>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenisowa progresja do 15 - test systemu

B 15

bollettieri

Użytkownik
Witam,

testuję od wczoraj własną progresję na wygrywanie przez tenisistów swojego podania do 15. Ktoś powie - nic odkrywczego, ktoś inny - to nie przyniesie zysku. Zmierzam zatem do odpowiedzi na takie opinie. Do gry wprowadziłem kilka zasad, które oparte są na mojej wiedzy nt. tenisa, a także nt. statystyk, co sprawia, że system nie polega na bezmyślnym graniu wszystkiego jak leci. Po pierwsze, za obiekt typowania obrałem sobie jasnych faworytów danego meczu, ale nie na tyle zdecydowanych, by była obawa wygrania meczu do jednej bramki. Oczywiście nie gram wszystkich takich faworytów w ciągu jednego dnia, wybieram sobie na podstawie wymienionych już wyżej czynników tylko kilku. Niekiedy może to być 1 mecz w ciągu dnia. Założyłem sobie również, że przerywam progresję po 7 niepomyślnym etapie, a także w sytuacji, gdy obstawiany tenisista a) w decydującym secie przełamał przeciwnika b) z przebiegu meczu ewidentnie widać, że ma zły dzień, albo zwyczajnie odpuszcza mecz.
Na razie testuje system na sucho i przez pierwsze dni przynosi satysfakcjonujące wyniki. Będę go próbował jeszcze przynajmniej przez tydzień, żeby to było bardziej miarodajne i wtedy ewentualnie zainwestuję w to pieniądze. Kursy na zwycięstwo do 15 waha się między 3.40 a 3.60, przyjmijmy zatem uśredniony kurs 3.50. Pierwszy próg - stawka 2,00 zł. Żeby lepiej to wszystko zobrazować, poniżej przedstawiam mecze, na których testowałem progresję od piątku:

piątek 05.07

Djokovic - Del Potro
progresja zakończona na 1 etapie +5,00 zł
2 etap +8,00 zł
3 etap +14,00 zł
1 etap +5,00 zł
2 etap +8,00 zł
3 etap +14,00 zł
5 etap +50,00 zł
2 etap +8,00 zł
1 etap +5,00 zł
3 etap +14,00 zł
4 etap +26,00 zł

+157,00 zł

Vesely - Krajinovic
1 etap +5,00 zł
3 etap +14,00 zł
progresja przerwana po 5 etapie (break w decydującym secie)

-62,00 zł

Mayer - Gonzalez
3 etap +14,00 zł
2 etap +8,00 zł
1 etap +5,00 zł
5 etap +50,00 zł
1 etap +5,00 zł
progresja zakończona przed 1 etapem (break w d.s)

+82,00 zł

Murray - Janowicz
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
2 etap +8,00 zł
7 etap +194,00 zł
progresja przerwana po 6 etapie (break w d.s) -126,00 zł

+86,00 zł

Russell - Gonzalez
2 etap +8,00 zł
2 etap +8,00 zł
progresja przerwana po 2 etapie (break w d.s) -6,00 zł

+10,00 zł

sobota 06.07

Giraldo - Fabbiano
2 etap +8,00 zł
7 etap +194,00 zł

+202,00 zł

Ramirez - Hidalgo - Zekic
2 etap +8,00 zł
2 etap +8,00 zł
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
progresja przerwana po 2 etapie (break w d.s) -6,00 zł

+25,00 zł

Bozoljac - Quigley
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
3 etap +14,00 zł

+29,00 zł

co daje łączny zysk 529,00 zł w ciągu 2 dni gry.

Oczywiście same typy są mało wartościowe w tej chwili, bo podane po fakcie, ale chciałem po prostu zobrazować jak to wygląda. Od jutra postaram się na bieżąco podawać to co testuję w systemie.

Każda uwaga jest cenna, więc zapraszam do komentowania ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
To ja zacznę.
Na dzień dobry minus, o którym nie wspomniałeś.
Taki mecz trwa 2 godziny, a ty musisz siedzieć i gapić się w monitor, lekka nieuwaga i tracisz szansę na wygraną.
Jeszcze lekka podpowiedź: proponuję grać dany mecz do 1 góra dwóch wygranych. Nie będziesz tracił na tzw przez ciebie &quot;break w d s&quot;

B 15

bollettieri

Użytkownik
Dlatego tych meczów nie będzie dużo. Wiadomo, człowiek pracuje, po pracy też jest parę rzeczy do zrobienia, ale myślę, że te dwa mecze dziennie jestem w stanie ogarnąć. W weekendy będzie trochę łatwiej. Poza tym, nikt mnie nie zmusza do grania przecież ???? Nie ma wymogu zagrania przynajmniej trzech spotkań dziennie. Co do drugiej propozycji, to być może jest to dobry pomysł, ale też wszystko zależy od przebiegu meczu. Np. w meczu Murraya zgodnie z tą logiką powinienem zakończyć grę już w pierwszym secie z kilkunastoma złotymi w kieszeni. Ale progresja to jest taka dziwna gra, że z jednej strony z każdym kolejnym nieudanym etapem rośnie lęk, a z drugiej strony człowiek jednak wolałby, żeby etapy kończyły się na tym 5-6 progu, żeby wygrana była przyzwoita. Ale dzięki za propozycję, przemyślę to.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ale progresja to jest taka dziwna gra, że z jednej strony z każdym kolejnym nieudanym etapem rośnie lęk, a z drugiej strony człowiek jednak wolałby, żeby etapy kończyły się na tym 5-6 progu, żeby wygrana była przyzwoita. Ale dzięki za propozycję, przemyślę to.
Ale kto powiedział, że progresja musi wyglądać tak jak sobie ustaliłeś czylu wraz ze wzrostem progów wzrost wygranej ?
Zawsze można to ustawić odwrotnie (indywidualnie) - nie wiem czy słyszałeś o progresji woof&#39;a.
Tam czym szybciej wygrasz tym większy zysk bo przecież celem jest wygrywanie i lepiej by to zdarzało się jak najprędzej , a czym szybciej tym większy zysk.

Ogólnie pomysł na grę masz dobry.
Założenie np 7 progów - też dobre.
Pozostaje kwestia typów i szczęścia, gdzie Ci oczywiście życzę jak najlepiej.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Od jakiej kwoty zaczynasz progresje?
edit: ok widze 2 zl, nie doczytalem.
Powodzenia, pisz jak ci idzie ;-)

B 15

bollettieri

Użytkownik
Niedziela 07.07

Dustin Brown - Alexander Ward

progresja na wygrane serwisy Browna do 15. Kurs 3.50.
przerwałem progresję po 3 etapie, ze względu na jakąś kontuzję Browna. Nie ma co dalej w to brnąć jeśli nie wiadomo czy jest do końca sprawny.

- 14,00 zł

B 15

bollettieri

Użytkownik
Mischa Zverev - Erik Chvojka
progresja na wygrane serwisy Zvereva do 15. Kurs 3.40.
progresja zakończona po 3 etapie (kurs 3.50) +14,00 zł
progresja przerwana po 5 etapie (break ww d.s) -62,00 zł

- 48,00 zł

dzisiaj trochę pechowa selekcja faworytów.

B 15

bollettieri

Użytkownik
Mecz się co prawda zaczął, ale dosłownie przed chwilą, więc mam nadzieję, że nie zawadzi. Planowałem go zagrać w systemie, ale dopiero teraz na neta wszedłem.
Kuznetsov - Harrison

B 15

bollettieri

Użytkownik
Mecz się co prawda zaczął, ale dosłownie przed chwilą, więc mam nadzieję, że nie zawadzi. Planowałem go zagrać w systemie, ale dopiero teraz na neta wszedłem.

Kuznetsov - Harrison
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
1 etap +5,00 zł
4 etap +26,00 zł
progresja zakończona po 3 etapie (break w d.s) - 14,00 zł

+27,00 zł

Muszę się faktycznie zastanowić nad zamykaniem progresji po 1-2 wygranych etapach.

B 15

bollettieri

Użytkownik
Munoz de la Nava - Panfil
progresja na gemy Munoza do 15
Uznałem, że sugestia kolegi wyżej, by odpuścić progresję w danym meczu po 1-2 wygranych jest słuszna, więc zmodyfikowałem system o tą uwagę.

2 etap +8,00 zł
3 etap +14,00 zł

progresja przerwana

+22,00 zł

Do góry Bottom