Cześć wszystkim ???? .
Na kalendarzu mamy praktycznie ~połowę roku, dla niektórych z Was pewnie dziś jest wyjątkowy na pewien sposób dzień ... ale nie o tym tutaj ????
Temat poświęcony będzie jak sama nazwa wskazuje tenisowi, ale nie wszystko kręci się w około niego, także pojawiać się będą np. Dartsy - co już dziś będzie można zagrać.
...::: Krótko o mnie ? :::...
Co tu dużo pisać, jestem już po studiach, bukmacherka praktycznie od początku mojej przygody w innym mieście pozwala się utrzymać i zaspokoić głód...
...::: Jak gramy ? :::...
Moja strategia opiera się głównie na grze na faworytów, wyszukiwanie tych najbardziej prawdopodobnych i granie ich jako kupony AKO/combo.
...::: Stawki :::...
Stawki standardowo 1-10, przy czym 10/10 to nie "all in" tylko 5% bankrolla.
...::: Cele :::...
Ciągła eliminacja błędów, które niestety zdarzają się nam i w jakimś stopniu dalej będą występować, inaczej wszyscy byśmy tylko wygrywali ????
.............:::::::1:::::::............. ... Start:~22:00 ...
...Darts... Belgia - Nowa Zelandia ...1...
...Darts... Australia - Dania ...1...
...Darts... Szkocja - Singapur ...1...
...Darts... Walia - Finlandia ...1...
... 1.91 ... Marathonbet / 1xbet ... 3/10 ...
...::: GIF :::...
zobaczcie reakcje chłoposzka -> gifyu.com/images/ezgif.com-cropa38d4.gif
Na kalendarzu mamy praktycznie ~połowę roku, dla niektórych z Was pewnie dziś jest wyjątkowy na pewien sposób dzień ... ale nie o tym tutaj ????
Temat poświęcony będzie jak sama nazwa wskazuje tenisowi, ale nie wszystko kręci się w około niego, także pojawiać się będą np. Dartsy - co już dziś będzie można zagrać.
...::: Krótko o mnie ? :::...
Co tu dużo pisać, jestem już po studiach, bukmacherka praktycznie od początku mojej przygody w innym mieście pozwala się utrzymać i zaspokoić głód...
...::: Jak gramy ? :::...
Moja strategia opiera się głównie na grze na faworytów, wyszukiwanie tych najbardziej prawdopodobnych i granie ich jako kupony AKO/combo.
...::: Stawki :::...
Stawki standardowo 1-10, przy czym 10/10 to nie "all in" tylko 5% bankrolla.
...::: Cele :::...
Ciągła eliminacja błędów, które niestety zdarzają się nam i w jakimś stopniu dalej będą występować, inaczej wszyscy byśmy tylko wygrywali ????
.............:::::::1:::::::............. ... Start:~22:00 ...
...Darts... Belgia - Nowa Zelandia ...1...
...Darts... Australia - Dania ...1...
...Darts... Szkocja - Singapur ...1...
...Darts... Walia - Finlandia ...1...
... 1.91 ... Marathonbet / 1xbet ... 3/10 ...
...::: GIF :::...
zobaczcie reakcje chłoposzka -> gifyu.com/images/ezgif.com-cropa38d4.gif