>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis/piłka all-in 1,2 dziennie - Mario_pl

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Bet #17
WTA Charleston - R32 (CLAY)
Jelena Jankovic - Tatjana Maria
7.04.2015 / 19:00
Jankovic (+1,5 seta) @ 1,183
✅

Panie również zaczynają sezon na kortach ziemnych. W turnieju na zielonej mączce w Charlestonie w drugiej rundzie spotykają się Serbka Jelena Jankovic i Niemka Tatjana Maria. O Niemce zrobiło się głośno po wyeliminowaniu z turnieju w Miami Genie Bouchard i Roberty Vinci, poza tym jednak jej naturalnym środowiskiem są ostatnio ITFy. Serbka po kiepskim początku sezonu przebudziła się w Indian Wells, gdzie dotarła do finału turnieju ulegając w trzech setach Simonie Halep, a w Miami została zdominowana przez Vike Azarenkę. Jelena w tym turnieju osiągała już finał w 2013 roku, a teraz broni punktów za zeszłoroczny ćwierćfinał. Co prawda Tatjana Maria ostatnio zaskakiwała, jednak nie sądzę, aby Serbka oddała to spotkanie 0-2. Jej defensywny styl gry świetnie sprawdza się na kortach ziemnych i jeśli tylko w głowie będzie poukładane (a z tym Serbka niestety miewa czasami problemy), to jednego seta powinna zapisać na swoim koncie, a niewykluczone, że zamelduje się w 3. rundzie.

wynik: 6-3, 6(6)-7, 6-1 ✅ // esencja WTA, w 1. secie 3 holdy, 6 breaków, poza tym cudowna gra Niemki w 2. secie i te monologi Jeleny, szkoda że nie znam serbskiego ????

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Bet #18
WTA Katowice - R16 (HARD - HALA)
Polona Hercog - Alize Cornet
8.04.2015 / nie przed 18:00
Cornet (+1,5 seta) @ 1,216
✅

WTA ma swój klimat, czego dowodem był chociażby wczorajszy mecz Jeleny Jankovic z Tatjaną Marią, ale tutaj ciężko mi sobie wyobrazić niespodziankę. W katowickim spodku pojedynek drugiej rundy turnieju z serii WTA International, w którym obrończyni tytułu sprzed roku Alize Cornet zmierzy się z Poloną Hercog. Zacznę od tego, że podoba mi się ofiarność i wytrwałość Francuzki, która jawi mi się jako &quot;David Ferrer w spódnicy&quot;. Biega do każdej piłki i każdy punkt w spotkaniu traktuje na wagę złota. Zdecydowanie defensywna zawodniczka, która ma w swoim dorobku 4 tytuły w singu i 2 w deblu. Lubi trzysetowe maratony. Polona Hercog to pierwsza rakieta Słowenii i dwukrotna triumfatorka zawodów w singlu i w deblu w głównym tourze. Ostatnimi czasy przeżywa jednak trudne momenty w karierze i nie może przebić się wyżej niż do 2-3 rundy jakiegokolwiek turnieju, po części z powodu łatwych punktów, które oddaje przeciwniczkom przez niewymuszone błędy. Obie panie wygrały swoje spotkania w 1 rundzie turnieju: Cornet zmiotła z kortu Holenderkę Kiki Bertens, Słowenka pokonała Misaki Doi po trzysetowym spotkaniu. Dzisiaj wg mnie Alize Cornet pokona Słowenkę, ale ja stawiam tylko na wygranie seta, co nie powinno sprawić zeszłorocznej mistrzyni większych problemów.

wynik: 6-4, 1-6, 3-6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +40
mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Bet #19
ATP Houston - R16 (CLAY)
John Isner - Teymuraz Gabashvili
10.04.2015 / 02:30
Isner (+1,5 seta) @ 1,180
⛔
O ten typ jestem bardzo spokojny - Isner jutro powinien na luzie zgarnąć co najmniej seta. Jego przeciwnikiem jest Rosjanin o twarzy mordercy - Teymuraz Gabashvili. Gaba lubi przebijanie z okolic linii końcowej, rzadko chodzi do siatki, jego siłą jest mocny fh, a ulubioną nawierzchnią hard. Rosjanin niestety należy do tenisowych szajbusów i łapie zadyszki w spotkaniach, które kosztują go masę niewymuszonych błędów. Dodatkowo ma słabiutki drugi serwis, który łatwo jest atakować. Gaba bardzo lubi gadać sam do siebie. W tym sezonie Rosjanin gra z mizernymi rezultatami - na poziomie głównego touru nie zaszedł dalej niż druga runda, próbował też szczęścia w Challengerach, ale max to półfinał w Dallas. Isnera nie trzeba nikomu przedstawiać - atomowy serwis, potężny fh, ale i słaba motoryka, i lekkie drewniane ciągoty, również woli grać na nawierzchniach szybszych. Przełamać Amerykanina jest niezwykle ciężko, jeśli tylko jest w serwisowym rytmie, to nie ma mocnych na jego podanie. Isner zaliczył świetny występ w Miami, gdzie dotarł do półfinału. Dopiero sam Nole zdołał przełamać Big Johna. Według mnie jedyną opcją, żeby ten typ nie wszedł jest to, że Isner sobie odpuści. Jest to jednak mało prawdopodobne, zważywszy na jego ambicje powrotu do ścisłej czołówki no i fakt, że w Houston gra już czwarty raz, a punktów do obrony nie ma, bo rok temu sensacyjnie odpadł z Dustinem Brownem w trzech setach.
wynik: 2-6, 6(2)-7 ⛔ // Isner odpuścił. Zagrał ewidentnie poniżej swoich możliwości.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom