WRZESIEŃ
* Zaczynamy nowy miesiąc, w którym chce w końcu odmienić swoją grę. Nie mogę obiecać zysków, jednak chciałbym zacząć od trzymania się pewnych zasad, które powoli kreują się w mojej głowie. O tym poniżej, choć zamiast o nich pisać, wolałbym aby w przeszłości udało się ich trzymać! Jeśli uda mi się w tym wytrwać to już będzie dla mnie duży sukces.
* Moją pasją jest
tenis, o męskich rozgrywkach i tenisistach mam największą wiedzę, od kilku lat bacznie śledzę rozgrywki
ATP Tour, tak więc to będzie moja główna specjalizacja. Poniżej przedstawiam jednak "zakres" pozostałych dyscyplin (z wyszczególnieniem lig), poza, które nie chciałbym wykraczać. Możliwe, że z czasem będę zawężał "pole manewru", ale wypisałem wszystko co biorę pod uwagę na dzień dzisiejszy.
* Wspomnę jeszcze tylko o stawkach, które podzieliłem w następujących proporcjach: £10, £20, £30, £40, £50. Oprócz dopasowywania ich według swojego przekonania, zakładam, że najwyższe zostają ograniczone do
ATP, natomiast maksymalne stawki dla reszty zapisałem w nawiasach poniżej.
Tenis ziemny:
1.
ATP (£10-£50)
2.
WTA (£10-£30)
3.
International [Davis Cup & Fed Cup] (£10-£30)
Piłka Nożna:
1.
Premier League (£10-£30)
2.
Bundesliga (£10-£30)
3.
Primera Division (£10-£20)
4.
Serie A (£10-£20)
5.
UEFA Champions League (£10-£20)
6.
International [FIFA & UEFA] (£10-£30)
[Without: Ekstraklasa, Ligue1 & UEFA Europa League]
Siatkówka
1.
Plus Liga (£10-£20)
2.
International [FIVB & CEV] (£10-£20)
Koszykówka
1.
NBA (£10-£20)
2.
International[FIBA] (£10-£20)
Bukmacherzy: ladbrokes & pinnaclesports
Single, Double & Treble
Innych dyscyplin nie przewiduję, z czasem lista powinna się zawenżać a wypadać będą ligi z najniższą skutecznością
Powodzenia!