>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tennis / Football & Other Stuff by Dejvo91

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 10

HOU Texans - PIT Steelers | 1,45

CHI Bears - CAR Panthers | 1,30

KURS : 1,8850 STAWKA : 100

---

Totalna egzotyka jak dla mnie, ale Stoke mnie poddenerwowało i mam nadzieję, że odbije sobie ich porażkę z nawiązką owymi typami na futbol amerykański ????
✅✅

No, faworyci na szczęście nie zawiedli i udało się wyjść na niezły plus ;)

BILANS : +88,50
BILANS OGÓLNY : +136,75

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 11

M. Ebden - P. Andujar | 2,10
KURS : 2,10 STAWKA : 100
----
Ebden 135 w rankingu, bez większych sukcesów w singlach, z tego co czytam ma pojęcie o deblu. Jego przeciwnik, 44 w rankingu, w tym roku wygrał nawet turniej ATP a i w deblu dochodził do finałów. Nie wiem co jest przyczyną takiego kursu na Andujara, ale mam nadzieję, że coś pokręcili z tym Hiszpanem i typek jutro ładnie wejdzie ;)

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 12

M. Fish - R. Harrison | 1,15

F. Cipolla - A. Dolgopolov | 1,22

A. Roddick - K. Anderson | 1,45

KURS : 2,0343 STAWKA : 100

Każdy z graczy na których postawiłem, jest klasę lepszy od swojego rywala i nie przegrał z nim ani jednej konfrontacji. Mam nadzieję, że ich passa się na tym kuponie nie przerwie ;)

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 13

A. Ivanovic - S. Kuźniecowa | 1,80
KURS : 1,80 STAWKA : 100
Co tu dużo mówić, liczę na przebudzenie byłej liderki światowego rankingu. Liczę na to, że w końcu śliczna Serbka w meczu z godnym rywalem pokaże kawał dobrego tenisa i ugra coś więcej w turnieju niż pokonanie tych przeciwniczek, których nie wypada nie pokonać. W bezpośrednich starciach 5-3 na korzyść Any, ale ostatnie najbardziej miarodajnie spotkanie to zwycięstwo Kuźniecowej (choć też z dość dawna - 2010). Zobaczymy jak będzie tym razem ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 9

Ivanovic A. - Date Krumm K.
Typ - Typ: 1 1,15

Lisicki S. - Begu I.-C.
Typ - Typ: 1 1,10

Petrova N. - Zakopalova K.
Typ - Typ: 1 1,45

Kurs : 1,83 | Stawka : 100

---

Spory minus dla BetClica, który nie ma WTA Pekin w ofercie na chwile obecną. No nic wpłaciłem coś na Bet-at-home i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ????
⛔⛔

BILANS : -100
BILANS OGÓLNY : +36,75

Petrova pogrzebała kupon

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 11

M. Ebden - P. Andujar | 2,10

KURS : 2,10 STAWKA : 100

----

Ebden 135 w rankingu, bez większych sukcesów w singlach, z tego co czytam ma pojęcie o deblu. Jego przeciwnik, 44 w rankingu, w tym roku wygrał nawet turniej ATP a i w deblu dochodził do finałów. Nie wiem co jest przyczyną takiego kursu na Andujara, ale mam nadzieję, że coś pokręcili z tym Hiszpanem i typek jutro ładnie wejdzie ;)
⛔⛔

BILANS OGÓLNY : -63,25

Andujar ładnie w 1 secie, drugi i trzeci to złamania na początku setów i nieumiejętność wykorzystania breakpointów. Szkoda, oby pozostałe kupony pozwoliły wyjść na plusik ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 12

M. Fish - R. Harrison | 1,15
F. Cipolla - A. Dolgopolov | 1,22
A. Roddick - K. Anderson | 1,45
KURS : 2,0343 STAWKA : 100
Każdy z graczy na których postawiłem, jest klasę lepszy od swojego rywala i nie przegrał z nim ani jednej konfrontacji. Mam nadzieję, że ich passa się na tym kuponie nie przerwie ;)
⛔⛔
BILANS OGÓLNY : -163,25
No i nadzieja w Ivanovic, że dzień nie będzie totalnie w czerwieni ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 13

A. Ivanovic - S. Kuźniecowa | 1,80
KURS : 1,80 STAWKA : 100
Co tu dużo mówić, liczę na przebudzenie byłej liderki światowego rankingu. Liczę na to, że w końcu śliczna Serbka w meczu z godnym rywalem pokaże kawał dobrego tenisa i ugra coś więcej w turnieju niż pokonanie tych przeciwniczek, których nie wypada nie pokonać. W bezpośrednich starciach 5-3 na korzyść Any, ale ostatnie najbardziej miarodajnie spotkanie to zwycięstwo Kuźniecowej (choć też z dość dawna - 2010). Zobaczymy jak będzie tym razem ????
✅✅
No w końcu Serbka pokazała coś więcej i sprawiła że ten dzień nie jest dniem straconym ???? . Dzięki Ana!
BILANS : +80
BILANS OGÓLNY : -83,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 14

Myllykosken Pallo-47 - Haka
Podwójna szansa : Remis lub Hak. | 1,65
Mendhical - AEK Larnaca
Podwójna szansa : Remis lub Lar. | 1,30
KURS : 2,145 STAWKA : 100
Więc tak MyPa na ostatnie 2 mecze u siebie, 1 wygrała i 1 przegrała. Ostatnie 5 mecze to porażki. Więc na pewno z formą u gospodarzy za wesoło nie jest. Kolorowo nie jest też z ekipą gości, ale tutaj na 5 spotkań są 2 remisy i zwycięstwo - co warto odnotować - na wyjeździe. Moim zdaniem goście mają dziś spore szanse na remis lub nawet wygraną, stąd X2. Co do meczu cypryjskiego tutaj też zespoły nie świecą formą. 5 ostatnich meczy gospodarzy to 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka. Porażka i to dotkliwa, bo 3:0, na własnym stadionie, więc twierdzą ich boisko zapewne nie jest. Bilans gości to 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka, w tym zwycięstwo 3:0 na wyjeździe. Goście są o lokatę wyżej w tabeli, są moim zdaniem drużyną z większym potencjałem i stać ich będzie na nieprzegranie tego meczu ???? . Jak będzie, zobaczymy ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 14

Myllykosken Pallo-47 - Haka
Podwójna szansa : Remis lub Hak. | 1,65

Mendhical - AEK Larnaca
Podwójna szansa : Remis lub Lar. | 1,30

KURS : 2,145 STAWKA : 100

Więc tak MyPa na ostatnie 2 mecze u siebie, 1 wygrała i 1 przegrała. Ostatnie 5 mecze to porażki. Więc na pewno z formą u gospodarzy za wesoło nie jest. Kolorowo nie jest też z ekipą gości, ale tutaj na 5 spotkań są 2 remisy i zwycięstwo - co warto odnotować - na wyjeździe. Moim zdaniem goście mają dziś spore szanse na remis lub nawet wygraną, stąd X2. Co do meczu cypryjskiego tutaj też zespoły nie świecą formą. 5 ostatnich meczy gospodarzy to 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka. Porażka i to dotkliwa, bo 3:0, na własnym stadionie, więc twierdzą ich boisko zapewne nie jest. Bilans gości to 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka, w tym zwycięstwo 3:0 na wyjeździe. Goście są o lokatę wyżej w tabeli, są moim zdaniem drużyną z większym potencjałem i stać ich będzie na nieprzegranie tego meczu ???? . Jak będzie, zobaczymy ????
⛔⛔

BILANS OGÓLNY : -183,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 15

HIFK Hockey - Kärpät Oulu
Zwycięzca meczu : HIFK Hockey | 1,40

Espoo Blues - Ilves Tampere
Podwójna szansa : Blues lub Remis | 1,30

KURS : 1,82 STAWKA : 100

Z powodu braku konkretów w ofercie zagrałem dziś hokej. Kompletnie to nie moja dziedzina, więc liczę na odrobinę szczęścia tak jak to było z futbolem amerykańskim ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 15

HIFK Hockey - Kärpät Oulu
Zwycięzca meczu : HIFK Hockey | 1,40

Espoo Blues - Ilves Tampere
Podwójna szansa : Blues lub Remis | 1,30

KURS : 1,82 STAWKA : 100

Z powodu braku konkretów w ofercie zagrałem dziś hokej. Kompletnie to nie moja dziedzina, więc liczę na odrobinę szczęścia tak jak to było z futbolem amerykańskim ????
✅✅

Weszło, ale bardzo szczęśliwie. Espoo przegrali w karnych, ale typ oczywiście na plus. HIFK też karne, ale oni na szczęście wygrali. No nic troszkę się odkułem, oby tak dalej.

BILANS : +82
BILANS OGÓLNY : -101,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 16

W. Zwonariowa - A. Ivanovic | 2,20
KURS : 2,20 STAWKA : 50
Ten kupon zagram ostrożniej, bo jestem pod sporą kreską, a jednak typ jest ryzykowny. Ana może w końcu powoli odzyskuje formę, zagrała 2 dobre mecze z Krumm i Kuznetsova, gdzie to faworytką wydawała się dla wielu Rosjanka. Zwonariowa ostatnio porażka z Radwańską, a teraz wygrana po 3 setach z Zakopalovą. Wiadomo jaka jest psychika Rosjanki i troszkę liczę na to, że znów coś tam nie zagra. W pojedynkach bezpośrednich 5-4 dla Wery - czas na wyrównanie stanu przez Serbkę ;D. Jeśli Ana nie popełni głupich błędów i będzie trafiać w kort szansa na wygranie meczu na pewno jest spora ????

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 16

W. Zwonariowa - A. Ivanovic | 2,20

KURS : 2,20 STAWKA : 50

Ten kupon zagram ostrożniej, bo jestem pod sporą kreską, a jednak typ jest ryzykowny. Ana może w końcu powoli odzyskuje formę, zagrała 2 dobre mecze z Krumm i Kuznetsova, gdzie to faworytką wydawała się dla wielu Rosjanka. Zwonariowa ostatnio porażka z Radwańską, a teraz wygrana po 3 setach z Zakopalovą. Wiadomo jaka jest psychika Rosjanki i troszkę liczę na to, że znów coś tam nie zagra. W pojedynkach bezpośrednich 5-4 dla Wery - czas na wyrównanie stanu przez Serbkę ;D. Jeśli Ana nie popełni głupich błędów i będzie trafiać w kort szansa na wygranie meczu na pewno jest spora ????
✅✅

Czyżby Ana wracała do formy? ????

BILANS : +60
BILANS OGÓLNY : -41,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 17

N. Mahut - I. Sijsling | 1,58
KURS : 1,58 STAWKA : 50
Kolejny ostrożniejszy dziś meczyk. Stawiam na Mahuta, który kręci się koło 40 miejsca w rankingu. Sijsling jest koło 140 miejsca. Ich bilans H2H to 1-1, ale sądzę, że francuz dziś pokaże kto jest lepszy. Mahut jeśli nie odpuści tego meczu, albo coś mu nie siądzie na psychę, nie powinien tego przegrać, bo umiejętności ma z pewnością większe niż Sijsling.

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 17

N. Mahut - I. Sijsling | 1,58

KURS : 1,58 STAWKA : 50

Kolejny ostrożniejszy dziś meczyk. Stawiam na Mahuta, który kręci się koło 40 miejsca w rankingu. Sijsling jest koło 140 miejsca. Ich bilans H2H to 1-1, ale sądzę, że francuz dziś pokaże kto jest lepszy. Mahut jeśli nie odpuści tego meczu, albo coś mu nie siądzie na psychę, nie powinien tego przegrać, bo umiejętności ma z pewnością większe niż Sijsling.
Zwrot

BILANS : +0
BILANS OGÓLNY : -41,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 18

River Plate - Atletico Atlanta | 1,40

S. Darcis - M. Authom | 1,30

KURS : 1,82 STAWKA : 50

Typek na pewniaków. Drużyna z Argentyńskiej czołówki gra u siebie z drużyną z dołu tabeli, natomiast Darcis będący w 100 najlepszych tenisistów gra z zawodnikiem plasującym się około 250 miejsca.

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 18

River Plate - Atletico Atlanta | 1,40

S. Darcis - M. Authom | 1,30

KURS : 1,82 STAWKA : 50

Typek na pewniaków. Drużyna z Argentyńskiej czołówki gra u siebie z drużyną z dołu tabeli, natomiast Darcis będący w 100 najlepszych tenisistów gra z zawodnikiem plasującym się około 250 miejsca.
✅✅

Dzięki dzisiejszemu kuponowi znów na 0 ???? , zabawa zaczyna się od nowa

BILANS : +41
BILANS OGÓLNY : -0,25

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
KUPON # 19

Lillehammer IHK - Lørenskog IK
Zwycięzca meczu : Lillehammer IHK | 1,45
S. Bubka - J. Benneteau | 1,25
KURS : 1,8125 STAWKA : 100