>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis - live betting

radek03 90

radek03

Forum VIP
W bet365 buchmacher oferuje nam stawianie na live kto zdobędzie kolejne pkt w gemach w meczach tenisowych. U kobiet kurs wynosi 1,9-2,3 na tenisistkę odbierającą, a w męskim 2,5-3.0 także na odbierającego. Wszystko opiera się oczywiście na stawianiu tego zakładu dobierając odpowiednio stawkę i nad tym trzeba pomyśleć, jakaś progresja, trzeba dobrać optymalny mnożnik. Oczywiście nie gramy pierwszego lepszego spotkania, najlepiej jak można śledzić mecz w TV, wtedy nie gramy od pierwszej piłki tylko prowadzimy na początek obserwację jaka jest forma serwisowa poszczególnych zawodników, jak returnują itp, itd, zbieramy wszystkie ważne informacje potrzebne do stawiania.

Śledzę często mecze tenisowe i muszę powiedzieć, że często, zwłaszcza u kobiet nie ma w meczu gema wygranego do &quot;0&quot;. Destrukcyjna dla stawiającego jest seria trzech gemów wygranych na sucho, jednak jeśli ktoś jest obeznany w temacie tenisowy to wie, że są zawodnicy, którzy takich serii jednostronnych nie mają i ich gemy są na ogół zacięte.

Jeszcze tak nie grałem na prawdziwe pieniądze, ale prowadziłem symulacje i jak na razie wszystko na plus.

unique- 32

unique-

Użytkownik
testowałem, grałem, powygrywałem co miałem powygrywać. jest tak jak mówisz-trzeba znaleźć odpowiednie spotkanie i nie grać go od początku.Max 6 poziom progresu miałem lecz jeśli ktoś dysponuje dużymi funduszami to szczerze polecam bo wtopić jest bardzo trudno.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Tylko ze na bet 365 jest tak ze jest zakład na 2 piłke przy 1 zagraniu, nasępnie zakład na 3 piłke przy 2 zagraniu, wiec nie mozna tutaj stosować progresi. Mam nadzieje ze zrozumiałes to co napisałem.

M 0

mosek

Użytkownik
polecam tak grac, szczegolnie jak mozna ogladac mecz, najlepiej to wychodzi w tenisie, ale w pilce tez sie da.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Chwile tak gralem. Telprzem dobrze mowi, pilki sa grane jedna po drugiej i czasami nie zdazysz postawic. Progresje taka musisz zaczynac od najnizszych niemal stawek bo limit na to zdarzenie na live to ok 1200zl z tego co pamietam.

F 0

focus

Użytkownik
a czy ktos probowal tradingu na tenisie jakims pewniejszym systemem niz progresja. W zakladce narzedzia, inne na stronie www sport-trader.pl jest link do programu na tenis, tylko wszystko po angielsku, czy warto zainwestowac w taki program?

Do góry Bottom