Najgorszy mecz na dzisiaj, ja sie wstrzymalem tutaj od typowania.Mozart co myślisz o Ghem=Falla? według mnie to Falla dostanie bęcki,tyle że ja to sie nie znam na tenisie,dlatego pytam. wczoraj zabrał mi 150e. bo wygral,ledwo ale wygrał.
Rozliczenia...Szkoda szkoda.
Wczoraj slaby dzien, jednak pare dni bez sledzenia/ogladania i cyrki sie dzieja.
Zaraz cos wrzuce co na dzisiaj.
Nishikori - Monfils 1 1,4 bet365
Moim zdaniem miejsca top20 do gosci z top5 to ranking nie klamie. Nishikori jest lepszym zawodnikiem od Francuza i powinien wygrac. Jakies wieksze zastanawianie sie nad tym nie ma sensu, 2-0 grac nie lubie, ale kurs na singla Keia jest bardzo fajny. Polecam.
Rola - Sela 2 1,36 bet365 0-2 1,72 bet365i
Sela u siebie, swietna forma ostatnimi czasy. Rola nareszcie upragnione zwyciestwo, ale dostal typa raczej z poziomu ITF. Sela swietnie sie rusza, rozgrywa akcje, zamecza przeciwnika, moze nie ma jakiegos atomowego serwisu przez wzrost, ale cala reszta po jego stronie. Mysle, ze Zydek wygra na pewno, 2-0 powinien..
Marcora - Fabbiano 0-2 1,5 bet365![]()
Nie wierze, aby Thomaso tutaj przegral, bardzo dobra forma od jakiegos czasu, wygrane challengery i pare spotkan na poziomie ATP. Fabbiano bardzo regularny, cierpliwy, na tym poziomie jest bardzo pewny siebie i gra bardzo dobrze, Marcora posiada dobry 1 serwis, ale w wymianach powinien przegrywac z przeciwnikiem, mysle, ze 2-0 tutaj po takim kursie wyglada dobrze.
Karatsev - Sidorenko 2 2,25 bet365
Sidorenko dobrze sie czuje na takiej nawierzchni. Karatsev jak zaobserwowal lubi takie szybkie, sliskie hale, gdzie serwuje i returnuje i szybko zdobywa punkty. Tutaj ten hard jest bardzo wolny, Sidorenko nie jest to na pewno wielki tenisista z ogromna regularnoscia, ale wygral z Gerasimovem, to na pewno stac go tutaj na zwyciestwo rowniez.
Sijsling - Michon 1 1,25 2-0 1,57 bet365i
Holender wczoraj slabo zaczal, ale potem dominacja. Michon nie ma zadnych argumentow z nim na hali, ani serwisu, ani dobrej gry przy siatce, ani mocnych uderzen. W dodatku Axel wraca po kontuzji, jego nawierzchnia to z pewnoscia clay court, a nie wolna hala. Igor czasami gra gorzej ale jesli zagra tak jak wczoraj to pewne zwyciestwo 2-0 tylko tutaj.
Struff - Kamke 2 1,66 bet365
Kamke ma sposob na Struffa. Lubie Jana, podoba mi sie jego gra, ale jak nigdy z nim nie wygral, a Tobias jest w gazie, wygrywa turnieje i widac, ze odzyl to trudno nie zagrac po tak ladnym kursie..
Guez - Evans 1 3,25 + over 20,5g 1,83 bet365i
Evans solidny gracz jednak, Guez znowu pokazal, ze nie ma charakteru do walki.. (wysokie kursy nie dla mnie)
Guez na takiej hali bardzo dobrze sie czuje, wolna, twarda nawierzchnia, a widac, ze wrocil do dobrej dyspozycji po ostatnich beznadziejnych grach. Evans wygral co prawda ostatnio challengera w Kanadzie, ale w Europie ostatnio w tych challkach zdarzaly mu sie porazki. Gra tutaj bedzie wolna, a Guez wyglada na bardzo mocnego kondycyjnie i ogromnie regularnego, zobaczymy czy Evans to wytrzyma.. Corrie wczoraj nie dal rady.
Popko - Souza 2 1,57 bet365
Brazol mnie jakos nie przekonywal i notowal tragiczne wyniki, ale od kwali do IW zlapal forme, po 1 serwisie wygrywa duzo punktow, widac, ze zlapal wiatr w zagle i gra niezle. Popko tez na hardzie grac potrafi, wygral z Robertem, ktory dla mnie jest wielka niewiadoma i ma komiczny styl gry (Robert czasami gra padake nieludzka, a wygrywa mecz). Jesli Souza utrzyma dyspozycje z wczoraj to wygra i to nawet bez straty seta podejrzewam..
Stanek - Gonzalez 2 1,36 bet365
Gonzo jest w swietnej dyspozycji, walka na 101%, zaciety mecz z Ramosem i nie odpuszcza nic, wczoraj wygral z Ito, a dzisiaj ma slabszego przeciwnika na dywanie. Mysle, ze Alejandro naprawde chce zrobic postep i grac na ATP i bardzo mu tego zycze, mysle, ze latwo sie upora ze Stankiem 2-0.
Gomez - Berrer over 18,5 1,8 bet365
Berrer ok na hardzie potrafi grac, ale ten Gomez sie coraz bardziej ogrywa, wydaje mi sie, ze jest w stanie sie postawic Niemcowi, ktory ostatnio dlugo lapal wiatr w zagle.. linia na over dosc niska, warto sprobowac.
Krstin - Nguyen 1 1,5 bet365
Krstin to kozak, wczoraj wyciaga seta z 3-5 na 7-5. Gosc waleczny jest niesamowicie, gra strasznie strasznie mocno. Jedyny jego problem to 2 serwis i pare podwojnych na mecz, ale silna jedynka i atomowy forehand do rogow, czesto zmienia rytm, podnosi i walczy jak lew, mysle, ze to wystarczy na tego smiesznego amerykanskiego Wietnamczyka.
Sawfat - Jaziri 2 1,28 bet365 0-2 1,8 bet365i
Sawfat walczy niesamowicie, wrocil do tenisa po przerwie, bo dawno go nie widzialem. Ale Tunezyjczyk na hardzie jest niezly, w dodatku forma jest, tutaj walka i charakter nie pomoze.
deble
Arevalo/Galdos - Daniell/Sitak 2 1,36 bet365
Arevalo odpadl w singlu, Galdos nawet cos gra w tego debla, ale graja na jedna z lepszych par, ktory gra ze soba caly czas, sa zgarni i dobrze sie rozumieja. Watpie, zeby tutaj przegrali
Giustino/Ramanthan - Bhupathi/Marray 2 1,16
Giustino w deblu na hardzie ???? odpadl juz w singlu dziad, Ramanthan to tylko serwis raczej, kontra deblisci. latwy wpindol 0-2 bedzie ????
Chiudinelli/Lacko - Bury/Shamasin 2 1,57 bet365
Jesli Marco przegra singla, to dadza krecza albo zagraja na olewke. Lacko juz singla wdupil, a on do debla ma zabawowy stosunek, Marco podobnie. Tam Ci przyjechali tutaj na debla, wiec beda walczyc.
Medvedev/Mertl kurs niby 4,50ale powalczyc chyba cos moga.. Mertl serwis, volley. Medvedev tez cos gra, na przeciwnikow kurs przesada.. moze seta zrobia.
to co mi zabrał to teraz oddał:razz:Najgorszy mecz na dzisiaj, ja sie wstrzymalem tutaj od typowania.
Ghem jak i Falla to dwaj nierowni goscie.
graty ????to co mi zabrał to teraz oddał:razz:
bardzo dziękuje! :grin:Chciałem pogratulować tematu, jasne czytelne analizy i widac ze jest pojęcie. Oby tak dalej ����
Rozliczam dzisiejszy dzien..Poki mam sily napisze cos o meczach na jutro, moze kazdy zdazy pograc ????
Nedovyesov - Gaio 1 1,4 bet365
Kazach wraca po przerwie i coraz lepiej mu idzie, wyciągnął mecz z Zemlją ,a dzisiaj pewnie ograł Karena. Gaio mnie nie przekonuje kompletnie, dzisiaj niby wygrał, ale ledwo. Potrafi zaserwować nam festiwal błędów, jakiś podwójny. Jak wiemy ta hala jest bardzo wolna, kazachowi widać, że zależy i w wymianach powinien być górą.
Kamke - Sidorenko 1 1,28 2-0 1,8 bet365i
Kamke jest po za zasięgiem graczy z challengera, Struff to naprawdę solidny gracz, a dzisiaj dostał lanie. Kamke widać, że przeżywa ogromny wzrost formy i powrót do świetnego tenisa. Sidorenko fajnie tutaj gra, ale co z tego, na tak dysponowanego Niemca nie ma szans..
Sijsling - Evans 2 1,83 bet365
Kurs jest petarda, zapewne dlatego taki, bo Michon dostal solidne lanie. Fajnie, ze Igorek sobie lepiej pogrywa, ale jego gra serve and volley na Evansa bedzie slaba. Anglik moim zdaniem naprawde sie niezle prezentuje ostatnio, dzisiaj mial ciezki mecz, a poradzil sobie swietnie. Evans jest ogromnie regularny i potrafi przebijac do bolu, powinien mijac Igora, a przy swoim podaniu wygladac lepiej. Evans jest bardzo pewny, potrafi zaskoczyc, pojsc do siatki i pewnie to wykorzystac.
Barrere - Sakharov 2 2,20 bet3654-2 i oddal na 4-6 seta ????
Barrere bardziej doswiadczony, ale moim zdaniem potrafi odstawic wieksze cyrki, nie raz juz puszczal wygrany mecz praktycznie, do tego potrafi zaladowac troche solidnych bledow. Sakharov nowy chlopak co ma mniej doswiadczenia, ale bardzo podoba mi sie jego gra, dobry 1 serwis, solidny 2 serwis, z tylu kortu cierpliwy, dobra regularnosc, dobry volley. Jedynie ma problem w dociaganiu meczy zauwazylem z Vannim malo braklo, a przegralby 2 seta, dzisiaj przy 5-2 oddal podanie.. jesli zagra dobrze ma szanse na zwyciestwo. Lestienne zagral jakas kompromitacje dzisiaj.
Donskoy - Chiudinelli powyzej 22,5 1,83 bet365
Wydaje mi sie, ze ciezko tutaj znalezc faworyta. Na pewno mecz bedzie zaciety, Donskoy duzo gra na otwatym hardzie, ale dzisiaj seta potrafil przegrac. Marco lepiej gra na hali, ale ostatnio zalezy mu na dobrych wynikach i wydaje mi sie, ze jest lepszym tenisista niz jakis czas temu..
Kravchuk - Berankis 1,4 bet365
Kravchuk nawet w formie, bo na otwartym hardzie zagral nie tak zle z Arnaboldim, bo kiedys to tylko hala, a na takich nawierzchniach lomot. Ale na Berankisa to za malo, Lotysz dzisiaj miazga, on na otwartym hardzie powinien byc niezly i zajsc tutaj daleko..
Ti CHen - Fabbiano 2 1,2 0-2 1,61 bet365i
Skosny tu nie ma szans, Fabbiano swietnie sie czuje w tych challkach, dzisiaj oddal podanie, a potem zniszczyl Marcore. Jutro bedzie tak samo..
Weintraub - Sela 2 1,33 0-2 1,72 bet365i
Weintraub nawet walczak z niego z Ilhanem fajnie wyciagnal, ale na Sele nie ma szans.. Dudi naprawde w gazie ogromnym...
Nguyen - Gonzalez 1,4 bet365to taki jeden mecz na pare gonza gdzie gra kaszane ????
Gonzo lew powinien dac rade..
Obrien/Reyes - Gonzalez/Martinez 1 1,72 bet365
deblisci kontra skladak, ten skladak ostatnio ledwo wygral przeciwko slabiakom hank/garza.
Ghem/Neis - Groth/Paes 1 3,25 bet365- niespodzianki w deblu nie znajde, ale mecz byl wyrownany..
Ghem i Neis obaj dobry serw, Groth wiadomo, ale po 2 robi dfy czasami, psuje volleye, Paes niby bardzo dobry deblista, ale niski, serwu jakiegos wielkiego nie ma. Groth singla wdupil, moze olac sprawe w deblu..
Bury/Shamasdin - Elrich/Oswald 2 1,8
we Francji fajne deble
Kowalczyk/Majchrowicz 1
Sabanov/Sabanov nie wiem jak oni graja, ale Junaid/Silejstromem srednio
Kamke/Weissborn - Bhupatti/Marray tutaj tez nie wiem, ale Weissborn srednio
kolejne rozliczeniaBerankis - Sela 2 1,57 bet365
Zydek jest w wybornej dyspozycji, wygrywa ostatnio jak leci, wyniki naprawde robia wrazenie, biega, walczy i backhand siedzi, ogolnie kosmos jaka forme zlapal. Berankis wczoraj slaby mecz z Kravchukiem niby wygral, ale w 1 gemie juz mogl oddac podanie, potem moim zdaniem ledwo dociagnal ten mecz, mial troche szczescia. Hard wolny, przewaga dla Seli, zwlaszcza, ze Berankis lubi chodzic do siaty, a tutaj Dudi go bedzie przy niej robil.
Donskoy - Fabbiano 2 2,20 bet365nietrafiony typ kompletnie, zero walki fabbiano
Rusek nie robi na mnie wielkiego wrazenia, wczoraj oddal seta z Marco z 4-2 na 4-6, chyba oddajac podanie 2 krotnie do zera, potem pokazal walke i pazura i wygral ostatecznie, ale Thomaso wydaje mi sie, ze jest w niezlym gazie. Ten Donskoy po za jakas regularnoscia i wiekszym doswiadczeniem, niczym za bardzo mnie nie przekonuje.
Sakharov - Sijsling 2 1,33 0-2 1,8 bet365
Fajnie, ze Sakharov wczoraj wygral, ale wydaje mi sie, ze te jego wyniki tutaj na hali to duzo zbieg okolicznosci, bardzo fajna drabinka i duzo szczescia, jakby trafil na jakiegos regularnego Gueza, Evansa to juz by go dawno nie bylo, a tak gra dalej. Nie widzialem Igora, ale widac, ze jest w gazie. On takich cyrkow nie zrobi z nim jak wczoraj, wydaje mi sie, ze wszystko po stronie Igora, glowa, doswiadczenie i tenis. Sakharovie juz pisalem, ma problem dokanczac mecze, a z kims lepszym polegnie.
Sidorenko - Nedovyesov 1 2,00 bet365
Jak dla mnie Sidor genialna dyspozycja, a forma wyborna. Kamke trzepal wszystkich 2-0 i wyrastal na dominatora tych challengerow, a tu prosze. Swietnie wczoraj zagral Sidor, bardzo dobra jedynka z prawej strony, ale regularnosc i jak mu pila siedzi na rakiecie cos niesamowitego. Kazach przyznam szczerze, ze tez zrobil na mnie wrazenie, bardzo dobry mecz z Gaio. Wyciagal niemozliwe pilki, no ale Sidorenko wygral z wielkim zawodnikiem, zaufam wiec jemu. Wydaje mi sie, ze mecz bedzie bardzo zaciety i ten over 22,5 chyba tez pokryja, 3 sety mnie tutaj nie zdziwia..
Souza - Zampieri 1,44 bet365 2-0 2,1 bet365
Brazol forma wielka ostatnio, jedynka zabojcza, skacze to w pierony, dwojka kick taki sam. Ogolnie Souza mial slaby backhand i duzo z niego psul, a wczoraj z Jazirim naprawde na poczatku slabo to wygladalo, a potem niezle. Na tych kortach czuje sie jak ryba w wodzie, Zampieri zyciowy wynik, ale z Souza nie wygra, Brazol moim zdaniem serwuje lepiej od Grotha, a moze nawet byc w top10 serwujacych z tego co widze, wyciaga break pointy tym serwisem. Mysle, ze wygra 2-0.
Berrer - Nguyen 1,28 bet365 2-0 1,8 bet365
Berrer na hardzie serve and volley, slajsy i atomowa jedynka. Gonzo wczoraj polegl ale jak patrze na to on czasami trafia taki mecz, wydaje mi sie, ze duze znaczenie mial tutaj kort, ktory byl bardzo krotki i waski.. Ze Stankiem gral na tym wielkim korcie i mu sie dobrze gralo, bo mozna duzo biegac i wyciagac, a tutaj gra sie zaweza. Podobnie bylo z Sarkissianem na krotkim korcie, wtedy trzeba umiec z miejsca przyspieszyc i skracac gre, a Gonzo wczoraj zagral slabo, a mecz zaczal tragicznie, Nguyen obronil 8 BP. Ten Wietnamczyk mial duzo szczescia, pare dfow zasadzil, wynik komiczny, a mecz wcale nie byl taki jednostronny. Stawiam tutaj na Niemca, o ile zagraja na tym malym korcie Berrer ma duze szanse, na wiekszym korcie Nguyen moze go mijac..
deble
Junaid/Silejstrom 1,4 bet365 - wydaje mi sie, ze nie ma tutaj czego szukac Eyserric z Authomem i tak zrobili zyciowy wynik jak na nich..
Cerretani/Van der Duim 1,83 bet365 - fajny wynik zrobil Kamke z Weissbornem, ale mieli troche szczescia, ta 1 para Anders/Oliveira to ogorki, Anders ma nadwage i ma tylko serwis, widac bylo, ze srali przed tyk Kamke pod siebie troche, wczoraj ci deblisci ten Marray mial zero returnu z backhandu, ten Bhupathi robil dfy, ogolnie widac, ze oni nie graja za duzo, bo mieli zero ogrania i zero formy.. Weissborna sie balem, ze spartoczy, a potem gral elegancko.
Cerretani gra w debla bardzo duzo, ma swietna reakcje i gre przy siatce, Van der Duim ma dobry serwis, dobre wyniki zrobili tutaj i im zaufam
przespalem Oswaldow..
najpewniejszy wydaje mi sie Souza i Sijsling, taki dubel poleci konkretnie ????