radek03
Forum VIP
W bet365 buchmacher oferuje nam stawianie na live kto zdobędzie kolejne pkt w gemach w meczach tenisowych. U kobiet kurs wynosi 1,9-2,3 na tenisistkę odbierającą, a w męskim 2,5-3.0 także na odbierającego. Wszystko opiera się oczywiście na stawianiu tego zakładu dobierając odpowiednio stawkę i nad tym trzeba pomyśleć, jakaś progresja, trzeba dobrać optymalny mnożnik. Oczywiście nie gramy pierwszego lepszego spotkania, najlepiej jak można śledzić mecz w TV, wtedy nie gramy od pierwszej piłki tylko prowadzimy na początek obserwację jaka jest forma serwisowa poszczególnych zawodników, jak returnują itp, itd, zbieramy wszystkie ważne informacje potrzebne do stawiania.
Śledzę często mecze tenisowe i muszę powiedzieć, że często, zwłaszcza u kobiet nie ma w meczu gema wygranego do "0". Destrukcyjna dla stawiającego jest seria trzech gemów wygranych na sucho, jednak jeśli ktoś jest obeznany w temacie tenisowy to wie, że są zawodnicy, którzy takich serii jednostronnych nie mają i ich gemy są na ogół zacięte.
Jeszcze tak nie grałem na prawdziwe pieniądze, ale prowadziłem symulacje i jak na razie wszystko na plus.
Śledzę często mecze tenisowe i muszę powiedzieć, że często, zwłaszcza u kobiet nie ma w meczu gema wygranego do "0". Destrukcyjna dla stawiającego jest seria trzech gemów wygranych na sucho, jednak jeśli ktoś jest obeznany w temacie tenisowy to wie, że są zawodnicy, którzy takich serii jednostronnych nie mają i ich gemy są na ogół zacięte.
Jeszcze tak nie grałem na prawdziwe pieniądze, ale prowadziłem symulacje i jak na razie wszystko na plus.