>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tera-tent, Perseusz , Dalembert - który najlepszy ?

P 18

pawelz

Użytkownik
Witam !
Mam pytanie. Spośród tych trzech wymienionych systemów - Tera-Tnt, Perseusz, Dalembert który uważacie za najskuteczniejszy i najbardziej bezpieczny. Szczególnie chodzi mi o to jakie mieliście największe straty zanim wyszliście na plus w poszczególnych systemach. Ile według was potrzeba żetonów żeby w miarę bezpiecznie grać ? Ja gram w ruletkę live i najbardziej ta mnie interesuje ale jak ktoś gra RNG to niech też pisze. Inne ciekawe systemy mile widziane ????

M 0

maxwello

Użytkownik
wszystkie są do bani, bezpieczeństwo w nich to iluzja i możesz mieć 1000000 a i tak przewalisz w dłuższej perspektywie ???? ruletka to gra na szczęscie

P 18

pawelz

Użytkownik
Próbowałem Perseusza i Dalemberta głównie. Ostatnio próbuje trochę zmodyfikowanego dalemberta tzn. gram na trzy eventy jednocześnie jak np. czarne, parzyste, wysokie a eventy te biorę jako przeciwne do ostatniego numeru np. ostatni numer to 5 czerwone to w następnym spinie obstawiam czarne, wysokie, parzyste. Jeśli ogólnie jestem na plus (2 lub 3 zdarzenia wygrane) wybieram trzy nowe zdarzenia przeciwne do ostatniego nowego już numeru. Jeśli jestem na minus nie zmieniam żadnego zdarzenia tylko gram na każdy z nich dalembertem czyli dalej czarne, wysokie, parzyste. Jeśli w jakimś momencie wychodzę ogólnie na plus (nie ważne czy na jednym zdarzeniu jestem +8 a na dwóch pozostałych -6 lub jakakolwiek inna kombinacja) wtedy resetuje stawki na 1 i zaczynam od punktu wyjścia czyli obstawianie zdarzeń przeciwnych do ostatniego numeru.

M 0

maxwello

Użytkownik
Jesli ma sie odpowiednio duzy kapitał poczatkowy to są o wiele lepsze sposoby niz dalembert czy perseusz, ale dosc skomplikowane. Trzeba dlugo grać i nabyc doswiadczenia, żeby pewne wlasciwosci zauwazyc ????

P 18

pawelz

Użytkownik
Co masz na myśli ? Jakiś konkretny system czy wyrobienie swojego stylu gry ? A tak na marginesie słyszałeś może o Signum ? Ja ostatnio próbowałem Czarnej Perły na tuziny ale po tym jak o mało nie wtopiłem muszę pomyśleć o czymś innym lub jakoś go zmodyfikować.

M 0

maxwello

Użytkownik
Mam na mysli styl gry, stosowanie kilku technik stawkowania pomieszanych na jakies zaobserwowane losowe zdarzenia. Ale nawet to zawiedzie kiedys, bo w ruletce tylko szczescie sie liczy ????
Signum, cos tam widzialem strone po angielsku, ale zdaje sie ze marne ewentualne wygrane z tego są, wiec nawet nie chcialo mi sie czytac na czym polega ????

Do góry Bottom