>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tennis freak

S 0

seta

Użytkownik
Nishikori @ 1.91 - 500.00
sportingbet
Pomimo że Cillic robi wrażenie i wydawałoby się że Kei się &quot;ślizga&quot; i przechodzi dalej to Kei jednak jest zawodnikiem wyższej klasy który ten turniej bierze za misję. To jest Japończyk czyli o motywację w ważnych momentach jestem spokojny i pomimo że finał jak dla mnie rozstrzygnie się w 5 setach to myślę że jeśli Kei nie złapie kontuzji w meczu to wygra swój 1 wielkoszlemowy tytuł dlatego że w przeciwieństwie do Chorwata płynie w nim krew zwycięscy !
Pamiętam dosyć niedawno jak gromił Nadala i przegrał tylko przez kontuzję.
Co do Marina to spotkanie z Federerem bajeczne ale czy na pewno utrzyma taki poziom ?
Co do Nishiego to wydaje mi się że w tej chwili jest najlepszym tenisistą na świecie

S 0

seta

Użytkownik
Nigina Abduraimova +5 @ 1.578 223 +128 plz

Kasa leżała po stronie Nigina w każdym meczu w tym tygodniu i tak samo jest w tym przypadku.
Jej komentarz po wczorajszym meczu:
&quot;I never thought I will reach the semifinals , I feel I&#39;m dreaming, I had no pressure and went for my strokes.&quot;
6.5 godziny na korcie Javanovski w upale 30+ ? Nie dziękuję , nie po takim kursie. Wole Nigine w +handi
ale życzę powodzenia jasminowi co gra grubo na Bojane ; )

S 0

seta

Użytkownik
Jarmila Gajdosova @ 1.847 500 plz
Tutaj przedstawiam perełkę dzisiejszego dnia.
Dani wczoraj miała pełną kontrolę i bez powodu po prostu oddała mecz... nie rozumiem dlaczego.
Czy ktoś uważa że Alison grała dobrze i zasłużyła na zwycięstwo ?
Ja NIE ! Oglądałem mecz i widziałem mecz przegrany przez Dani i widziałem również Alison bez rewelacji.
Dzisiaj nowy mecz i miała bardzo mało czasu na odpoczynek więc przypuszczam że forma będzie jeszcze słabsza.

Do góry Bottom