>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

tenis_de_mesa

Status
Zamknięty.
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
6#
Setka Cup - 10:55
Gomilko - Kuvaiev
Typ: 1
Kurs: 1,99
Bukmacher: 1xbet

Analiza:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
7#
Win Cup - 16:00
Butkov - Hnoievoi (Gnoyevoy)
Typ: 2
Kurs: 1,98

Znów dla mnie niezrozumiała sytuacja, Butkov faworytem, z Win Cupem jest o tyle problem, że zauważyłem wycofywanie się polskich bukmacherów z tego turnieju, na pewno do grania jest jeszcze w Lvbet po 1,93. Najpierw Fortuna zrezygnowała z tego turnieju, pozniej dołączył do niej STS.
Wracając jednak do samego meczu, to Roman Hnoievoi dla mnie jest faworytem tego starcia, ostatnich 15 gier to aż 12 wygranych, dzisiaj bardzo dobre mecze, wygrana z Naida 3:2 gdzie Kurs na Romana wynosił aż 2,80 a później gładkie 3:0 z Trydukhem przy kursach po 1,84.
Butkov który według bukmacherów jest faworytem na 15 ostatnich meczów, wygrał zaledwie 3. 12 porażek w tak krótkim odstępie czasowym nie powinno stawiać tego gracza w roli faworyta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +30
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
8#
Setka Cup - 10:20
Gomilko - Kyienko
Typ: 1 (-1.5 seta)
Kurs: 1,81

Podobnie jak wczoraj idę w kierunku Olka Gomilko, zawodnik ten jeszcze bardziej śrubuje serię wygranych spotkań, wczoraj dołożył kolejnych 5 spotkań, dzisiaj już efektownie wygrał 3:0 z Vakrushevem co daje mu teraz kapitalny wynik w ostatnim czasie, 14 meczów wygranych z rzędu oraz 19 wygranych z ostatnich 21 gier. Dawno nie widziałem takiej serii w Setce.
Dzisiaj jego drugim rywalem będzie Kyienko który nie ma ustabilizowanej formy, bilans ujemny, z ostatnich 10 gier wygrał zaledwie 3 spotkania. Dzisiaj zdążył już przegrać 1:3 z Liushnią.
Obaj Panowie jeszcze ze sobą nie grali.
To powinien być łatwy i szybki mecz dla Gomilko.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom