojej progresji bardzo odpowiedni ???? Tak jak wspominałem, zagram Bilbao z Szachtarem, wydaje mi się że spokojnie strzelą po bramce.
Yield 47%

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Wczoraj pierwszy klops. Jak niebezpieczna potrafi być progresja pokazuje fakt, że jeden mecz nieudany i yield zjeżdza z 47 do 35%. Ale to nic, liczę że teraz usiądzie coś stawkowane podwójnie i się odrobi straty.
Dziś oferta jest bardzo bogata, na 24 mecze Ligi Europy, bet 365 wystawił 18, gdzie kurs na over 2,5 jest większy niż under. Kursem 2,5 za over 2,5 kusi mecz Karabakh-St.Etienne. Ale jakoś nieprzekonany jestem. Dobre strzelecko mecze w ostatniej kolejce miały Dnipro i Inter i wybór pada na tą parę. Ten mecz odbędzie się o 19:00, od razu wybiorę sobie kolejny na 21:00, później tylko uzupełnie stawki.
PAOK - Dynamo Mińsk powinien się nadać ???? Myślałem jeszcze nad Legia - Lokeren i Metalist - Trabzonspor. Pierwszy bo w meczach Legii ostatnio sporo się dzieje pod bramkami, strzelają i tracą. A drugi typowy na przełamanie, Trabzonspor zanotował ostatnio serie trzech meczy po 0:0. A nic nie może przecież wiecznie trwać ;)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Trafiło się pierwsze 1-0 co doprowadziło do ,,zaczerwienienia&#39;&#39; wszystkich progresji. Później PAOK się rozstrzelał, nawet troszkę za bardzo ;)
Wskakujemy na 5 i 4 próg w dwóch progresjach, daje się to znać po yieldzie który spadł do 11%. Dziś mecz Korony, nada się do progresji, liczę na tą jedną brameczkę w 1.połowie.
Ze względu na niewysokie kursy na AH 2, myślę nad jakąś rekonstrukcją bo wszystko kręci się wokół 0. Ma ktoś jakiś pomysł ?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chwała ci za test ale podejrzewam, że na dłuższą metę żadnej zależności nie znajdziesz.
Na tą chwilę uważam, że 2-3 bramki i wygrana różnicą jednego gola (w bwin chyba jest takie zdarzenie) są w miarę sensownymi zdarzeniami.
edit
To może jeszcze: &quot;druga połowa więcej bramek&quot; @ 2.00 - też fajne.

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
Ciekawy test. Sugerowałbym zamiast &quot;over 1,5 FH&quot; wprowadzić &quot;under 0,5 FH&quot;. Jak masz ponad 1,5 gola w pierwszej połowie to automatycznie pozostałe overy wchodzą, a bez goli w 1 połowie, częściowo zabezpieczy underowy mecz i nie będzie takiej sytuacji jak w meczu Dnipro-Inter, gdzie wszystkie wyniki są na minus. Usunąłbym jedną z progresji &quot;AH 2&quot; lub &quot;over 2,5&quot; gdyż praktycznie chodzi w nich o to samo. Można zastosować większy mnożnik do &quot;AH 2&quot;, żeby zrekompensować niski kurs. Dodałbym jeszcze jedną linię &quot;BTS - NO&quot;, która będzie korzystna w meczu underowym. Pozdrawiam i powodzenia w testowaniu ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Doprowadzę to w takiej postaci do 20 meczy, przeanalizujemy, coś pozmieniamy. Zastąpię raczej progresję na 1gola w 1. połowie na under 1,5 FT. Zostanie albo AH2 albo over 2,5.
Pomyślimy jeszcze ????

K 107

krisu3

Użytkownik
Mógłbyś zasymulować drugą taką tabelkę, tylko co by wyszło z bezpieczniejszym stawkowaniem czyli: w pierwszym meczu nie weszlo o2,5 i 1Ho1,5, ale że w sumie wyszlo +0,70j, to drugi mecz zacząć nadal z pierwszymi progami wszędzie ???? itd

G 83

geo5

Użytkownik
Gołym okiem widać, że powinieneś grać tylko i wyłącznie dwie możliwości: AH2 i 2-3 gole , gdzie przy tak dobrej skuteczności można zrezygnować z tradycyjnej progresji na rzecz stawki monotonnej lub delikatnej gry &quot; z krokiem &quot;.Pozdrawiam .

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Udało się zniwelować najwyższe progi, zrobił się niezły plusik i każda progresja jest dodatnia ;) Przyznaję, że z czasem zaczynam coraz mniej wierzyć w systemy tego typu. Ale póki gramy w excelu to zupełnie bez ciśnienia, fajna zabawa ;) Dziś w miarę czasu i możliwości postaram się zagrać łącznie 4 spotkania.

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Zaraz po meczu z Ligi Belgijskiej zaczyna się Dinamo Bukareszt z Iasi, tabelkę ze statystykami wrzucę prawdopodbnie rano już ????

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Rano się nie udało, po wczorajszym klopsie w Rumunii próbuje tam szczęścia jeszcze raz ;) Strasznie czerwona ta dolna część tabeli się zrobiła ...

Do góry Bottom