P
19
peterka_pl
Użytkownik
a to dziwne bo ja tego niemam
no to widze ze ladnie ci idzie ???? ????Dziś postanowiłem pomieszac ze sobą te 2 style gry
(ciągi i układ liczb ) .. jak dla mnie zadawalajacy rezultat w 10 min !!
Zwłaszcza że przekroczyłem próg 50% !!
330no to widze ze ladnie ci idzie ???? ????
ja mam 330e ale dopiero bede gral dzis popoludniu,z rana tak na szybko w pare krecen 13e sie ugralo. Wczoraj wieczorem sobie popatrzalem znow i troche kasy bym wyciagnal ale nie gralem - obserwowalem ludzi - co niektorzy obstawiaja ponad polowe stolu ale duzo grajacych tam obstawia kilka ostatnich numerow. Metod jest duzo ale poki co ja sie trzymam swojej. czasami kombinuje i wchodze np od srodkowych kombinacji ale to naprawde zadkosc. dzis poszukam innej metody na wstawienie screenow i juz wieczorem powinienem wkleic.
powodzenia :browar565:
ja ze swojej strony dodam tylko że 1 stycznośc z ciągiem była dlamnie pechowa straciłem 10 % kapitału ale grałem na maszynie , zmieniłem na stół live i zrobiłem obrut 18 % czyli na czysto 8% wstawiłem historie gry wiec możesz sprawdzić ... zgadzam się nigdy nie jest różowo dlatego staram się nie być chciwy ..sam pisałeś ze chesz ugrać 9e dziennie , połowa z tego była by zadawalajaca grajac stawką 0.10 a nie 0. 50.Pytałeś czy ktoś gra tym Twoim sposobem, no to odpisałem, chyba dobrze żeby nie myśleli wszyscy że to idealny sposób, widać można łatwo wtopić. Nie grałem za 1 E tylko tak jak TY za 0,50 czyli 9 liczb - 4,5 co kolejkę.
Skoro mówicie o swoich wyczynach to też warto powiedzieć i przestrzec innych, że nie zawsze jest różowo, bo inaczej jaki byłby sens tego wklejania waszego i pokazywania coraz większego banku. Napewno się nie żalę, bo nie mam o co i do kogo, przegrałem swoje pieniądze ot co.
Możesz napisać żeby każdy wiedział po jakim procencie banku straconego przestajesz grać podczas jednej sesji ?? Pisałeś że straciłeś kiedyś 50 euro było to wtedy ok 25% Twojego banku a grałeś dalej więc.
w tym poscie jest napisane ze nie jest rozowo w tej grze ale wczesniej tez pisalem ze to ruletka jest i mozna wtopic - ja mam niestety inny procent ustawiony- bo to nie ja pisalem ze 25% - to zalezy od kazdego gracza na ile sobie ustawia.milo widziec takie obrazki :browar565:
ciesze sie ze moglem pomoc ale pamietaj ze to tylko ruletka - nie zawsze jest rozowo - czasami trzeba miec ustawiony limit strat w danym dniu ktory akurat nie bedzie nas duzo wk....... :-|
Powodzenia w nastepnych grach :mrgreen: ja sie odezwie jutro bo akurat bede w domu to pogram a sroda dzien wolny od ruletki
widze ze najdalej miales 4 stopien,ladnie ci wchodzily w tym czasie - obys sie nie podpalil czasami i nie podwyzszyl stawki - bo niechce zebys potem mowil ze przezemnie przegrales
zapomnialem dodac ze jesli sie dojdzie do 12 levelu i nie trafisz to grasz dalej od 1 levelu