>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis-team picks (ATP, WTA + NBA)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Witam i zapraszam do mojego nowego tematu na forum. Zakładam nowy topic ponieważ typy tu podawane nie będą wynikały wyłącznie z mojej wiedzy, ale także ze współpracy z kilkoma użytkownikami forum. Na ten moment udało mi się nawiązać współpracę z kilkoma osobami, ale dalej szukamy chętnych. Na czym polega owa współpraca? Po prostu na oglądaniu spotkań tenisowych (na razie skupiamy się na Australian Open i poprzedzających turniejach) i dzielenie się wnioskami o formie tenisistów we wspólnej grupie lub przez komunikator. Wiadomo, że jedna osoba nie jest w stanie obejrzeć wszystkich spotkań jakie są transmitowane w danym turnieju, dlatego myślę, że ta współpraca może zaowocować bardzo dobrą skutecznością typów, które także będziemy w miarę możliwości dobierać wspólnie, choć ostateczną decyzję co zagrać będzie podejmował każdy z osobna.

Dla zainteresowanych uczestnictwem w grupie podaje kontakt (gg): 40321476 (jeśli będę niedostępny to zostaw wiadomość z nickiem z forum a na pewno się odezwę).

Nie mamy konkretnego zakresu dyscyplin, które typujemy. Oczywiście priorytetem będzie tenis męski, ale nie powinno zabraknąć także typów z WTA oraz z parkietów NBA (już teraz mamy w grupie maniaków tego sportu, tak więc na pewno uda nam się znaleźć ciekawe propozycje z koszykówki z zza oceanu). W skrajnych przypadkach może znaleźć się tu też coś innego, ale będą to raczej incydentalne przypadki.

I jeszcze kilka zasad jakimi będę się kierował podając typy w tym temacie:
Stawki: 1,2,3j, w trakcie Wielkich Szlemów, w konkretnych przypadkach 6j (i tylko te 4 rodzaje stawek).
Nie będę już szukał na siłę niespodzianek do czego przyzwyczaiłem, typy będą wspólnie przedyskutowywane, co mam nadzieję podniesie ich skuteczność.
Regularnie (maksimum co kilka dni) liczone statystyki.
Brak gry live.
Typowanie przede wszystkim wyników spotkań (nie poszczególnych setów, jak to miał w zwyczaju ostatnimi czasy).

Na razie chyba tyle, zapraszam do odwiedzania tematu ;) Mam nadzieję, że dzięki wspólnie włożonej pracy uda się osiągnąć dobre wyniki.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Przełożone spotkanie finałowe turnieju w Auckland. Osobiście nie widziałem Zheng, ale z opinii, które wyczytałem wygląda na to, że grała bardzo dobrze. Zresztą pokonała w 1/2 Kuznetsovą, która wyglądała tutaj naprawdę solidnie. Pennetta miała stosunkowo łatwą drogę do finału, uznaliśmy więc że dziś Chinka ma duże szanse na zwycięstwo, choć bukmacherzy kursami sugerują nieco inny scenariusz.

Flavia Pennetta - Jie Zheng 2 @ 3.28 ✅ 6:2 3:6 0:2
2j Pinnacle

+4.56j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Mamy też pierwszy pick z NBA ;) Nie było między nami jasności co do tego meczu, więc za jego wynik biorę na siebie odpowiedzialność. Przechodząc do spotkania. Hawks widziałem w tym sezonie najczęściej ze wszystkich ekip w lidze. Można zauważyć dużą nieregularność w ich grze, ostatnie 2 dni to 2 ciężkie spotkania kończone po dogrywce. Cztery dni temu obie ekipy mierzyły się po raz pierwszy w tym sezonie, w Chicago goście prowadzili już nawet 19 punktami, by w końcu przegrać mecz 76:74. Można stwierdzić, że trener Byków nie zrobi drugi raz takiego błędu i nie pozwoli doprowadzić do takiego wyniku, jednak uważam, że równie dobrze to Hawks mogą odrobić pracę domową i zagrać jeszcze skuteczniej, tym razem przed swoją publicznością. Wyniki Bulls są na razie bardzo dobre, można powiedzieć, że aż za dobre patrząc momentalnie na ich grę. Znów dominują w końcówkach, dzięki czemu wygrali już kilka &quot;przegranych&quot; spotkań. Osobiście uważam, że dziś &quot;zmęczona&quot; drużyna gospodarzy zagra jeszcze lepiej niż w poprzednim meczu obu ekip i zanotuje szóste zwycięstwo w lidze. Osobiście uważam, że koszykówka jaką grają Byki bardzo odpowiada Atlancie, wątpię także by Rose znów był w stanie rzucić taką ilość punktów w ostatniej kwarcie (w poprzednim meczu 17) a to przyczyniło się ostatnio w głównej mierze do ich kolejnego zwycięstwa.
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 2 @ 3.18 ✅ 94:109
2j Pinnacle
+4.36

mariuszm127 134

mariuszm127

Użytkownik
Nie będę już szukał na siłę niespodzianek do czego przyzwyczaiłem, typy będą wspólnie przedyskutowywane, co mam nadzieję podniesie ich skuteczność.
Regularnie (maksimum co kilka dni) liczone statystyki.
I już sam sobie przeczysz ????
Granie na Atlantę, która gra trzeci mecz w ciągu trzech dni, a w dwóch poprzednich zagrała cztery dogrywki, i teraz oddycha rękawami, jest wg Ciebie przemyślanym typem?
Jak w ciągu tygodnia nie będziecie na minusie - zwracam honor ????
Powodzenia ????

mozi 552

mozi

Użytkownik
Uważam, że to początek sezonu i nawet dwie kolejne dogrywki nie będą miały wpływu na wynik tego spotkania. Mniejsza z tym, kolejna sprawa jest taka, że dyskutujemy na temat typów wspólnie, dzięki współpracy z grupą mam dużo więcej informacji (głównie na temat tenisa i aktualnej formy tenisistów), ale decyzję ostateczną o doborze typów podejmuje ja, jak i każdy z osobna.

Ostatnio zanotowałem sporą stratę, dlatego zdecydowałem się na taki ruch i współpracę z kilkoma osobami. Mam nadzieję, że to przyniesie efekt ;) W tym temacie będę podawał w miarę możliwości wszystko co gram, przynajmniej do końca Australian Open. Stan konta na razie nie jest zbyt imponujący a to już wszystko co mogę przeznaczyć na grę w tym miesiącu. Stawki w porównaniu z zeszłym tygodniem są większe, typów powinno być mniej, mam nadzieję że pójdzie to w parze ze skutecznością ;)

prodds 128

prodds

Użytkownik
Przełożone spotkanie finałowe turnieju w Auckland. Osobiście nie widziałem Zheng, ale z opinii, które wyczytałem wygląda na to, że grała bardzo dobrze. Zresztą pokonała w 1/2 Kuznetsovą, która wyglądała tutaj naprawdę solidnie. Pennetta miała stosunkowo łatwą drogę do finału, uznaliśmy więc że dziś Chinka ma duże szanse na zwycięstwo, choć bukmacherzy kursami sugerują nieco inny scenariusz.
Flavia Pennetta - Jie Zheng 2 @ 3.28
2j Pinnacle
A ja widziałem Pennette i Zheng i powiem Ci że 1.40 brałem z pocałowaniem ręki. Ciekawe co Ty masz za ekipę do tych typów : P chyba Anusiaka i Maślanę ;D... zartuje bez urazy. Jak wejdzie to zw.honor a tymczasem według mnie:
... Pennetta on fire

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kolejny typ, który muszę wziąć na siebie a to ze względu na to, że jeszcze nikt nie miał prawa widzieć w tym roku Uli (no chyba, że na żywo). Znam jej możliwości, wreszcie jest zdrowa, przydałoby się dobrze wejść w sezon. Wczoraj spektakularne zwycięstwo, liczę na to samo dzisiaj ;)

Vania King - Urszula Radwańska 2 @ 2.25 zwrot
2j Bet365

+/- 0j

Mamy drugą Polkę w turnieju ;) Szkoda, że bez gry, bo z nowym trenerem Ula znów może być bardzo groźna!

mozi 552

mozi

Użytkownik
Na turnieju w Brisbane skupiłem się osobiście w tym tygodniu. Szkota widziałem we wszystkich spotkaniach poza pierwszym. Muszę przyznać, że myliłem się co do jego oceny, w dodatku z każdym kolejnym meczem wyglądał o wiele lepiej. Wczoraj w naprawdę świetnym stylu odprawił Bernarda Tomica, który stawiał mu całkiem dzielnie opór. Dolgopolov miał natomiast o wiele łatwiejszą drogę do finału. Pokonanie Simona, czy wcześniej Stepanka to nie są wielkie wyczyny. Oczywiście chłopak ma duże możliwości, ale szczerze mówiąc nie widzę w tym meczu większych szans na powalczenie choćby o tie-breaka w którymś z setów. Uważam, że mecz zakończy się podobnym wynikiem do wczorajszego półfinału i piątkowego ćwierćfinału Szkota.
Andy Murray (-4.5) - Alexandr Dolgopolov 1 @ 2.18 ✅ 6:1 6:3
3j Pinnacle
+3.54

Otrzymane punkty reputacji: +5
mozi 552

mozi

Użytkownik
Tym razem typ z turnieju w Chennai. Sporo osób typuje dziś zwycięstwo Serba, ja jestem nieco innego zdania. Milos nie stracił w tym turnieju jeszcze seta, gra naprawdę dobry tenis, który oparty jest przede wszystkim na znakomitym serwisie i mocnym forhendzie. Nawierzchnia stosunkowo wolna jak na hard court, ale jeśli to ma przeszkadzać reprezentantowi Kanady, to równie dobrze może przeszkadzać Tipsarevicowi, który także woli szybsze korty. Aż dziw bierze jeśli spojrzymy na to kogo ograł tutaj Janko? Z trzech rywali, których odprawił najwyżej w rankingu był Go Soeda - 120 miejsce! To pokazuje, że na dobrą sprawę nie miał jeszcze kto go w turnieju przetestować. Uważam, że dużo większa moc w tym meczu jest po stronie młodziana i to on powinien sięgnąć po pierwszy tytuł w 2012 roku.
Janko Tipsarevic - Milos Raonic 2 @ 2.25 ✅ 7:6 6:7 6:7
3j Pinnacle
+3.75

mozi 552

mozi

Użytkownik
Flavia Pennetta - Jie Zheng 2 @ 3.28 ✅ 6:2 3:6 0:2 2j Pinnacle
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 2 @ 3.18 ✅ 94:109 2j Pinnacle
Vania King - Urszula Radwańska 2 @ 2.25 zwrot 2j Bet365
Andy Murray (-4.5) - Alexandr Dolgopolov 1 @ 2.18 ✅ 6:1 6:3 3j Pinnacle
JJanko Tipsarevic - Milos Raonic 2 @ 2.25 ✅ 7:6 6:7 6:7 3j Pinnacle
Statystyki po 5 typach:
Postawione: 10j (bez zwrotu)
Wygrane: 26.21j
Zysk/Strata: +16.21
----
Powiem szczerze, że nie oglądałem zbyt wielu spotkań singlowych turnieju w Chennai, chyba nawet częściej widziałem deble, bo naprawdę ciekawe pary grały w tym turnieju. Erlich i Ram pokonali wczoraj najmocniejszą parę turnieju Bhupathiego i Bopannę, którzy byli mocno wspomagani przez żywiołowo reagującą miejscową publiczność. Dziś przyjdzie im zagrać z inną parą, za którą będzie cały stadion, mianowicie Leander Paes i Janko Tipsarevic. Serb ma szansę na dublet w turnieju, choć moim zdaniem powinien przegrać oba finały. O singlu nie ma sensu już pisać, czas skupić się na deblu. Duże znaczenie może mieć właśnie finał singla i nie chodzi mi wcale o zmęczenie, które nie będzie tu miał o żadnego znaczenia. Po prostu po porażce jego ambicję mogą być lekko podrażnione i to nie musi wpłynąć pozytywnie na jego postawę w finale debla. Wczoraj Indyjsko-Serbska para miała ogromne problemy z amerykańskim duetem Lipsky/Ram, mimo że pierwszy z nich grał naprawdę bardzo słabo (właściwie to dzięki Ramowi udało im się dociągnąć do super tie-breaka). W trzeciej partii amerykanie prowadzili nawet 5:0, ale wtedy wyszły wszystkie braki w grze głównie Lipskiego, na którego rywale kierowali większość piłek widząc dużą nieporadność w jego grze. Tipsarevic także nie jest czołowym deblistą i w takim gronie może odstawać. Dlatego w tym meczu stawiam na duże bardziej doświadczoną i ograną parę, która w Chennai spisuje się jak na razie doskonale.
Erlich/Ram - Paes/Tipsarevic 1 @ 2.10 Bet365 ⛔ 4:6 4:6
2j Bet365
-2j

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1

kamivil

Użytkownik
Gratuluje, świetną robotę pokazujecie. Wydawać by się mogło, że wybieracie kontrowersyjne spotkania, trudne w ocenie i liczycie na fart, jednak po tych 4 już odbytych, widać, że macie szeroki zasób wiedzy na temat tych meczy i typy są jak najbardziej przemyślane. Gratuluje i życzę powodzenia w dalszym typowaniu.
//za wcześnie pochwaliłem ????

mozi 552

mozi

Użytkownik
I prawdopodobnie ostatni kupon weekendu. Możliwe, że wybiorę jeszcze coś z Sydney, ale jak na razie trudno mi się zdecydować i możliwe, że pierwszą noc odpuszczę. Co do poniższego kuponu. Wizards rozpoczęli sezon od siedmiu kolejnych porażek, seria nie może trwać wiecznie i dziś wydaje się idealny moment na jej przerwanie. Minnesota też nie zaczęła sezonu rewelacyjnie, mimo że aż 6 na 7 spotkań grali we własnej hali. Wygrali dwa mecze, warto zaznaczyć że oba z potentatami - Dallas Mavericks i San Antonio Spurs, natomiast z teoretycznie słabszymi ekipami, które nie liczą się w walce o mistrzostwo pokazywali wszystkie swoje słabe strony (domowe porażki z Memhpis i Cavs, znwou z Miami potrafili prowadzić bardzo wyrównaną grę by przegrać 2 punktami). Na wyjeździe tylko jedno spotkanie i tam nieznaczna porażka z Bucks. Teoretycznie dziś wcale tak samo być nie musi, ale moim zdaniem ewidentnie widać, że drużyny pokroju Wizards (czyli teoretycznie najsłabsze) powinny sprawiać duże problemy Timberwolves. Spodziewam się dużej walki, gospodarze powinni być zaangażowani w 120%, przed swoją publicznością po raz 4 w sezonie, w poprzednich meczach porażki kolejno 3, 6 i 8 punktami, ale z drużynami znacznie mocniejszymi niż dzisiejsi rywale (kolejno: NYK, Celtics i Nets tu trochę ich moc jest naciągana). W drużynie gości zabraknie Beasley&#39;a, ostatnie 7 spotkań obu ekip w stolicy to 7 kolejnych zwycięstw gospodarzy, na ogół dosyć pewnych, ostatnią porażkę ponieśli w 2003 roku. To niby tylko statystyki, ale warto na to zwrócić uwagę, bo widać, że drużynie T&#39;wolves nie gra się łatwo w Verizon Center.
Zdecydowałem się także postawić na zwycięstwo Barcelony. Bardzo rzadko typuję piłkę, ale rozmawiałem z kilkoma osobami, zresztą nie trzeba być wybitnym znawcą żeby ocenić siłę tej drużyny. Znakomicie mobilizują się na ważne spotkania i na ogół kończą się one ich wysokimi zwycięstwami. Taki kurs na czyste zwycięstwo &quot;Dumy Katalonii&quot; bardzo ładnie podbija kurs i dziś staram się to wykorzystać.
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 2 @ 2.25 ⛔ 93:72
Espanyol - FC Barcelona 2 @ 1.22 ⛔ 1:1
@@2.74
3j Bet365
-3j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Dwa ostatnie typy trochę zachwiały dobry początek. Miałem odpuścić nockę, ale zdecydowałem jednak żeby zagrać na Mullera, którego widziałem w zeszłym tygodniu z Murray&#39;em. Bardzo solidny tenis, duża moc z głębi kortu, wysoka skuteczność pod siatką i przede wszystkim niesamowity serwis. Florian narzekał przed tygodniem na uraz i na pewno gra jego pokroju jako cel numer jeden stawia sobie Australian Open. Drugi mecz to znów wspomniana powyżej Barcelona.
Gilles Muller - Florian Mayer 1 @ 2.31 zwrot
Espanyol - FC Barcelona 2 @ 1.21 ⛔ 1:1
@@2.795
3j Pinnacle
-3j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Zdecydowałem się jeszcze na dwa nocne spotkania z NBA. Teoretycznie stawiam przeciwko zdecydowanym faworytom, ale tylko teoretycznie. Długo zastanawiałem się nad tym, który typ z tej dwójki wybrać, gdybym zdecydował się na jeden zagrał bym na pewno niższą stawką, ale w takim wypadku mogę sobie pozwolić na jej podniesienie. Powód? Wystarczy, że jedno spotkanie zakończy się zgodnie z moimi prognozami a uda się zarobić całkiem sporo ;) Spotkanie SAS - OCT od 01:00 na Canal Plus. Oczywiście możecie się nie zgadzać z tymi typami, ale polecam zaczekać do ich rozstrzygnięcia, mnie też wydaje się mało prawdopodobne wejście obu picków, choć jak będzie zobaczymy...
Orlando Magic - Sacramento Kings 2 @ 3.56 ⛔ 104:97
2j Pinnacle
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 1 @ 3.05 ⛔ 96: 108
2j Pinnacle
-4j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Tak płacę za własną głupotę ;) Kompletnie niepotrzebna Barcelona zepsuła kupon, mam nadzieję że wyciągnę wnioski z tej lekcji...
Gilles Muller - Florian Mayer 1 @ 2.36 zwrot
3j Pinnacle
+/- 0j

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Tak płacę za własną głupotę ;) Kompletnie niepotrzebna Barcelona zepsuła kupon, mam nadzieję że wyciągnę wnioski z tej lekcji...
Nie tylko Tobie, dzisiaj buki się obłowiły na Barcelonie.
Każdy brał te 1,20 jak promocje, a tu lipa :-(

fat77 11

fat77

Użytkownik
Tak płacę za własną głupotę :wink: Kompletnie niepotrzebna Barcelona zepsuła kupon, mam nadzieję że wyciągnę wnioski z tej lekcji...
Gilles Muller - Florian Mayer 1 @ 2.36
3j Pinnacle
Kursy na to zdarzenie (Mayer-Muller) w Pinnacle są o tej godzinie zdecydowanie niższe, popieram ideę tematu z ciekawymi typami i analizami ale po co to przekłamanie?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Nie tylko Tobie, dzisiaj buki się obłowiły na Barcelonie.
Każdy brał te 1,20 jak promocje, a tu lipa :-(
1.20 na wyjeździe z Espanyolem to była promocja? chyba jaja sobie robisz , kurs maksymalnie zaniżony , szkoda że nie wystawili 1.05 , pewnie i tak znalazłaby się masa naiwniaczków którzy pobraliby to bo przecież &quot;Barcelona nie może stracić punktów&quot; ????

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
1.20 na wyjeździe z Espanyolem to była promocja? chyba jaja sobie robisz , kurs maksymalnie zaniżony , szkoda że nie wystawili 1.05 , pewnie i tak znalazłaby się masa naiwniaczków którzy pobraliby to bo przecież &quot;Barcelona nie może stracić punktów&quot; ????
Jeżeli jest się &quot;najlepszą drużyną na świecie&quot; to mecze z Espanyolem na wyjeździe trzeba wygrywać ;) Ja przeczuwałem, że nawet Barca może przegrać, ale szkoda za grosze było nie spróbować i nie zagrać na win Barcy.

Do góry Bottom