>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

tenis&piłka nozna-->zyjmy z buka

H 8

halun6666

Użytkownik
17 kupon
Spotkanie: Andy Roddick - Andy Murray Typ: Roddick Kurs: 2,52⛔
stawka 1000
kurs 2.52
EW 2520
dam sobie odciac jaja za ten typ ???? ????
saldo poczatkowe 1000
saldo teraz 2000

Otrzymane punkty reputacji: +5
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
LubieKebab za ile zagrałeś?
niecałą stówe, ale dla mnie to juz sporo ;)
niestety nie udało sie. Roddick zagral beznadziejny mecz, najgorszy z mozliwych. Murray doslownie 6-7 razy wiecej asów, a te jego nieudane pogonie do siatki to jakaś porażka. Szkot bez wysilku go ogral jak dziecko.

H 8

halun6666

Użytkownik
w zyciu nie spodziewalbym sie ze AZ tak gladko andy M. poradzi sobie z roddickiem...
troche sie zdolowalem bo nie mala sumka poszla...
18 kupon
GKS Katowice v Pogoń Szczecin typ powyzej 2.5 gola kurs 1.8✅
stawka 1500
EW 2700
wiem ze duzo stawiam(choc typ wedlug mnie jest dosc pewny), ale przez ta poprzednia porazke mam zamiar sie troszke odkuc a to jedyny sposob.
ps. tez tak macie ze jak wtopicie to chcecie jak najszybciej to odrobic? wiem z doswiadczenia ze to jest dosc niebezpieczne dla portfela ale mimo to zaryzykuje...

saldo poczatkowe 1000
saldo teraz 3200

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
tata nie bił syna za to że grał, tylko za to że chciał się odegrać
jednak ja mam tak samo... ale raczej przy najbliższej okazji niż koniecznie tego samego dnia po przegraniu czy coś. najlepiej grać za takie stawki, że nie będziesz specjalnie żałował jak wtopisz, ale wtedy też zysk nie robi furory... bukmacherka to sport dla cierpliwych

H 8

halun6666

Użytkownik
no, normalnie dzis juz musi przegrac hehe ;)
19 kupon
Jo-Wilfried Tsonga v Andy Murray typ suma gemow w 1 secie powyzej 9.5 kurs 1.66
Hiszpania - Anglia u21 typ suma goli powyzej 2.5 kurs 2.05⛔
kurs 3.41
stawka 500
EW 1705
saldo poczatkowe 1000
saldo teraz 2800

Otrzymane punkty reputacji: +1
remo91 57

remo91

Użytkownik
Lubiącykebab gdzie kurs na Tsonge spadł? w moim buku strasznie wzrasta :p
z tenisa oprócz Jo-Wilfrieda fajnie wygląda Berlocq na wygranie meczu lub tylko jednego seta bardzo duży kurs
ps. mam nadzieje, że nie jesteś zły za pisanie w Twoim zacnym temacie ^.^ :p
@dog
jak Cie się nie podoba to na jaki uj tu wlazisz i sapiesz?
każdy prowadzi temat jak mu pasuje o_O
@
regulamin:
#2. Użytkownik w tym dziale może w dowolny sposób prowadzić swój temat.
#7. Autor założonego tematu ma prawo nie życzyć sobie wpisów innych osób w swoim temacie. Należy taką informację napisać w pierwszym poście.
co do 7# autor nie zaznaczył, że nie można dzielić się tutaj informacjami i dyskutować o danych spotkaniach także nie rób już z siebie błazna.
pozdrawiam o_O

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Po to aby to nie był temat do rozmów bo od tego macie PW , Dyskusje w Hyde Parku oraz wszelkiego rodzaju komunikatory. Tematy z Kuponami są prowadzone przejrzyście jak byś nie zauważył chyba nie jest ciężko się dostosować. Wystarczy chcieć. Ale najwidoczniej lubisz dużo szumu wokół własnej osoby.
Pozdrawiam

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Lubiącykebab gdzie kurs na Tsonge spadł? w moim buku strasznie wzrasta :p
W Pinnacle bylo ponad 4,5 rano i w pewnym momencie zaczął drastycznie spadać aż do nawet poniżej 4. Nie wiem jaki to Twój buk, ale ja staram się grać zawsze tam, gdzie najwyzszy kurs, a teraz już nie złapię satysfakcjonującego, przegapiłem, więc odpuszczam, ten typ tak ma
to tylko temat, to jest forum, więc dyskusja się toczy... jak autorowi tematu będzie to przeszkadzało to na pewno zgłosi się do jakiegoś moda i zostanie &quot;posprzątane&quot;.

H 8

halun6666

Użytkownik
20 kupon
Jo-Wilfried Tsonga v Andy Murray typ suma gemow w 1 secie powyzej 9.5 kurs 1.66⛔

kurs 1.66
stawka 1000
EW 1660
saldo poczatkowe 1000
saldo teraz 1800

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
jednak lepiej bylo łapać win Tsongacza zamiast over 9,5 w 1 secie. zresztą takie zakłady to zawsze loteria, chyba że gra Karlovic z Isnerem to można próbować, bo jak tacy zawodnicy co potrafią tylko potężnie serwować się spotykają to zazwyczaj są tiebreaki, rzadko przełamania. obecnie trwa trzeci set i Murray prowadzi *3-2 (kurs 12 na Francuza na live!), więc ja sie cieszę że odpuscilem ten mecz
odegrasz się, wierzę.

H 8

halun6666

Użytkownik
gdybym lapal na win tsongacza to i tak niewiele by mi dalo....
dzis kupon dwa razy przemyslany, dosc juz porazek ????
21 kupon
Rainer Schuettler v Sergiy Stakhovsky typ 2 kurs 1.72⛔
Zuzana Kucova v Julia Cohen typ 2 kurs 2.62⛔
kurs 4.37
stawka 300
EW 1311
saldo pocz 1000
saldo teraz 1500

H 8

halun6666

Użytkownik
ha chyba powinienem zrobic sobie pzrerwe bo wogule nie idzie, ale zagram jeszcze ostatni kuponik taki lajtowy jak nie wejdzie to robie tydzien przerwy...
Grigor Dimitrov v Kevin Anderson typ 2 kurs 1.30⛔
Venus Williams v Ana Ivanovic H(0-1.5) typ 2 kurs 1.52⛔
kurs 1.99
stawka 500 (jesli bedzie porazka to wracam do stanu portwela z samego poczatku)
EW 995
saldo pocz 1000
saldo teraz 1000

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Anderson powinien wygrac, ale na Ane bym sie jednak nie odwazyl (chyba ze na win bylby kurs co najmniej 5). Powodzenia kolego
dzis jest spory value przeciwko Azarence (kurs 8,6)

H 8

halun6666

Użytkownik
no i z przerwy nici heh
23 kupon
Teymuraz Gabashvili v Ivan Dodig typ Ivan Dodig - Wygra 2-0 kurs 1.72
stawka ostatni tysiac ????
EW 1720

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Heh nieznałem tego tematu , zaczełem czytac odpoczatku myśle sobie o dobrze mu idzie .a teraz na koniec to juz kamikadze ????

alv 0

alv

Użytkownik
no i z przerwy nici heh

23 kupon

Teymuraz Gabashvili v Ivan Dodig typ Ivan Dodig - Wygra 2-0 kurs 1.72

stawka ostatni tysiac ????
EW 1720
Straciłeś pieniądze w taki sam sposób jak ja kiedyś, stawiając wszystko, żeby się odegrać - cóż, pech. ????

Do góry Bottom