>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Terminarz a mobilizacja ze strony zespołu

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Jak to jest z tym terminarzem, czy im on trudniejszy tym większa mobilizacja na zbliżający się mecz np. z zespołem ze środka tabeli ??

Potem dany zespół będzie grał z zespołami wysokiej klasy, np. 1 mecz ligowy i jeden w Lidze Europejskiej, ale narazie gra ligowy mecz zespołem ze srodka tabeli, Podałem tu tylko typowy przykład .

Czy rzeczywiście to nie pułapka i czy nie lepiej analizę mobilizacji rozstrzygnąć na korzyść przeciwnika, który np. ma 2 najbliższe spotkania ze słabymi zespołami ??

Może mi ktoś to wytłumaczyć, będe wdzięczny .

Podsumowując - Im trudniejszy terminarz na załózmy 2 najbliższe spotkania tym trudniej będzie się grało z zespołem średnim, czy na odwrót (im łatwiejszy terminarz na 2 najbliższe spotkania tym lepiej, bo będzie luz Blues przed meczem ze sredniakiem, no właśnie czy nie za duży luz ).

Z góry dzięki za rozwiniecie, pozdro .

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Według mnie to zawodnicy jak i cały sztab szkoleniowy podchodzi do każdego meczu tak samo. Oczywiście, trener może robić roszady przed meczem z teoretycznie słabszym rywalem, aby zaoszczędzić zawodników pierwszego składu na mecz prawdopodobnie trudniejszy. Przynajmniej ja tak to widzę.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Ale z drugiej strony zawodnikom trudniej się zmobilizować gdy grają ze słabszym rywalem, aniżeli mieli by grać powiedzmy jakieś derby.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
zauważam powoli pewną ciekawostkę... Zespół z dobrą formą ostatnich meczów jedzie na stadion ekipy borykącej się ze słabymi wynikami, a już szczególnie z fatalna serią meczów u siebie...
I wygrywa gospodarz! Na nawet jesli przegrywa to minimalnie, tak, że na handicapie też można fajny kurs zgarnąć!

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
CZy tak było z meczem Wigan - Everton ? Chyba pytanko retoryczne, postawiłem na ten mecz, nawet drużyna na granicy spadku, u siebie zamierza grać tak jak z drugoligowcem, przez co taktyka potencjalnie silnego się sypie, bo miał przyjechać przeciez zespół do bicia, a tu rozczarowanko .
Prosze mnie poprawić jak coś nie tak, jam początkujący :)

Do góry Bottom