mozi
Użytkownik
Dla zainteresowanych uczestnictwem w grupie podaje kontakt (gg): 40321476 (jeśli będę niedostępny to zostaw wiadomość z nickiem z forum a na pewno się odezwę).
Nie mamy konkretnego zakresu dyscyplin, które typujemy. Oczywiście priorytetem będzie tenis męski, ale nie powinno zabraknąć także typów z WTA oraz z parkietów NBA (już teraz mamy w grupie maniaków tego sportu, tak więc na pewno uda nam się znaleźć ciekawe propozycje z koszykówki z zza oceanu). W skrajnych przypadkach może znaleźć się tu też coś innego, ale będą to raczej incydentalne przypadki.
I jeszcze kilka zasad jakimi będę się kierował podając typy w tym temacie:
Stawki: 1,2,3j, w trakcie Wielkich Szlemów, w konkretnych przypadkach 6j (i tylko te 4 rodzaje stawek).
Nie będę już szukał na siłę niespodzianek do czego przyzwyczaiłem, typy będą wspólnie przedyskutowywane, co mam nadzieję podniesie ich skuteczność.
Regularnie (maksimum co kilka dni) liczone statystyki.
Brak gry live.
Typowanie przede wszystkim wyników spotkań (nie poszczególnych setów, jak to miał w zwyczaju ostatnimi czasy).
Na razie chyba tyle, zapraszam do odwiedzania tematu Mam nadzieję, że dzięki wspólnie włożonej pracy uda się osiągnąć dobre wyniki.